🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 358 597
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 4 755
Може ли някой да ми напише коя е победителка?

# 4 756
Върви в темата за спойлерите и прочети.

# 4 757

Така да го загрозява тая прическа 🤣
Като някакъв арабин или сиганин ми е… пък този Наум от първия сезон не мога да го гледам, такова дърво е, но явно връзките са силни, иначе абсурд някой да го вземе както за водещ, така и за актьор.

Къде е тази тема за спойлери?

# 4 758
Дано поне за срещите си измие косата Rolling Eyes

# 4 759
Дано поне за срещите си измие косата Rolling Eyes
Дано поне и момите да си изперат гащите преди срещите.

# 4 760
На този линк е темата за спойлери.
Евентуарната победителка е коментирана на стр. 47 мисля.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1501963

# 4 761
  • Вестерос
Новото промо
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/videos/gledajte-ergenat-ot … ruari-po-btv.html
Изглежда много добре. Има танци, любов, привличане. Дано с това не се изчерпват всички добри моменти. Предложението накрая ме развълнува.😄
Божкееее Grinning Сгодихме се

Пак драма имало, ами не отваряйте скрития текст, толкова е лесно Rolling EyesRolling Eyes

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 11:34 от Tiffany А

# 4 762
Дами, сезонът не е започнал още, а вече има напрежение. Имайте търпение, изчакайте още мъничко. 😂

# 4 763
Извинявайте, ама няма да отнеме часове да се напише, че има спойлер в скрития текст. А не - "някой може ли да ми каже (скрит текст)". Е аз откъде да знам, че вътре ще е плеснато името на победителката?

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 13:56 от Spiritlight

# 4 764
Извинявам се на всички подведени. Мислех, че щом нещо е в скрит текст се подразбира, че е спойлер и който се пази от тях няма да го отваря. Ще си редактирам мнението, понеже не ми дава да го изтрия.

# 4 765
Ако това е някакво успокоение за тези, който смятат, че съспенсът им е развален, както и ако съдим по датите на публикации на момата спомената в спойлери, то тя НЕ Е "победителката". Сезонът свърши около 10 ноември. Въпросната мома е активна в мрежата от края на октомври. Така че вероятно не е тя избраницата.

Все пак подобни спойлери или предположения би било добре да се слагат в скрит текст и преди това да има предупреждение какво има вътре, за да няма разочаровани от информацията вътре.

На мен лично не ми пречи да знам името й предварително. Дори би ми било интересно да проследя динамиката на отношенията от самото начало.

# 4 766
Миналата година още от началото се говореше за Виктория- аз категорично отказвах да повярвам, че тя може да спечели до самият финал.

Някой, беше писал тук предварително за разливането на вино в лицето на Алекс- и това отказвах да повярвам хаха

Този сезон ще вземам по-насериозно спойлерите, обещавам 😂

# 4 767
Преди малко имаше реклама по бТВ.Само тя,още преди да е почнало предаването,звучи фалшиво,та фалшиво.А новият ерген е чалнат,те хората на изкуството са всички чалнати,странни,не всеки би ги харесал.Но от репликите струи фалш,усещам как ще гледаме щото няма друго какво да се гледа,но и ще си загубим времето.

# 4 768
За разлика от зрелостните изпити, по принцип риалити форматите не са задължителни за гледане.

# 4 769
Голяма драма за този скрит текст. Живеем във време, в които информацията ни залива отвсякъде. Дали тук или някъде другаде в интернет пространството, все ще чуете клюки за предстоящия сезон. Като не искате да ги разбирате, изобщо не включвайте в такива теми. Ако не за клюки, защо сте тук!? Логика- няма! 😃

Общи условия

Активация на акаунт