🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 358 603
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 4 740
Доста чаши има пред тях, продукцията не пести от алкохол, само от гримьори Joy

# 4 741
Eдно въпросче ме мъчи: Ергени ще го играе интелектуалец-романтик и някак не се  вписва в образа да си пада по надуваеми кукли.
Освен това, предполагам, че зрителите на предаването са предимно жени.
Защо са подбрали силикон и екстеншън отново?
Кого ще радват, екипа ли?

подобните жени ще се радват и ще смятат че това е нормата за красота. нормалните жени ще им се подиграват и ще гледат сеир. подобните мъже ще попоглеждат и ще знаят какво да поръчват. нормалните мъже също сеир. все печели продукцията

# 4 742
На мен отново ми се чу руски диалект, а две от момичетата са ми много познати сякаш от някакво предаване, но не мога да се сетя.
Ще видим!

# 4 743
На въпрос дали Ергенът пак е останал Ерген накрая, Розмари (Вип Брадър и коментаторка на Ергенът в Интернет) е писала: “Този път е както трябва”. Питат я дали участва и отвръща - “Да кажем, че съм супер фен”.
Тя се беше тагвала от Бодрум на изборите по време на снимките, не знам дали е редактор или е участвала (и отпаднала преди изборите).
Съжалявам, но не мога да прикача скрийншот в момента Simple Smile

# 4 744
Ей, голямо скачане, голямо чудо, след като всичко написано от мен е в скрит текст и точно една потребителка от тази тема ни насочваше от Спойлерите тук в търсене на такива!
Ако искам да ви разваля кефа след топлото посрещане, точно сега е момента да ви "изпльоскам" името на предполагаемата победителка без скрит текст, ама не съм такъв човек.
Спокойно гледане ви желая!

# 4 745
Пак ще се кълват и ще хвърчи перушина в кокошарника. 😬😄
Но не е зле промото. И някакви обяснения в любов, предложения...
Запазвам си датата в календара. 😁

# 4 746
Не ме вълнува коя е спечелила по сценарии, а и вероятно ще проличи бързо, дори вече може да й се направи профил. Леко по-интересно е докъде ще се стигне след предаването. Но съм далеч от всякакви радини вълнения по въпроса, прогнозата за времето ми създава повече адреналин.

# 4 747
А пък Виктор са го наградили ама що?! Не разбрах. Някой запознат ли е 😃?

# 4 748
Не ги знам какви са ги надробили. Само искам да отбележа, че пак са се стискали за пръстена Wear Ring. Толкова им се отскубна на продукцията. Като гледам ... По-малко от един карат.

Как върви инфлацията при диамантите? Thinking

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 23:05 от geri1919

# 4 749
Всичко е ню-ню в тоя сезон😁

# 4 750
Освен устните!🦆  😄

# 4 751
  • Варна
Освен устните!🦆  😄
И космИте по ергена. Laughing
Миналия сезон гледах от дъжд на вятър, но този съм решила да съм сериозна.

# 4 752
Тъкмо ми попадна новото промо, първо на мют - и така Ергени по ми хареса, - после като му чух гласа, дадох пак заден. Изглежда ми едно към едно с миналата година положението - пак ревли, успокояваници по двора, докато другите надзъртат иззад някои храст, и скандалжийка след скандалджийка. Момите са под всякаква критика с тия два балона под носа масово.

# 4 753

Така да го загрозява тая прическа 🤣

# 4 754
На спойлера можеше да се напише какво има вътре, аз също не исках да чета коя е евентуалната победителка, но не би. Голям стремеж да се изпляска в темата. Като се има предвид колко рано се разбра , че Виктория е победителката, най-вероятно и сега се знае.

Промото е потрес, квачка до квачката.

Общи условия

Активация на акаунт