Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 101 000
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 225
  • Сандански
Дали не беше по добре предишните години, когато инфлуенсърите не взимаха рекламния бюджет и имаше и за нас. Те са като комарите идват нови и нови… Направо всичко да ходи при тях да закриваме темата и последния да затвори вратата. 😂

# 226
Щастлива съм....

# 227
Дали не беше по добре предишните години, когато инфлуенсърите не взимаха рекламния бюджет и имаше и за нас. Те са като комарите идват нови и нови… Направо всичко да ходи при тях да закриваме темата и последния да затвори вратата. 😂
Напълно си прав много са ми странни виждам ги по всички игри в Инстаграм а в същото време организират и игри в свойте профили. Тагват по 100 човека има един кръг, които се тагват и все печели някой от тях.

# 228
  • При децата ми
Току-що от "Шуменско"! Simple Smile

Днес ми е късметлийски ден! На тръгване от работа намерих 50 лв. Най-голямата сума, която съм намирала до сега! Smiley

# 229
Никой не задължава рекламните агенции да ползват инфлуенсъри. Предпочитат да дадат една сума на един и с това да приключат, вместо да се занимават с организиране на игра, избиране на печеливши, изпращане на награди, деклариране и плащане на данъци. Аз на това мързел му викам.

# 230
  • Тук и там
И аз си получих наградката от инстаграм, чантата е много яка, но новите видове бисквитки не ми допаднаха много ! Simple Smile

# 231
Добро утро Simple Smile
Някои да има код за отстъпка за obuvki.bg?

# 232

Последните печеливши с Каяк! Завиждам,исках да подаря един за рождения ден на баща ми....но уви.

# 233
# 234
  • София, Дружба 2
Кауфланд продължават да не знаят, че имат игра с КК. Няма чинии и скреч карти на информация. Извадих и показах от телефон играта, нямало такова нещо. Thinking
Редактирам се: сега видях, че условията в сайта са променени и играта вече не е от 01.06., а от 06.06. ....... Имам принт скрийн на екранче със старите правила и старата дата. Много долно от тяхна страна, вече не знам кауфланд ли, КК ли  май и двете.
Участвах пак в шуменско и нищо не даде, но пък  имам 3 участия за голямата награда. УжасТ! Вече знам каква бира няма да купя докато съм жива. Smiling Imp

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 14:53 от Picky

# 235
Печеливши от Persil https://henkel-promo.bg/

Има ме и мен, ураааа, имейла беше в спам, така че проверете там.

# 236
С 2 участия ме няма в Персил.

# 237
И мен ме няма в Персил. И в Старопрамен продължава на не ми върви, пробвах и с желана награда, пробвах и детелинката.

# 238
С 2 участия ме няма в Персил.
Вас ви няма, но баба Руска и Пеньо ги има Joy

# 239
  • софия
И аз с две участия в Персил не печеля!

Общи условия

Активация на акаунт