Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 821
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 855
  • Велико Търново
Тази сутрин получих имейл от Била за тази промоция.

# 856
Имам същия имейл, но при мен е 5 лв отстъпка при достигане на 100 лв.

# 857
Аз имейл нямам. Да не би да е само за тези, които не пазаруват често да ги привлекат?

# 858
Пазарувам доста често в Била.
На мен ми е интересно дали е само еднократна тази отстъпка като при Лидъл с лентата или можеш да се възползваш няколко пъти?

# 859
  • София, Дружба 2
И при мен е 5 лева при натрупване на 100 лева. Билла ни е до къщи, ходим 2-3 пъти седмично, но ММ не показва карта на касата, така, че май не е много често пазаруването ни при тях.

# 860
# 861
От играта на Споко в инстаграм получих вафли, тениска, стикери и слушалки.

# 862

Честито ,а активна ли е още

# 863
Гергана,7 или 8 бележка.Просто регистрирах рано сутрин,а друг път ги регистрирам към 2 и 30ч следобед.

# 864

Честито ,а активна ли е още
Благодаря, не. Изтеглиха 3-ма печеливши, и приключи.

# 865
Гергана,7 или 8 бележка.Просто регистрирах рано сутрин,а друг път ги регистрирам към 2 и 30ч следобед.
явно късмет и  аз сутрин съм регистрирала  на белвита но само две бележки и нищо ,а преди късно вечерта от регистрации съм печелила на кока кола ,пиринско и емека

# 866
  • София
Здрвейтеее. Напоследък нямам грам време за игри. 😒 На коя страница има актуален списък? Благодаря! ❤️

# 867
Здрвейтеее. Напоследък нямам грам време за игри. 😒 На коя страница има актуален списък? Благодаря! ❤️
По принцип аз ги качвам като списък , но тези дни имам много работа и нямам никакво време. Другата седмица ще се постарая да ги кача 🙂

# 868
  • София
По принцип аз ги качвам като списък , но тези дни имам много работа и нямам никакво време. Другата седмица ще се постарая да ги кача 🙂
Да, зная че ти ги качваш! 🌷🌷🌷 Просто и аз нямах много време да проследя на коя страница има и затова попитах. 🍀🍀🍀

# 869
Някой знае Ли активна игра за някакъв алкохол. Аз знам само тези, които минаха 😃

Общи условия

Активация на акаунт