🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 355 162
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 75
Ами ако предположим, че не е било ПР как са се крили Алекс и Виктор от ноември до май месец тази година? Ако пък това излизане на кафе им е било първата среща защо след това не ги виждаме пак заедно? Обяснението е само 1, срещата на кафе беше ПР.  А защо предавето ще изпиарства една среща, ако няма да има втора пак ПР. Няма логика. Поне още една среща трябва да има и затова мисля, че ще е семптември в Бодрум.

# 76
Добре де, аз нещо не схващам.
Не ми се смейте, не съм много на "ти" с източните идеологии.
Да приемеш себе си, за да можеш да започнеш да градиш света си с положителна нагласа, което пък не значи да не работиш над себе си в насоката, където те влекат твоите интереси и разбирания - добре. Съгласна. Всички сме грешни и различни и е добре да го приемем, за да не ни тежи чуждата оценка дотолкова, че да ни определя съществото.
Да пръскаш любов и да не търсиш лошото, отмъщението и прочее - добре. Не носи нищо позитивно на този, който настъпва с лошотия.
Да търсиш и взимаш позитива от всяка негативна ситуация, за да не ти е излишен товар, а урок - добре. Дори да благодариш на тези хора и ситуации.

Ама в тези източни философии няма ли нещо застъпено като инстинкт за  самосъхранение?
Или поставяне на някакви граници.
Харесвала го, сега го харесва и винаги ще го харесва. Ама да не мине границата, да се увлече и пак да настъпи разочарование за нея? И пак терапии.

За целите на разследването - Александра очевидно е нощувала в Горна Оряховица/Велико Търново.

Имам някаква теория за нейните занимания, но се базира на слаби спомени. Не се ли намираше в Горна Оряховица единственият център за борба с градушките с налични самолети, които да разпръскват сребърен йодит диреткно във въздуха? И беше в Горна Оряховица, защото почти цяла Северна България не е покрита от наземни ракетни площадки срещу градушки. Сега им е сезона. Като гледам и самолетния парк, баш за това си е. Като беше в Румъния, пак беше в някаква контролна зала пълна с метеорологични карти и радари. Какво общо има Александра с градушките..... вече не знам. Мисля, че имахме външни гостуващи специалист да помагат и обучават, защото борбата с градушките директно във въздуха е ново за нас.

Снощи най-вероятно е спала в Горна може би наистина! Но това нищо не доказва пак де! Защото въпросното стори на Виктор за ихрата на белот не се знае кога е снимано всъщност! Това не беше живо включване а качено видео в сторито му! Така че нищо не се знае! Между друго на беглия кадър на който се вижда айфона с ръката, май телефона е или черен или с черен калъф! А днес Алекс като тегли наживо някаква награда там си показа същия айфон с черен калъф.... хмм...!не знам.... само си коментирам! Та нищо не се знае...

Тя пускаше лайф от нейния телефон, а този, който държеше е на Филип (мениджърът й). Това става ясно, когато се беше заключил телефонът, а както знем на айфоните им трябва лица за разпознаване, за да се отключи и тя затова отиде при него, както се вижда в лайфа.
Да съгласен съм! Но тя има същия айфон! Така че не се знае чий е телефона на снимката! Може да е на всеки! Черен ли бял ли то гърба не се вижда така че само си мислим че е тъмен ама божа работа..
Потребител dayzi_g  донякуде има логика в думоте ти! Но си мисля че ако ше е ПР само това то нещо ме е както трябва! Защото след тези снимки и онези пт партито на финала на А с В! За тях нищо не излиза! Ако беше наистина само пиар все щяйа да излязат пак на кафе дето се вика да ги снимат хората и да се говори само за тях! А те нищо! Пълно инкогнито!! 🤨🤨🤨🙄 Що за PR акция е това! Че и да  разиграват с месеци! Без реално да дадат малко "хляб" за публиката и медиите! Замислете се... А колкото до това дали са се виждали птпреди тезо снимки мисля че да! На няколко места вече потребители казват че са засипали вепер Алекс да влиза в блока на Витя в Студ.град!И случая с доставчика лойто е видял Виктор с Алекс! Така че божа работа! Мисля до месец всичко ще се разбере най-късно!

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 14:49 от mitpro

# 77
ПР беше, за да омекотят удара по финала и малко след него. След това, просто да не говорят по темата и след седмица-две хората са ги забвавили, финалът минал.

Ако поне единият от В или Ал е във връзка, как се очаква това да се крие още толкова време чак до септември при тяхната разпознаваемост?  

Сега идвам с клюка. По-скоро със спекулация.
Екипът на "Ергенът" е отново в Турция. Спекулирам, че избират следващата дестинация за снимки на втори сезон, който вероятно също ще се снима есента, но знаете, че подготовка, избор и заявяване на мястото си трябва отрано. Освен това трябва време за проучване на околностите и забележителности, които могат да ползват.

Сори, IriS, май няма да е Санторини.
Само си предполагам.

ето и малко снимки + евентуалната къща на момите.

