Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 782
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 885
BN ти е написано и продължаваш с цифрите.

# 886
Ваучер от swee plus може ли да се похарчи в DM?

# 887
  • София
Днес и аз спечелих чаши от Шуменско най-накрая в 4 и 20! Утре ще звъня да ги заявя Simple Smile

# 888
Има нова промоция на Somersby . (Поне в кварталния магазин я има).
При покупка на 3 бр, какъвто и да е вкус,скреч карта. Наградите са хладилна чанта,отварачка или още една бутилка.
Аз целнах отварачката от първия път! Доволна съм,много е хубава!

# 889
Здравейте,  в групата имаше спечелили барбекю награди от Кока Кола и Кауфланд.  С някого вече свързаха ли се, защото аз още нямам нито имейл, нито обаждане.

# 890
  • Пловдив
И аз с въпрос...
Някой спечелил от Locktite?
Скрит текст:
Миналият понеделник обявиха печелившите за втория период, но все още никой не се е свързал с мен Rolling Eyes В правилата пише 8 дни срок за свързване, но ни вест, ни кост. В петък писах мейл сутринта - пак никаква реакция от тяхна страна
Успял ли е някой, да се свърже с тях?

# 891
  • София, Дружба 2
Здравейте,  в групата имаше спечелили барбекю награди от Кока Кола и Кауфланд.  С някого вече свързаха ли се, защото аз още нямам нито имейл, нито обаждане.
Майка ми спечели от играта на КК и Лидл в тегленето от четвъртък и още няма мейл, не са и й звъняли. Мислех си, да не би да е изтрила мейла без да иска, но явно просто се бавят с уведомяването на печелившите.

# 892
# 893
  • Русе
Добро утро! Има дигитална карта на Кауфланд, та за играта за джипа..трябва ли да я регистрирам някъде или автоматично участвам в томболата?

# 894
  • Тук и там
Цвете, регистрира се, влизаш на кауфланд. бг

# 895
Добро утро! Има дигитална карта на Кауфланд, та за играта за джипа..трябва ли да я регистрирам някъде или автоматично участвам в томболата?

Дигиталната карта не участва.
Пластики, издадени след 16.05 и регистрирани на www.moiat.kaufland.bg
 Участвате в играта само веднъж в седмицата, в която сте регистрирала картата. Участието не се прехвърля за следваща седмица. Това ми обясниха от информация, но всеки интерпретира правилата както му е удобно.

# 896

Не е вярно това, дигиталната карта като се активира се попълва форма с данни и това е равнозначно на регистрация на физическата карта. Не е нужно всеки да си вади пластика, нито пък участват само тия с пластиките.

# 897

Не е вярно това, дигиталната карта като се активира се попълва форма с данни и това е равнозначно на регистрация на физическата карта. Не е нужно всеки да си вади пластика, нито пък участват само тия с пластиките.

Не знам вече. И кауфланд не знаят кое участва и кое не.

# 898
Пристигна четката от Орал Б от играта в ИГ. Моят приятел (дядото) от Тип Топ ми я донесе Grinning

Сега остана да донесат чашите от Шуменско, имам и една книга от Розали, която се забави бая в сравнение с предните неща, които са ми изпращали. Чакаме и на мъжо бутилката от Хел.

# 899
  • София, Дружба 2
Тресеме са изтеглили седмични печеливши. Мен ми няма.
В кауфланд имам дигитална карта и не съм я регистрирала специално за игра за автомобил. Не знам дали участвам в тегленето.

Общи условия

Активация на акаунт