🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 358 597
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 4 770
Нека не се дразним от чуждото мнение. Реалитито  е за забавление. Дано и темата да остане информативна и весела. Има поне 3 месеца да се пише тук.
Драмата със спойлерите наистина е излишна

# 4 771
Като е излишна, слейте двете теми.

# 4 772
Другата тема е за спойлери за всякакви риалитита. Аз не влизам в нея. Но поне заглавието това казва.

# 4 773
Аз обичам добър спойлер и редовно чета последните страници на книга/ гледам последния епизод на сериал преди да съм прочела/видяла много. Тъй че благодаря за спойлера, аз поне му се изкефих.

Гледах промото и рецитират като деца от театрална школа. Супер изкуствено, поне да ги бяха записали на курс по актьорско майсторство, така и така знаем, че отново всичко е режисирано.

# 4 774
редовно чета последните страници на книга/ гледам последния епизод на сериал преди да съм прочела/видяла много
Кáжи честно...

# 4 775
Темата не е за клюки, а за обсъждане на сериите и да се дракаме в съответствие със симпатиите или антипатиите си спрямо някоя участничка. Има си теми за клюки, спойлери и изобщо не е вярно, че отвсякъде щяла да ме залее информация. Освен тази тема и предаването по БТВ, нищо друго, свързано с Ергена не ме интересува - нито им следвам инстаграмите, нито страницата във фейсбук, нищо. Няма откъде да ме залее информация, ако не я търся умишлено.

# 4 776
Добър ви ден! За малко разнообразие на настроението да кажа, че ми е много драго да очаквам началото. Имам надежди за нещо различно и романтично Simple Smile поне от страна на Евгени, а и се радвам да чета старите муцунки, колко съм се смяла с вашите коментари. За спойлерите да кажа, че реално няма такива. Има разсъждения на потребители от такъв вид, които миналата година бяха 100 процента подвеждащи и даже направиха гледането една идея по-интересно, тъй като до края даваха надежди, че Питонова не е избраната Simple Smile

# 4 777
  • София
Добър ден. Чух, че идва нов сезон съвсем скоро, не знам дали ще е добър, но заради коментарите тук си струва човек да е в час с него.

# 4 778
Много се надявам да не гледаме "Многострадалната Геновева"! И Геновева да е Генчо..

# 4 779
  • София
Преди малко видях рекламна заставка, че новият сезон започва на 21 февруари от 20.00ч.
Аз си мислех, че ще е на 14 февруари 😂
Новият ерген, вероятно не е "много мило", но изобщо не ми харесва.
Пак от рекламата една от ергенките ми се стори типаж а ла Бонбонова.
Изобщо струва ми се, че няма да излязат от клишето на първия сезон.

# 4 780
Мамка му.. знаех си, че ми прилича на някого тоя нов ерген 😃.

# 4 781
За новия сезон се надявам на запознаването някоя да направи задно салто, а друга да му даде 18 годишно уиски да пие за отскок Joy

# 4 782
В Тикток се пишеше, че ще участва Пам Велидис, plus size модел и доста известна коментаторка във Фейсбук. Има я и в промото, ето едно интервю, което намерих:
https://www.maikomila.bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BC-%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D … %B5-%D0%BD%D0%B0/

# 4 783
В Тикток се пишеше, че ще участва Пам Велидис, plus size модел и доста известна коментаторка във Фейсбук. Има я и в промото, ето едно интервю, което намерих:
https://www.maikomila.bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BC-%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D … %B5-%D0%BD%D0%B0/

Как така веднъж не се записват, някои свестни и достойни дами, а все някакви пушилки и бъдещи звезди в бранша... Joy Joy Rolling Eyes

# 4 784
Коя нормална жена ще се запише за кастинг, особено след ексцесиите от първи сезон и целия фалш? Дори случайно някоя да се е заблудила, надали е от типа жени, които продукцията търси.

Общи условия

Активация на акаунт