🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 358 619
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 4 665
Рекламата е потрес. Ще взема да ти взема, казва кифлата с дебелите кълки на дивана. Тази проста тафтология търсен ефект ли е - да ходи на простотата, да не кажа на простотията на кифлата /според ММ/, или недоглеждане на простите автори на рекламата? В потрес съм и аз, гледам единият ми терлик пуснал бримка от мъка....

# 4 666
на мен ми изглежда като от тези които са си играли с момчетата и стават за другари. добрячка. интелектуално слаба работа но след една определена възраст плюсовете и минусите се променят

# 4 667
Рекламите на бързи кредити не таргетират аудитория с висок интелектуален капацитет, та не е нужно да са шедьоври. Да, потрес са, но вършат работа за целите си.
Идеално се вписва Виктор в тях. Това е максимумът за него, толкова си може.

# 4 668
Шедьоври....бая ще се озорят, да направят шедьовър.
Говоря за елементарно грамотно направена реклама. На екзистенц минимума на грамотността, щото тая е под всякаква грамотност.

# 4 669
видох рекламата и язък за сладкото котенце да му се падне чичо кредит

# 4 670
https://youtu.be/UyWoBjtWgHM
Александра в подкаст. Сега го пускам
Изгледах и този с Дениз, не ми беше по-вкуса. То голям смях и пълни глупости. Много лигавене. То мъч ми дойде.

# 4 671
На мен Марта не ми е красива - изглежда ми някаква парцалива и хипи. И е толкова куха отвътре, доста жалко.
Дори Мария е по-добре от нея.
И аз мисля същото. Даже помня, че в предаването се показа като свръх нерешителна и изобщо не си държеше на мнението, а накъдето я наклони някой натам отиваше.. много “безгръбначна” така да се каже и също лигава.

# 4 672
Може и Марта да е била въпросната 😅 някой помни ли дали е била преди приятелка на Дениз

# 4 673
Еее, айде сега за Марта.
Естествени зъби, естествена коса, слаб глезен, хубави крака, хубав естествен бюст, хубава фигура, много е секси.

Коя НЕ Е парцалива в миналия сезон на Ергенът, всички се обличаха като млади момичета без пари.

# 4 674
изгледа и е определен вид сексапил но движенията и са на петърчо-пред-блока което не е секси

# 4 675
Еее, айде сега за Марта.
Естествени зъби, естествена коса, слаб глезен, хубави крака, хубав естествен бюст, хубава фигура, много е секси.

Коя НЕ Е парцалива в миналия сезон на Ергенът, всички се обличаха като млади момичета без пари.
Красотата за всеки е относителна, обаче като й видиш поведението не мисля, че това, че има естествена коса и зъби ще спаси положението в дългосрочен план от факта, че е куха лейка…

# 4 676
Рускинята не беше парцалива. Joy Определено отделя много време на външния си вид.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 16:13 от Serene__

# 4 677
Бюстът на Марта не е естествен.
Аз не мисля, че е тя. Сигурно е Венета, тя движеше с Дениз до един момент, после спря.

# 4 678
Мaртa е красива жена , може да има силиконов бюст, но определено има индивидуалност и не се открояваше много визуално .

# 4 679
Напълно естествен си е мартиния бюст.

А Капитонова беше истински парцалива, най-вече тя. По-добре бяла памучна тениска отколкото нейните жарсено-ацетатни ансамбълчета, китайска алеса.

Общи условия

Активация на акаунт