Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 99 794
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 450
В магазини ДМ:

# 451
Герганна, аз спечелих ваучер за Озон от майонезите на Маги. Но още не съм го получила.  Само мейл с искане на данни получих за сега.

# 452
Коя е играта на Лили и слънцезащитни продукти? До сега рових, но не я открих 🤣

# 453
Коя е играта на Лили и слънцезащитни продукти? До сега рових, но не я открих 🤣

# 454
  • Б
Е не,това е защото им се подигравах на наградата 🤣🤣🤣.Какво ще го правя сега?

За медала на Милка някой успя ли да се свърже на този телефон? Аз получих такова съобщение , но на телефона никой не се обажда  - трябва да изчакам да се свържа с оператор. А и  вече съобщението за наградата е изчезнало от телефона.
Не знам дали това  не е някакъв бъф . Милка и с такива работи ли се занимават? Ако успееш да се свържеш с тях си печеливш, ако не успееш печели някой друг.

# 455
Герганна, аз спечелих ваучер за Озон от майонезите на Маги. Но още не съм го получила.  Само мейл с искане на данни получих за сега.
И при мен същата работа, чак си помислих ,че са ме забравили 😀😀😀

# 456
  • Варна
Добро утро! Това беше в папка спам. Та ако някой се познае да си провери папката.

# 457
Здравейте, вчера една колежка си купи Pom-bar с стикери на Миньони. Помислих си, че има някаква игра, но като влезнах на сайта се оказа, че наградата са стикери които трябва да се съберат и залепят. https://game.pombar.bg/

# 458
  • При децата ми
Снощи късно имах СМС за пратка от "Спиди".

Току-що ми се обадиха, че са ми доставили пратката вкъщи - ваучерът от "Киндер Буено".

# 459
Помбер редовно пускат стикери вътре,моят си ги харесва и имаме доста.Любими са му диско мечетата разбира се 😁.
Още вчера се свързах с милка следобяда някъде на втората минута ми вдигна едно момиче.Да не сте звънели след работно време?Срокът е пет дена така че опитайте пак днес и в понеделник.Не мисля че се губи печалбата веднага,смс къде е отишъл не знам,нямаш ли кошче на телефона?Не мисля че е скъпа наградата,гледах в нета такива медали са около 150 лв.Ще си го пазя за спомен,мъжа ми ме спуква от подигравка за него 🤣.

# 460
Бейлис и Лидъл са обявили печеливши. Каква изненада, няма ме и питието го няма ( изпих го вече) Joy. Чакам голямата награда..

# 461
  • Дупница
Опитвам да кача бележка в Хайникен ,но ми дава изтекла промоция, а играта е от 06.06. Друг с такъв проблем ?

# 462
Опитвам да кача бележка в Хайникен ,но ми дава изтекла промоция, а играта е от 06.06. Друг с такъв проблем ?

Преместили са играта на нов линк, пробвайте там: https://www.heineken.com/bg/bg/musicpromo

# 463
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/marki-v-dm/nivea-luminous630-reshenie-pri-pigmetni-petna/product-test-1489450
Следващия тест на ДМ.На мен не ми трябва и няма да се записвам. Успех Grinning

# 464
За играта на Хайнекен се обадих по телефона и ми обещаха да проверят дали КБ са качени въпреки че не ми изписва файла. Като ми отговорят ще Ви напиша...

Общи условия

Активация на акаунт