Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 769
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 900
И да започвам теста от DM 😁
Ин тайм доставят.

# 901
  • Сф
Изписва ли ви още грешка Cc3 приложението на Кк? Не мога да вляза с дни вече ..

# 902
На мен ми поиска да се логна наново с име и парола, получих верифицираш линк на имейла и след това се логнах без проблем.

# 903
  • София, Дружба 2
При мен в приложението на КК всичко и ОК. Миналата седмица, след профилактиката искаше само  да се логна отново и си работи без проблем.

# 904
С бутилка от Активиа съм. Green Heart

# 905
  • В Космоса
Здравейте! За наградата от пастите за зъби искат ли касова бележка? Днес трябва да отида до офис на Спиди да си я взема, но бележката не е в мен... Дали да се прибирам до вкъщи първо да я търся?

# 906
  • Сф
Здравейте! За наградата от пастите за зъби искат ли касова бележка? Днес трябва да отида до офис на Спиди да си я взема, но бележката не е в мен... Дали да се прибирам до вкъщи първо да я търся?
На мен ми ги донесе куриер ,погледна и каза ,че нищо не искат. Не съм давала бележката, а я бях приготвила.

# 907
И при мен пристигна теста от ДМ преди малко,не трябва ли да ги доставят до адреса на спиди,който даваме?Аз за пръв път участвам и не знаех,че може някой друг да го достави изненадващо Grinning

# 908
Преди малко спечелих ваучер от играта на Мерилин, след доста регистрации.

# 909
  • Пловдив
Носят халатите от Шаума,страхотни са!

# 910
Чашите от Шуменско, 300 мл. Попълва се приемно - предавателен протокол и се дава бележка. Лео Експрес.

# 911
Носят чашите на Шуменско!

# 912
И да започвам теста от DM 😁
Ин тайм доставят.

уведомяват ли предварително или направо идват

# 913
  • София
Тези от Дневник в играта за Джурасик парк са много хитри, редовно изтича срока и пишат, че ще обявят печелившите след още 2 дни Joy

# 914
  • Сф
Имате ли смс от Лео или директно идат чашите?

Общи условия

Активация на акаунт