🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 358 593
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 4 785
  • София
Много се изненадвам, че Пам ще участва, въобще не знам за какво ѝ е, ще има много хейт заради килограмите ѝ.

# 4 786
Според мен не трябва много, много да се връзваме на любовното признание. Ще е нещо от типа на “Майко, толкова ми се искаше да намеря жената, на която да кажа “Обичам те. Искам да станеш моя жена” или пък ще иматзадача да снимат филм, където да го каже.

И мен ме изненадва информацията за Пам Велидис. На мен ми изглежда сериозна жена за подобно предаване, но тя е много хубава и ще съм за нея, ако е вярно, особено като гледам другите какви еднотипни к*рвентии са.

Има ли някакъв отзвук от Виктор или Мария след подкаста с Дениз?

# 4 787
Витко чистещ сняг по анцуг и федора достатъчен отзвук ли е? 😂

# 4 788
И гащите-задължително!
E той вече си има гащи, сега сутиен да даде някоя, да стане комплект Hug
В Тикток се пишеше, че ще участва Пам Велидис, plus size модел и доста известна коментаторка във Фейсбук.
И вероятно ще влезе в ролята на Зори от Сезон1.

# 4 789
Къде де вижда пам в промото (видях само една половина от жена,която може да е тя)

Иначе сега влязох да видя  във фб и тя поства на всеки 2 3 дни, но има един период между 8.09 и 10.11, когато не е поствала, та може и да е участвала.

Ще ми е интересно да я видя, струва ми се доста заслабнала

# 4 790
Къде де вижда пам в промото (видях само една половина от жена,която може да е тя)

Иначе сега влязох да видя  във фб и тя поства на всеки 2 3 дни, но има един период между 8.09 и 10.11, когато не е поствала, та може и да е участвала.

Ще ми е интересно да я видя, струва ми се доста заслабнала
В началото има един кадър на всички момичета на един диван и Ергени влиза, виждат се отдалече, но като знаеш, че е тя се разпознава. Simple Smile

# 4 791
оо да, мерси, видях я там.

аз я намерих ето тук

# 4 792
Някои ги изядохте заради "дебели глезени".. за тази дама не знам какво ще е. А други участнички знаят ли се освен тези с джуките? 😃

# 4 793

Този човек направо ми свива шапката с модерния си вкус. Такава липса на естетика и усет за съчетаване на облеклото. Бррр.
Дано Евгени е по-добре, все пак е обикалял света.

# 4 794
Тези с дебелите глезени ги изядохме, защото сами не спираха да се самообявяват колко били хубави. На една друга пък и коментирахме целулита, не защото е чудо невиждано, а защото се беше самообявила за "мис дупе" на страната ни.
Няма как всички да бъдат перфектни. Има как, обаче, претенциите ти да отговарят на даденостите и способностите ти.

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 19:21 от Вени Ев

# 4 795
А на бас, че ще постои доста,  за да не ги обвинят в дискриминация.

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 14:41 от Nona M.

# 4 796
Скрит текст:
[/spoiler]Този човек направо ми свива шапката с модерния си вкус. Такава липса на естетика и усет за съчетаване на облеклото. Бррр.
Дано Евгени е по-добре, все пак е обикалял света.
Пропуснах да отбележа, че в този моден ансамбъл Витко си подпяваше нещо, ако не се лъжа - Let It Snow. 😅

# 4 797
Другата кокона Наум пък се тръшка, че не е Баян в недоразумението Войната на буквите:

# 4 798
Боже, само Наум липсваше в ролята на Баян съвсем да съсипе сериала! Joy

# 4 799
Що бе?
Щяха да му метнат китеника, който ползват за перука при имитации на Тина Търнър, в капките  и е готов 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт