🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 355 122
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 45
Аз не виждам противоречие-беше обидена вътре , но като цяло имаха хубави моменти с Виктор , имаше симпатия със сигурност.
Като се сетя как крещеше в началото , ходеше да се кара и обяснява , да не си чуди защо  е била отхвърлена.

# 46
  • Варна
Алекс и на двата въпроса в анкетата.

# 47
  • София
Щеше да бъде по-интересно, ако предаването се излъчва в реално време, а не с шест месеца закъснение.
Струва ми се, че така щеше да станем свидетели на много по-искрени реакции у участничките и ергенът...
Пък и така нямаше още в началото да се знае, коя е победителката...
Щеше ние - романтичките да тръпнем до самият край...

# 48
Блага при Мъци много спокойно и непревзето говори..каза, че е била много влюбена във Виктор. Май само тя си признава.. Каза, че Виктор иска да бъде актьор, явно това му е цел.
Според вас Ева и Алекс дали са още близки? Преди имаха сторита и снимки заедно, и клипове. Ако Ева и В.К. са били заедно в инфлуенскарската къща дали не са се сближили повече?

# 49
Добре де, аз нещо не схващам.
Не ми се смейте, не съм много на "ти" с източните идеологии.
Да приемеш себе си, за да можеш да започнеш да градиш света си с положителна нагласа, което пък не значи да не работиш над себе си в насоката, където те влекат твоите интереси и разбирания - добре. Съгласна. Всички сме грешни и различни и е добре да го приемем, за да не ни тежи чуждата оценка дотолкова, че да ни определя съществото.
Да пръскаш любов и да не търсиш лошото, отмъщението и прочее - добре. Не носи нищо позитивно на този, който настъпва с лошотия.
Да търсиш и взимаш позитива от всяка негативна ситуация, за да не ти е излишен товар, а урок - добре. Дори да благодариш на тези хора и ситуации.

Ама в тези източни философии няма ли нещо застъпено като инстинкт за  самосъхранение?
Или поставяне на някакви граници.
Харесвала го, сега го харесва и винаги ще го харесва. Ама да не мине границата, да се увлече и пак да настъпи разочарование за нея? И пак терапии.

За целите на разследването - Александра очевидно е нощувала в Горна Оряховица/Велико Търново.

Имам някаква теория за нейните занимания, но се базира на слаби спомени. Не се ли намираше в Горна Оряховица единственият център за борба с градушките с налични самолети, които да разпръскват сребърен йодит диреткно във въздуха? И беше в Горна Оряховица, защото почти цяла Северна България не е покрита от наземни ракетни площадки срещу градушки. Сега им е сезона. Като гледам и самолетния парк, баш за това си е. Като беше в Румъния, пак беше в някаква контролна зала пълна с метеорологични карти и радари. Какво общо има Александра с градушките..... вече не знам. Мисля, че имахме външни гостуващи специалист да помагат и обучават, защото борбата с градушките директно във въздуха е ново за нас.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 12:21 от geri1919

# 50
Е, ако с това се занимава, вече си обяснявам защо ни помля с градушки като яйца.

# 51
Е, ако с това се занимава, вече си обяснявам защо ни помля с градушки като яйца.
Не е заради това. Заради увеличения въздушен трафик вследствие на международната обстановка контролният център в София на няколко пъти последните дни спира ракетните площадки по места  да не изстрелят всички необходими ракети. А тогава ефектът е обратен. Облачните групи се скупчват и изсипват на едно място с много по-голям интензитет. Това го знам със сигурност от достоверни източници.
Освен това, силните градушки бяха основно в Южна България. А и площадката в Горна Оряховица не покрива цялата Северна България. Има обсег някъде до малко след Плевен.

Да не обвиняваме Александра за всички случващи се беди, въпреки набора от кусурите й.
А и да се занимава с това, надали тя решава къде и как да се действа с облачните групи.

# 52
Шегувах се
Надявам се и ти
Боже опази тя да се занимава с това! Чайчета и алабализми са й капацитета

# 53
  • софия
Изгледах интервюто.Това момиче ме кефи, няма нищо общо със средностатистическите  21  патки.

# 54
Да приемеш себе си, за да можеш да започнеш да градиш света си с положителна нагласа, което пък не значи да не работиш над себе си в насоката, където те влекат твоите интереси и разбирания - добре. Съгласна. Всички сме грешни и различни и е добре да го приемем, за да не ни тежи чуждата оценка дотолкова, че да ни определя съществото.
Да пръскаш любов и да не търсиш лошото, отмъщението и прочее - добре. Не носи нищо позитивно на този, който настъпва с лошотия.
Да търсиш и взимаш позитива от всяка негативна ситуация, за да не ти е излишен товар, а урок - добре. Дори да благодариш на тези хора и ситуации.

