🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 357 224
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 3 705
Ееееем Чи как не разбрахтИ пак, Викторчо е Сам, затова така го е написал Joy Joy Joy Неговото его няма да изтърпи учителка, с Мара взаимно ще се учат на неграмотия. Добре, че скоро ще залязат напълно тези wonnabe-та.

# 3 706
външно може да е в топ форма но в движение кой го е видял

# 3 707
# 3 708
Виктор е едно голямо клише. В началото го харесвах, въпреки че беше дърво, мислех, че просто се притеснява от камерите. Но се оказа супер ограничен въздухар с комплекси. Най-много не мога да понасям човечета, които много са си повярвали. Дано някога разбере, че външният вид не е най-важното и спре да определя хората по това кой какво тяло има. Не съм сигурна, че ще гледам новия сезон, но се надявам, че Евгени ще е много по-разчупен, естествен и забавен.

# 3 709
  • Разпиляна във въображението

Най-накря. Момичето с голяма доза упоритост най-накрая качи някаква нормална снимка на двамата.

# 3 710
Чак не са ми приятни за гледане тези двамата …
Следвам Виктор в ИГ , но мисля , че е време да престана .

# 3 711
  • София
Виктор трябва да измисли друга прическа. С тази много си личат чимовете.

# 3 712
И двамата са ми еднакво неприятни. Мичето с остаряването ще изглежда все по- зле и по- зле.

# 3 713
Въй, много си е хубав с кукуригото, като петел Hug Защо се вторачвате само в едно нещо у него, много има какво друго да се гледа освен линията на косата 😁

# 3 714
  • София
Добре, хайде. Не са само чимовете. На тази снимка бръчките около очите на Виктор също се открояват драматично. Simple Smile
Изобщо, добре ще е да не се снима в бизък план, ако иска да минава за секс символ.

# 3 715
Защо пуснахте тази снимка, та отворих профила на Марийчето ... И що да видя, оревала целия инстаграм с "трагичен опит" от 5-звездни хотели в Бодрум, нахапали я комарите, вратлето й се схванало от висока възглавница .... Милата, направо да я ожали човек. Егати претенциите. Явно "славата" я е главозамаяла и е забравила, че на харизан кон зъбите не се гледат.

# 3 716
Хората с нисък % телесни мазнини винаги са по-сбръчкани и лицето по-изпито 🙂
Добре, хайде. Не са само чимовете. На тази снимка бръчките около очите на Виктор също се открояват драматично. Simple Smile
Изобщо, добре ще е да не се снима в бизък план, ако иска да минава за секс символ.

# 3 717
  • earth
Чак пък винаги… Аз сещам за много примери където не е така.

# 3 718
Мара ми прилича на Стела от "София ден и нощ"

# 3 719
  • Ню Йорк
Изгледах Виктор при Цитиридис и ми направи супер кофти впечатление отношението му към новия ерген. От километри си личи, че злобее, защото Евгени скоро ще измести публичното внимание от Витя. Все пак можеше да не е толкова тедсногръд и да покаже малко мъжка солидарност, но не би.
Гери, права си, наистина буквар на Виктор няма да му стигне. Определено му трябва зачислен учител на дневна база. Спешно е!

Ми елементарно човече е Витя, какво да се прави. А тази неговата вече само за да привлече внимание и започна да си показва задните части в инстаграм.

Общи условия

Активация на акаунт