Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 99 786
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 435
Печелившите от кока кола и Лидл са качени. Печеля барбекю сет 😜
https://coca-cola.promo/campaigns/7/winners

# 436
Е не,това е защото им се подигравах на наградата 🤣🤣🤣.Какво ще го правя сега?

# 437
Честито, този медал сигурно е много скъп, носи си го Wink

# 438
Аз пък съм с чаши от Шуменско Simple Smile

# 439
  • Сливен
Благодаря Топси и sweet_maniche ,нека да ви се връща и скоро,и вие да се похвалите с големи награди.

# 440
От играта на Вейп про някой знае ли как уведомяват печелившите? Тегленето трябва да е минало вече. С няколко участия сме и се надявам на наградка от там!

# 441
  • София, Дружба 2
Тип топ носи бутилките на Активиа от първо теглене

Пращат ли СМС или направо идват, че аз на работа не мога да получавам пратки и вероятно майка ще трябва да я получи?
И аз днес си получих бутилката от Активиа. Нямах предварително смс, че ще идва куриер, а направо дойде пред вратата. Flushed

# 442
Нова игра на Пиринско

# 443
Пристигна ми бутилката от Активия, много са бързи.
Скрит текст:

# 444
От играта на Вейп про някой знае ли как уведомяват печелившите? Тегленето трябва да е минало вече. С няколко участия сме и се надявам на наградка от там!

Обаждат се по телефона. Имаше тегления всяка седмица. Аз съм със слушалки от първата седмица. В Инстаграм качват снимки с печелившите

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 16:37 от Akroma

# 445
Честит нов месец - да носи много награди! Нищо не чакам! Не искам да купувам вафли и шоколади - все пак море ме чака! Ако има игра със сладоледи ще се включа! Иска ми се да има слънцезащитни продукти и хавлии за награди!

В Lily drogeri в момента има на слънцезащитни продукти награди със скреч карти,аз спечелих хавлия

# 446
Сикрет,честито и от мен! Нещо изпускам напоследък игрите в ИГ и тегленията,та не съм разбрала от къде ти е,но да си я ползвате със здраве. Heart Eyes
Днес купихме 4 кока коли от Кауфланд,но ме беше срам да й кажа на касиерката да ми ги раздели на две бележки. Joy Ако имам късмет,и с едно участие ще спечеля. За карти хич и не питах.
А в ИГ всеки ден поне 3-4 фалшиви профила ме последват. Joy Как не се усетиха,че няма да им се вържа на измамите?! Писна ми да докладвам.

# 447
  • При децата ми
Ваучерът от "Милка":
Simple Smile
Скрит текст:

Сикрет, честито! Flowers Four Leaf Clover
Със здраве да си ползваш новата придобивка, и още много желани награди!

Честито и на всички спечелили награди! Simple Smile

# 448
  • Сливен
Много ви благодаря Hrispa76 и Anyyyone. Да ви се връщат пожеланията. Anyyyone - къде изпускаш, видях че си ме тагнала вчера,в доста игри. 😁 Иначе наградата е от - Италианшоп/после ще го поправя, че сега простирам/😅.

Профила на кафето. Coffee
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 19:43 от сикрет

# 449
Има ли спечелили от Маги ваучер за Озон и електрическа четка за зъби от Орал б.

Общи условия

Активация на акаунт