Ама в тези източни философии няма ли нещо застъпено като инстинкт за  самосъхранение?
Харесвала го, сега го харесва и винаги ще го харесва. Ама да не мине границата, да се увлече и пак да настъпи разочарование за нея? И пак терапии.

За целите на разследването - Александра очевидно е нощувала в Горна Оряховица/Велико Търново.

Имам някаква теория за нейните зани

мания, но се базира на слаби спомени. Не се ли намираше в Горна Оряховица единственият център за борба с градушките с налични самолети, които да разпръскват сребърен йодит диреткно във въздуха? И беше в Горна Оряховица, защото почти цяла Северна България не е покрита от наземни ракетни площадки срещу градушки. Сега им е сезона. Като гледам и самолетния парк, баш за това си е. Като беше в Румъния, пак беше в някаква контролна зала пълна с метеорологични карти и радари. Какво общо има Александра с градушките..... вече не знам. Мисля, че имахме външни гостуващи специалист да помагат и обучават, защото борбата с градушките директно във въздуха е ново за нас.

Аз си мисля, че тя работи като преводач там и не се занимава пряко със самолетите. Вчера на едно от сторитата й говориха на испански език, а тя нали е живяла там и се предполага, че го говори. Само не разбирам защо е необходим преводач в този център за борба с градушките.

# 55
Първо, това с центъра по градушките са само мои догадки. И написах как съм стигнала дотам.
И другото е, че и през ума ми не е минавало, Александра директно да взима участия в нещо свързано с градушките. Някаква косвена роля/присъствие, може би.

# 56

Имам някаква теория за нейните занимания, но се базира на слаби спомени. Не се ли намираше в Горна Оряховица единственият център за борба с градушките с налични самолети, които да разпръскват сребърен йодит диреткно във въздуха? И беше в Горна Оряховица, защото почти цяла Северна България не е покрита от наземни ракетни площадки срещу градушки. Сега им е сезона. Като гледам и самолетния парк, баш за това си е. Като беше в Румъния, пак беше в някаква контролна зала пълна с метеорологични карти и радари. Какво общо има Александра с градушките..... вече не знам. Мисля, че имахме външни гостуващи специалист да помагат и обучават, защото борбата с градушките директно във въздуха е ново за нас.

Снощи най-вероятно е спала в Горна може би наистина! Но това нищо не доказва пак де! Защото въпросното стори на Виктор за ихрата на белот не се знае кога е снимано всъщност! Това не беше живо включване а качено видео в сторито му! Така че нищо не се знае! Между друго на беглия кадър на който се вижда айфона с ръката, май телефона е или черен или с черен калъф! А днес Алекс като тегли наживо някаква награда там си показа същия айфон с черен калъф.... хмм...!не знам.... само си коментирам! Та нищо не се знае...

# 57
Здравейте и от мен.Ако всички простачки и злобарки са като вас, животът щеше да е песен🙂
Александра не играе, че харесва Виктор.Ако го играе трябва да получи Оскар 😀Разбирам думите и че винаги ще го харесва .И аз съм такъв тип човек.Била съм влюбена няколко пъти в живота ми и въпреки разочарования, раздели и така нататък винаги оставам с топлота и обич към мъжете, които съм обичала .Слава богу не са особенно много 😁

# 58
  • София
И аз се записвам да простея Satisfied

За любимка писах Гери, друга не можа да ми се откъсне от сърцето Joy

За красиви писах Александра, Венета, Боброва, Гергана и Марта... някои със забележки, ама да бъда благосклонна (характерът и пластиките не са отчетени в оценката за красота, че тогава не знам коя щеше да се класира) Laughing

# 59
mitpro, ти си твърдо в отбора на Алиса. Relaxed

Хайде някой сега да изнамери какъв е актуалния кейс на Марийчето. Satisfied

В почивката хвърлих едно око какво са му отговорили на наш ерген по зададения му въпрос за джентълменството.
Ако изключим подигравателните или обидни отговори, са останали много малко, които той не е харесал. И два от тях са свързани с Александра (беше нещо от сорта на  "Да си с Александра" и "Да нагушкаш Алекс") и на още два се натъкнах и съдържанието им гласеше :

Тук първият не е харесан.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 13:27 от geri1919

Общи условия

Активация на акаунт