Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 980
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте!Може ли да ми дадете някакъв номер на Хайнекен за връзка с тях?

# 466
  • София
Излезе ми банер в един сайт. При покупка на бебешки неща в Лили.
Скрит текст:

# 467
  • София
Носят Дезодорант -крема на Лавера. Много готин се оказа куриера на Лео за този район. Утре ще тествам Simple Smile

# 468
Публикували са печелившите от вчера
https://coffee.hellenergypromo.bg/winners

# 469
  • София
Минавам да се похваля с готиния подарък от Радио Енерджи и играта им във ФБ- зарадвах съпруга ми🙂
Спечелих и играчка за детето от Ozone.bg,която очаквам плюс бутилка уиски (FB отново),с която ще полеем късмета от тази седмица!
От ИГ съм с олио за след слънце☀️

От игрите с покупка съм пас,както обикновено.
Хубав уикенд на всички!

# 470
  • Сливен
Честито  emli ,със здраве да използвате уреда.И подобаващо поливане,на уреда. Grinning

# 471
И мен ме няма е бейлиса. То никога ме няма в тези игри на лидл с покупка на проукт.

# 472
# 473
Сутринта писах на Технополис. Пишеше, че играта е до 09.06. а все още е активна. Толкова са неадекватни, че ми отговориха "Предполагаме,че е до края на седмицата"!
Направо думи нямам. Организират големи игри с хубави награди,без покупка...и не знаят правилата,които ТЕ самите са писали...

# 474
Честито за наградата от Енерджи.Hug Доста често се включвам в игрите им, но до сега не съм печелила. Те свързват ли се с победителите или трябва да следиш на сайта им? Simple Smile

# 475
  • Тук и там
Свързват се.

# 476
  • София
Честито за наградата от Енерджи.Hug Доста често се включвам в игрите им, но до сега не съм печелила. Те свързват ли се с победителите или трябва да следиш на сайта им? Simple Smile
Писаха ми по Месинджър,а от предишна игра със Solis,направо ми звъннаха от щорите.

# 477
Има име като моето с машина за сладолед от Лидл, но името ми е доста разпространено, така че ще чакам ....
Иначе досега никога не съм печелила нищо от Лидл, надявам се да счупя каръка

# 478
Бушмилс са публикували победителите... И за тениска не съм се класирала...

# 479
Сутринта писах на Технополис. Пишеше, че играта е до 09.06. а все още е активна. Толкова са неадекватни, че ми отговориха "Предполагаме,че е до края на седмицата"!
Направо думи нямам. Организират големи игри с хубави награди,без покупка...и не знаят правилата,които ТЕ самите са писали...
Здравейте,
погледнете правилата, там пише, че печелившите ще се изтеглят на 15.06.2022 г.
Желая Ви успех!

Общи условия

Активация на акаунт