Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 859
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 825
Ето ги новите, но не са налични:

# 826
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
При мен са тези:

Във Варна са казали на сестра ми, че от доста време ги няма. Както и пластиките. Здраве да е! Поне от Лидл взех бонбони, които хич не се харесаха, но пък бяха налични.

Миналата седмица и аз от тези взех.

# 827
Колко време е валиден купонът? Мъжът ми беше рожденик, но нямаше купон за бонбони от Кауфланд. Само от Лидл.

# 828
Две седмици някъде е валиден. Седмица преди и седмица след рождения ден. Може да не е написал рождена дата в приложението. Иначе от същите бонбони като моите е имало, но с алкохол и естествено не може от тях да се вземе.

# 829
Плажната кърпа на Хайнекен,която е плажна за моя 6 месечен син Joy

# 830
Да се похваля спечелила съм плажна от Фа 😄😄😄

# 831
Някой спечели ли слушалки и шапка с автограф от колата? Уж трябваше да са 10 човека.

# 832
Колко време е валиден купонът? Мъжът ми беше рожденик, но нямаше купон за бонбони от Кауфланд. Само от Лидл.

Брат ми беше обратното.От кауфланд-да,от лидл -не. От лидл кога ги дават,рд-то мина вчера.

# 833
Писах на Технополис и ми отговориха,че всички печеливши са получили имейли още в деня,в който ги обявиха.Явно няма надежда😞

# 834
Да, много интересно... Има игри с къде къде по-малко награди и винаги от темата имаме печеливши. От Технополис абсолютно никой не се похвали..

# 835
  • Бургас
В предна игра на Технополис бях 99% сигурна, че съм спечелила лаптоп. Имейла 1:1. Изчаках няколко дни, писах им... оказа се, че не съм била аз. От тогава не им вярвам. Джи мейл, а не абв и др...

# 836
  • София
Одеве ми звъннаха от Метро,с чугунен тиган съм от играта им за барбекю с Милица Гладнишка,от ИГ пък ми писаха,че печеля ваучер 20 лв.за дрехи,но нещо не ми допадат.
Не съм с кърпа ФА,но ми е супер ден 🙂
Ето една игра на Изипей,за която сега
разбрах.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 20:09 от emli

# 837

Брат ми беше обратното.От кауфланд-да,от лидл -не. От лидл кога ги дават,рд-то мина вчера.
Май 2-3 дни беше активен по-рано и пишеше май валиден 2 седмици.

# 838
Мъжо имаше на 10 рожден ден, на 4 видях, че има активен купон, важеше до 16ти или 17, ако не се лъжа. Взехме бонбони като онези в синята кутия, показани по-нагоре, имаше количества и от тях и от онези с алкохол, имаше и тези новите, които вече дават за рожденик, даже бяха два варианта - с ликьор и със сметанов алкохол тип бейлис.

# 839
Играта на Каменица само със скреч карти ли е? Понеже има код на езичето, а не виждам да се регистрира някъде.

Общи условия

Активация на акаунт