🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 357 229
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 3 720
На мен ми е доста скучна Мария. В два подкаста я гледах и нищо интересно не каза дори по темата, която и беше основна (пътувания)

# 3 721
Не мога да се стърпя... Много ми е грозна тази Мария, никакъв чар няма и харизма - 0.

# 3 722
На мен ми е доста скучна Мария. В два подкаста я гледах и нищо интересно не каза дори по темата, която и беше основна (пътувания)
Тъкмо е добър фон, за да изпъква иначе така безличният Витюняк.

# 3 723
Мария и Виктор са си баш един за друг - и двамата на опаковка го докарват, а всъщност са супер посредствени. Тя, уж голямата пътешественичка, качва снимки от едни и същи места, на които е ходила преди 5 месеца, не дава нула информация, съответно има и нула полезност, а той... абе достатъчно сме го коментирали него...
Дано Ергени е по-добре!

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 13:24 от Clouded Mind

# 3 724
След горе-долу 3 седмици би трябвало да приключат снимките, ако следват графика от миналата година. Интересно ми е дали ще започнат да текат спойлери, както за други реалити формати, които вървят в момента, а са снимани лятото.

# 3 725
100% ще изтекат, то е невъзможно половин година да не се разбере кой, какво, как. Simple Smile

# 3 726
А дано, че да си спестим гледането. 😂

# 3 727
Да бе, още да не знаем нито една участничка, евентуално Розмари (която вече демонстрира повече активност). Надявам се и аз да ни се спусне инфо скоро.

# 3 728
  • Ню Йорк
А дано, че да си спестим гледането. 😂

Абсолютно!

# 3 729
Дали Розмари е била участничка? Малко ми е странно да си я представя с Евгени, но пък е хубав старт за нея. Сега ще си пуска подкастите. Ще има голяма гледаемост и ще говори пикантерии.

# 3 730
Дали Розмари е била участничка? Малко ми е странно да си я представя с Евгени, но пък е хубав старт за нея. Сега ще си пуска подкастите. Ще има голяма гледаемост и ще говори пикантерии.

Тя няма ли да стърчи супер много над него?

# 3 731
Тя много стърчеше и над Ричи Липовона в ББ, но пък имаше заигравка с него. Grinning

# 3 732
Ако Розмари беше участничка, нямаше да има телефон + тя си има гадже

# 3 733
Аргументът с гаджето като пречка за участие в "Ергенът" е крайно несъстоятелен. За справка вземете половината участници в първи сезон.

# 3 734
Последно като я гледах Розмари нямаше гадже. Иначе май не е участничка, защото още е в Бодрум, а си поства редовно.

Общи условия

Активация на акаунт