Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 827
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Одеве ми звъннаха от Метро,с чугунен тиган съм от играта им за барбекю с Милица Гладнишка,
И мъжът ми печели. Отдавна не се беше случвало. Нали ще се обадят пак, когато може да се вземе? Мъжът ми е шофирал и много-много не е разбрал.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 21:35 от Тaня67

# 841
Някой, ако желае да пиши?

Писах лично съобщение

# 842
  • София
Една игра за любителите на киното:
 https://www.cinemacity.bg/static/bg/bg/summerpromo

# 843
  • София
Таня67,от Метро ще се обадят като тиганът е в магазина,който избрах,за да го получа- мъжът ти е чул правилно 🙂

# 844
  • Варна
Извинявам се, ако е коментирано, но успявате ли да регистрирате КБ на Хайнекен? От няколко дни опитвам, бележката не се зарежда 😑

# 845
За проблема с бележката на Хайнекен се обадих по телефона. Обещаха да ми върнат обаждане след като проверят за бележката... Но никой не ме е потърсил...

# 846
Значи има шменти капели в Технополис от толкова награди един да не се похвали в групата.. Във всяка една игра поне по 1 човек се похвала дори и 3 награди да раздават някъде поне 1 е от групата... Знаех си че нещо ще изшмекеруват от Технополиса.... А доста от групата "познаха" свойте имейли...
Писах на Технополис и ми отговориха,че всички печеливши са получили имейли още в деня,в който ги обявиха.Явно няма надежда😞

# 847
  • Sofia
Подарявам следните купони:

# 848
Извинявам се, ако е коментирано, но успявате ли да регистрирате КБ на Хайнекен? От няколко дни опитвам, бележката не се зарежда 😑
Да, аз успях от втория път. Проверете размера на снимката, на мен ми се наложи да намаля резолюцията.

# 849
  • Б
Много исках кърпата на Фа, но сега останах само със сапуни. Но за сметка на това днес получих кутията за брашно на София Мел и тя веднага влезе в употреба.
 За шуменско намерех една бележка от един магазин, която се оказа печеливша и за късмет я загубих някъде . Сигурно не е било писано да спечеля от нея 

# 850
# 851
За играта на Хайнекен и аз не успявам да се регистрирам, не ми позволява качване на снимка на касова бележка. Допуска ме да избера файл, но след това не го "качва". Не знам в какво се изразява проблема - бележката е снимана по правилата, размерът й е под допустимия. Всъщност на екрана при регистрацията не ми излиза никакво съобщение, пробвам да кача снимката отново и пак не става... И така няколко пъти.

# 852
Пише, че е с натрупване на сумата:

# 853
Пише, че е с натрупване на сумата:

Къде го пише това и от кога е тази промоция? Вчера пазарувах за 60 лв и нищо нямам.

# 854
От днес до 17.07. Получила съм го на имейла.
Пише че сумите ще се отразяват върху касовата бележка, а не в приложението (както Лидл имат лента с натрупване на суми).

Общи условия

Активация на акаунт