Скрит текст:

Ако съм права в по-горните си спекулации, да продължа още малко. Satisfied
Природата и цялостния облик по снимките ми изглежда района на Измир, Урла, Чешме. Никак нелош избор.

mitpro, моля те, като цитираш какви постове и те са много дълги, слагай цитата в скрит текст, оставяй само това, което искаш конкретно да репликираш или коментираш, или просто назови потребителя, към който искаш да се обърнеш. С тези дълги цитат е много неприятно и понякога човек дори се губи къде е фокусът и какво се опитва другия да каже.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 14:57 от geri1919

# 78
Гери, по-добре, че няма да е Санторини, нека си остане неопетнен от бъдещи топаджийски спомени.

При едно от споменаванията на Тушев скоро бях отворила профила му да го разгледам и ми бяха попаднали негови снимки от вилата на "дамите" много преди старта на снимките, явно е било в процеса на проучване и избор, та много е вероятно да си права и за настоящото пътуване на продукцията.

Което ме напомня, че все се каня да ви казвам и все забравям, колко комично ми е, че наричат Турция екзотична локация. Нищо против техните курорти, даже напротив, дори планирам това лято да отскоча до Фетие, вдъхновена от тъпнята, но предвид че са ни съседи, никога не бих нарекла държавата екзотична.

# 79
Права сте! Пропуска е мой! Ще си взема бележка! 🙄😁😁
И аз мисля че ако е са били тези срещи с пиците ПР то трябваше да приключи до седмижа и готово! Кво ще се мъчат с това до септември чак хмм

# 80
mitpro, може ли по-пестеливо с удивителните Grinning Направо се напрягам от постовете ти.

# 81
Цитат
..Сега идвам с клюка. По-скоро със спекулация.
Екипът на \"Ергенът\" е отново в Турция. Спекулирам, че избират следващата дестинация за снимки на втори сезон...
Гери, идваш точно навреме с клюката. Аз тъкмо написах изискванията си към втория сезон на предаването.

Претенции и очаквания към новия ерген нямам. Предполагам, че ще е по образ и подобие на Виктор. Хем красив, Stuck Out Tongue Winking Eye хем умен Stuck Out Tongue Winking Eye (що се шегувам не знам), хем джентълмен. Stuck Out Tongue Winking Eye С една дума статист. Едни храсти ще му трябват и е готов.
Изисквания към момите имам. Продуцентите да четат внимателно!
Трябва да ги подбират възпитани и интелигентни. Да имат професия, но да не са инфлуенсърки, плеймейтки, фармацеФтки и бизнесдами.
Да не употребяват алкохол. Освен с лечебна цел.
Да не са меркантилни и да искат за подАрак само цветенце или чорапи. Да ги тестват като им предложат златна гривна, пръстен или часовник. Ако ги приеме момата,  да я изпидуркат веднага.
Задължителен тест да бъде й чашата с вода. Ако я изпие остава, но реши ли да я лисне върху някой храст, да отпада веднага.
Да се забрани свалянето на гащи, подаряването на сухи цветя и правенето на шпагат, с цел да не получава паник атаки ергенът.

Това е. Запазвам си правото да променям и добавям нови правила и изисквания.

IriS, не си права. Турският океан, ако не е екзотична локация, кое друго да е? Joy

# 82
Права сте! Пропуска е мой! Ще си взема бележка! 🙄😁😁
И аз мисля че ако е са били тези срещи с пиците ПР то трябваше да приключи до седмижа и готово! Кво ще се мъчат с това до септември чак хмм
Беше съвет и неписана политика, която прилагаме тук с цитирането. Нищо лично. Виждам, че сте нов.

Ами то реално приключи. Нямаше и седмица. Мина финалът. Отидоха на парти, дискотека. После две сторита свързани с другия и приключи. При това от седмица.

Ely Sa, освен храсти, този път имаме и маслинови дръвчета и доста статуи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 83
mitpro, може ли по-пестеливо с удивителните Grinning Направо се напрягам от постовете ти.
😁😁😁! Еми много ми харесват удивителните явно😁😁за повече подчертаване на думите🙄🤭

geri1919 то верно засега всичко уж приключи ама всички останаха с едно такова горчиво чувство в устата! Ми можеше да кажат пробвахме, не се получи и да се свършва с чуденето! Много е дразнещо така...

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 15:06 от mitpro

# 84
  • София
Защо да няма логика Алекс да се изказва мило, ние не знаем какво са си говорили. Може да й е свалял звезди, да й се е обяснявал в любов, да се е извинявал, че е сбъркал и тн.

# 85
Много бодлива градина са им избрали за следващия сезон, като се има предвид отношенията в първия, опасно си е да ги слагат в такава обстановка 😂

# 86
Ely Sa, как можах точно океана да забравя! 🤦‍♀️ Ей, опростях покрай това предаване и този форум. Отивам да хвърля едни ангелски карти да противодействам малко на вашето вредно влияние.

# 87
Благодаря за темата! Много мило! 😀🥰
Има ли някаква нова информация за новия сезон, не разбрах?

# 88
Защо да няма логика Алекс да се изказва мило, ние не знаем какво са си говорили. Може да й е свалял звезди, да й се е обяснявал в любов, да се е извинявал, че е сбъркал и тн.

В тази твоя теза и особено с подчертания текст, какво правим (чисто логически) с Мимето , походи, ежедневни публикации на двамата и съответно взаимното им харесване?

# 89
Брей тази Мимето била и мотористка, явно имат общи интереси с Витя.

Общи условия

Активация на акаунт