Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 769
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 140
Ами бойкотирайте ги тези от Кока кола. Аз вече в приложението не влизам и не играя. Купувам Кола много рядко, когато ми хареса много някоя игра в магазините. Като видят, че няма активност в приложението ще си преосмислят рекламните стратегии.
Вчера някъде ми се мерна техен семинар или нещо подобно за инфлуенсърите, които избират, по какви критерии ще ги избират и май бюджет, заделен за тях. Аз като видя инфлуенсър нещо да рекламира и нарочно го избягвам. За мен това е отвратителна „професия ”, продажници и г****лизци

# 1 141

Нова измама?

# 1 142
На тия и аз се чудех точно къде е далаверата, за тротинетките, щото имаше уж легитимни, т.е истински профили, писали, че са ги получили и снимки. Да, ама снимките не ми изглеждат ясни, коментарите със съмнения изчезват, снимките ми изглеждат като от апартаменти не в България. За 4 лв тротинетка няма как да продадат, те за 100 да я пуснат ще има твърде много желаещи и ще трябва да има томбола, камо ли за 4. Според мен е схема за вземане на 10/15 лв от доставка, не знам…

# 1 143
Пращат мейли за ДМ скаутите. 😊

# 1 144
На тия и аз се чудех точно къде е далаверата, за тротинетките, щото имаше уж легитимни, т.е истински профили, писали, че са ги получили и снимки. Да, ама снимките не ми изглеждат ясни, коментарите със съмнения изчезват, снимките ми изглеждат като от апартаменти не в България. За 4 лв тротинетка няма как да продадат, те за 100 да я пуснат ще има твърде много желаещи и ще трябва да има томбола, камо ли за 4. Според мен е схема за вземане на 10/15 лв от доставка, не знам…
Фалшиви профили. Копирали са 1:1 профили на реални хора, за да не се осъмнят, че фейкове са коментирали.
Схемата е, че 2 евро, а не 4лв., както пише, за такава сума не може да се търси наказателна отговорност, а и кой би се занимавал? Като се излъжат 1000 човека, ето ти едни 2000 евро. Колкото и да се излъжат, файда. До доставка на нещо няма да се стигне.
Иначе и аз си го помислих това, че не за 100лв, ами и за 400-500лв. да ги пуснат, пак ще има много желаещи.

Рекламата е пусната от някаква фалшира страница, която си е сменила името няколко пъти.

# 1 145
  • ПЛЕВЕН
Здравейте, как успявате да регистрирате бележка в ЧУПА близалките .Аз не  мога.

# 1 146
Това с проверка на името на страницата е много умно, не се бях сещала и там да погледна. А иначе, че е измама, няма съмнение, но хората се връзват ….

# 1 147
Публикували са печелившите в Тресеме и Активия, пак ме няма и в двете.
Чакаме Лидл, където шансът пък е почти никакъв, ама надеждата умира последна. Grinning
  и мен ме няма в тресеме ,имам сигурно 5 регистрирани бележки. Вече нервите ме тресат само да им купувам продуктите и накрая нищо

# 1 148
  • София, Дружба 2
И мен ме няма в тресеме, но сигурно е защото искат да ни дадат голямата награда. Wink
Днес регистрирах бележка в близалките чупа без проблем на обяд, но сега наистина нещо сайта не работи адекватно.

# 1 149
За целия период ли участват  бележките в играта на  близалките чупа чупс?

# 1 150
За целия период ли участват  бележките в играта на  близалките чупа чупс?
И мен ме няма в тресеме, но сигурно е защото искат да ни дадат голямата награда. Wink
Днес регистрирах бележка в близалките чупа без проблем на обяд, но сега наистина нещо сайта не работи адекватно. Ей сега видях , че един номер два пъти се спечелил уреди, дано им искат касовите бележки
дано пък да ни изтеглят в големите награди ,няма да ни е излишно едно хубаво ново телефонче 😉😉😉

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 22:33 от Герганна Димитрова 710513

# 1 151
Не разбирам в АПа на КК, наградите за Тор, колко са на брой?

# 1 152
Здравейте, как успявате да регистрирате бележка в ЧУПА близалките .Аз не  мога.
и аз

# 1 153
Щом не пише колко броя са , най-вероятно 1бр. 🙂

# 1 154
Щом не пише колко броя са , най-вероятно 1бр. 🙂
И аз така го “разчитам” този абсурд!

Общи условия

Активация на акаунт