🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 357 210
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 3 615
Ако е искала пак да изглежда страшно секси, ами не, никак не е секси, Витя си рови в телефона супер небрежно и незаинтересовано, а тя си набутала краката под носа му. Супер смешна постановка. Joy

# 3 616
Беше писано, че са били заедно преди това и той е влязъл обвързан в предаването, но това явно са подробности 😂

# 3 617
На нейни снимки не за пръв път си цъка на телефона. Мижав интерес. 😄

# 3 618
Може да й пазарува нещо.

# 3 619
На мен ме прилича, че тя е много влюбена в него, ама.....Ако се обичат, бих казала, ча разликата във възрастта им не е голяма, но в случая май любовта не е взаимна. Той през цялото време говореше за такава отдаденост към половинката си, че няма време да звънне на майка си и това при трите си сериозни връзки, не само при последната. Тук винаги е с телефона, което не знам как да тълкувам. Нейното ми прилича на открадната снимка.  Не знам, жал ми е. Всеки е бил на такова място (несподелената любов). То ако той не е влюбен в началото, после от немай къде си няма как да стане. Обикновено е обратното.

# 3 620
Аз да изкоментирам единствената с редовна работа ергенка. Деница не се спря и тя да скита, да имах и аз такава отпуска, ама йок. Кога работи тази жена нямам представа 😂

# 3 621
Тия двамата май са в трафик - спрели на светофар/кръстовище/вход към МОЛ.. Той няма търпение да си види Фб.ка, а тя му мачка дюкяна в опит да привлече внимание.
После - много катастрофи имало в БГ 🙄😆

# 3 622
Някой следили ли Къщата на инфлуенсърите?
Разбрали се, защо Капитанова е напуснала?
Излезнаха ми разни клипчета на Ева, в които засяга темата, но като цяло не казва нищо.

# 3 623
Някой следили ли Къщата на инфлуенсърите?
Разбрали се, защо Капитанова е напуснала?
Излезнаха ми разни клипчета на Ева, в които засяга темата, но като цяло не казва нищо.
Аз го следя, но не е казала защо е напуснала. Нещо се е случило в семейството ѝ, заради което се наложи да лети спешно за Русия. Събитието е точно ден преди да излъчат епизода със заливането на Александра и два дни преди да ѝ изтрият инстаграма.
Виктория щяла да каже какво е, когато се почувства готова. Всички се досещаме за какво става дума.

# 3 624
Има тема за Къщата на инфлуенсърите. Там обсъждаме. В последният епизод даваха излизането й. Пуснаха откъс с разговор по телефона с нейн познат, в който казва, че ще хване самолет до Инстанбул, от там до Казан и някак ще се придвижи. Това се случва в 1:30 през ноща и в 3:00 си тръгва. Павел и Ицака не пожелаха да кажат защо си тръгва. Записала е съобщение, след връщането си в България, но не сподели конкретната причина. Беше разстроена. Имаше и подкаст в събота с нея, но и там не е пожелала да каже защо е напуснала Къщата. Предполага се, че е лична драма в семейството.

# 3 625
Значи може и да се окаже вярно твърдението за скръбна вест в семейството на Виктория .

Относно Виктор , сам каза , че не е влюбен … тоест думите му бяха - “ бих казал , че обичам силно “ , което за нас беше странно в онзи момент . Сега вече си обяснявам отговора му , приемам го като измъкване от въпроса . И аз мисля , че щом в началото на връзката им не е бил влюбен , то кога …

# 3 626
Значи може и да се окаже вярно твърдението за скръбна вест в семейството на Виктория .

Относно Виктор , сам каза , че не е влюбен … тоест думите му бяха - “ бих казал , че обичам силно “ , което за нас беше странно в онзи момент . Сега вече си обяснявам отговора му , приемам го като измъкване от въпроса . И аз мисля , че щом в началото на връзката им не е бил влюбен , то кога …
Просто не е било началото на връзката им Simple Smile
По нещата, които разглеждах като спипахме Мария, съдя, че септември 2021 вече са били заедно. Най-ранното им общо появяване е от май-април, нищо чудно още тогава да са се събрали.

# 3 627
Марийчето има снимки от неговия дом преди предаването. Ако тя ходи по къщите на мъже просто така, без да има нищо общо с тях - ок, явно съм изостанала от тренда. Joy

# 3 628
Да и пак е било в началото на връзката . За мен начало са първите няколко месеца . Прясна връзка в сравнение с дългогодишните му . Цялото му изказване още тогава ми звучеше като удобен отговор според ситуацията . Макар че , смятахме , че е за Александра , после стана ясно , че е за Мария . Езика на тялото му не показва силни чувства към нея . За това мисля , че не е на мах .

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 08:15 от *Мери*

# 3 629
  • Пловдив
Попаднах на новина, че Ваня Щерева щяла да участва в новия сезон, но не знам дали е достоверна тази информация.

Общи условия

Активация на акаунт