🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 357 277
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 3 900
Може и да е Валери. Знам къде й пада ударението, но нямам такъв символ, за да го изпиша и да звучи по-женско 😀
Нямам и нерви да я слушам как говори. По принцип има данни и възможности за травъл влогър, но много сладникава и лигава ми идва. Не мога да я изтрая. Последно като бях с Ковид лятото й гледах влога за круиза и от нея научих за доста полезен сайт за круизи по цял свят.

# 3 901
има само една валери и тя е божинката

# 3 902
Хубави терлички 😀

# 3 903
  • София
Много смешна снимка Simple Smile

# 3 904
Тоя Витьо и у до̀ма ли си стои с бяла ризка и панталон.Егати смешкото.

# 3 905
Сигурно направо така спи, изгладен и стъкнат, по гръб, със скръстени ръце и, като звънне алармата сутринта, се надига рязко като Граф Дракула. А знаете кой до него рошав потърква очи и така отива на работа.

# 3 906
Сигурно направо така спи, изгладен и стъкнат, по гръб, със скръстени ръце и, като звънне алармата сутринта, се надига рязко като Граф Дракула. А знаете кой до него рошав потърква очи и така отива на работа.
Мария? 🤔

# 3 907
Днес го мернах това стори, ужасно са ми смешни "мъже" с такива чорапки/терлички 😆

# 3 908
Днес го мернах това стори, ужасно са ми смешни "мъже" с такива чорапки/терлички 😆

С тези цвички да беше изиграл едно упражнение с лента, каква е тази детска топка?

# 3 909
кум на футболна сватба в кривамогила. прическа 'кравешки език'

# 3 910
  • София
Само някой да е казал, че Витя ходи бос!

# 3 911
  • София
Почват да си ги мерят. Новият Ерген:

# 3 912
Сега да не излезе, че този е същото тъпо парче като Виктор, само че в по-артистичен вариант Flushed

# 3 913
Е, не се учудвам.
Лили Дрогерия удариха дъното за мен. В коледният каталог сложили кратки представяния на инфлуенсъри с "какво избират те за грим". И между другото има представяне на Капитонова...🙄

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 19:11 от Vicky_P

# 3 914
"Яйцата" на Витя. Joy

Тука ми се струва, че има 10-тина яйца в тази чиния. Joy Много натоварващо бъбреците и артериите ми идва тази протеинова и холестеролова бомба. Joy

Общи условия

Активация на акаунт