🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 358 632
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 4 635
Според мен не сa им били сериозни нещата с Мария , както и съм убедена, че му е било ясно , че с Виктория няма нищо да се получи.

# 4 636
Той, Витя, според мен и преди предаването, и по време, и сега си има съвсем други цели от това да си намира жена. Излишно е да го нищим с коя кога за колко и защо е бил.

# 4 637
той отдавна си е намерил жена. в огледалото

# 4 638
Подкаст с Дениз

Не каза почти нищо интересно. Трудно беше за слушане, заради водещите най-вече. Иван не спря да се лигави и да пуска най-тъпите си шеги. Пикантните неща бяха:
След приключване на снимките с Виктор са продължили да поддържат връзка. Имало е интерес и от двете страни. Той останал в Турция още известно време. След като се прибира в София, Виктор иска да се срещнат, но Дениз била след микроблейдинг и отказала. Същата вечер момичетата от предаването предложили да се съберат и тя се съгласила, защото от тях не се притеснявала. Те обаче звънят и на Виктор да дойде. Забавлявали се и решили да се прехвърлят в апартамента му с няколко момичета. Положението започнало да излиза извън контрол и една по една си тръгнали, както и Дениз. Останала е само една, която не назова. Правили каквото правили с Виктор и след това подробно разказала всичко във вайбър групата им. Дениз каза, че това момиче вече не й е обкръжението и не са близки.
Скоро се засякла с Виктор и на нея й се оправдавал, че това което се пише са глупости и не е бил с Мария по време на снимките.
Не понася Деница. Деница й е държала сметка защо говори с Александра и се опитва да я приобщи.
Чаровна е Дениз, въпреки вулгарността й. Симпатична е на външен вид, а и има приятен смях.

# 4 639
В момента го гледам, все още съм до средата. Първо Виктор и Дениз са си писали и чували и след предаването. По нейни думи са имали заигравка. Имали са едно излизане с повечето момичета от Ергена, на което Виктор е дошъл, като след това са продължили купона в тях. Цитирам " нещата с едно от момичетата са се разгорещили" и всички останали, както й тя са си тръгнали, като са ги оставили с въпросното момиче. Не пожела да каже коя е, но я попитаха дали вече е гостувала в Подкаста, като от реакцията й става ясно, че най- вероятно- да. Т.е. Блага, Александра или Виктория.

# 4 640
  • Вестерос
Сто процента е Блажка. Александра няма да е била канена

# 4 641
Не е Александра, по-нататък казва, че ѝ е била приятелка - Дениз не я чувствала като такава, но онази ѝ се обяснявала колко я обича и т.н.. Виктория също я изключваме, но не съм сигурна дали е Блага - Дениз просто отказа да каже дали е гостувала.
Блага май си продължи приятелството с тях… а Габи, Гергана?

# 4 642
Може и Людмила да е.

# 4 643
Ако това може да е някаква улика - Гергана следва Дениз в инстаграм, но Дениз нея не. С Людмила ходиха заедно на море, пък и най-малко с нея предполагам, че би се разгорещил Виктор.

# 4 644
Не си представям Дениз да има предвид Гергана, като каза, че въпросното момиче ѝ е било в близкото обкръжение.

# 4 645
  • Sofia
Май,май Венета...Grinning

# 4 646
Точно в самия край става ясно, че не е Блага, даже взаимно са се успокоявали една друга, след като са разбрали.

Каза, че иска да се занимава професионално с психология и да излезе от образа, с който е известна. Много ми е интересно как ще подхожда към "пациентите" си, след като индиректно оправда общия тормоз над Александра. Не каза в прав текст, че си го е заслужила, а, че и тя ги била тормозела, колелото се било завъртяло (един вид - всичко се връща).

# 4 647
Още ли чепкате дъргия сезон ве?
Аз ги забравих отдавна там персонажите.
Генчо ожидам трепетно Joy
Искам кат се появи, и да ми разкаже Идин виц, веднага Joy
Наумчо ли ще му е оръженосец, знае ли се....кой Ш'му държи фрезиите Joy

# 4 648
Не е нужно да си светец, за да си психолог.
Хареса ми подкаста с Дениз, увлекателено си говори, шегува се, разказва си различни истории. Не съм сигурна дали я харесвам като персонаж, но за един подкаст - ставa Grinning

Наумчо ще е водещ, да - бяха с жена му, балдъзата, дъщерята, снахата, стринката и комшията в Турция през есента. Виктор и Марчела, както и Александра, също се появиха.

# 4 649
Не казвам, че е нужно да си светец, но е хубаво да признаваш, когато си направил нещо не по най-добрия начин, показва израстване.

Интересно е наистина Мария как приема тези истории. В подкаста се шегуваха, че може да са развалили семейството на Виктор с разказите.

Тете, нямам намерение да научавам новите, затова старите гледам. 😅 Ще видя визитките и после чакам спойлери коя е "спечелила".

Общи условия

Активация на акаунт