Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 792
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 870
Някой знае Ли активна игра за някакъв алкохол. Аз знам само тези, които минаха 😃

Тази е активна до утре мисля https://www.spechelinagradi.com/2022/05/specheli-nagradi-johnnie-walker.html

# 871
Вчера получих четката за зъби от Oral B, спечелена края на Май -Тип-топ ги носят.
ММ и той чака четка от Oral B (от преди 2 седмици) и чаша от Хел.

# 872
Туко що видях по тв игра с награди на Джон Уокър, за правилата казаха да се посети някакъв сайт, но не запомних кой беше ☹️
Някой знае Ли активна игра за някакъв алкохол. Аз знам само тези, които минаха 😃

# 873
Вчера получих четката за зъби от Oral B, спечелена края на Май -Тип-топ ги носят.
ММ и той чака четка от Oral B (от преди 2 седмици) и чаша от Хел.
супер и аз чакам четка от орал б, аз съм дала домашен адрес , но сега съм на работа дали ще е проблем да ми я доставят на работа и искат ли бележката, че се приснявам от много разнасяне да не я  изгубя  Иначе как е четката

# 874
  • София
Току-що Сет купички от Шуменско. Дали са хубави, някой получил ли ги е вече?

# 875
  • Бургас
Току-що Сет купички от Шуменско. Дали са хубави, някой получил ли ги е вече?
Много са хубави.

# 876
Баща ми още не е получил ваучера за 100 лв от Суийт плюс. Има ли и други, които не са получили, чудя се дали да не го накарам да се обади на Интайм?

Преди малко спечелих втора чиния на КК, оставам с впечатление, че се печелят лесно, като подложките.

# 877
Баща ми още не е получил ваучера за 100 лв от Суийт плюс. Има ли и други, които не са получили, чудя се дали да не го накарам да се обади на Интайм?

Преди малко спечелих втора чиния на КК, оставам с впечатление, че се печелят лесно, като подложките.
За чиниите на КК в магазина ми казаха , че от 30 полета само 6 печеливши имало. Не е толкова лесно според мен 😐

# 878
И според мен не е лесно, а е късмет. От 4 скреч карти 0 чинии и нищо от барбекю наградите 😂 утре ще купя за последно, че 5*4лв ми е достатъчно 🤣😂

# 879
  • Русе

И аз не съм получила своя ваучер..

# 880
...

Интерлогистика ми доставиха ваучера от Суит+ в понеделник.

# 881
Някой може ли да ми услужу с код за отстъпка на Zlatna ribka.
Игрите рязко намаляват, може би заради отпускарският сезон.

# 882
  • София
Как регистрирате УНП в Барни, не ми го приема

# 883
# 884
  • София
Това го видях. Питам, тези които са регистрирали бележки, дали и как е станало

Общи условия

Активация на акаунт