🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 357 251
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 3 795
Наваксвам сега с темата, тука Радини вълнения е имало май. Гери направо да те взимат за главен сценарист Joy

# 3 796
+1 за идеята на Гери. Хем да видим истински емоции, хем да има хепи енд, ама истински, а не тотално разочарование. Wink И тоз сезон ще е бълвоч.

# 3 797
О, още не е започнало и вече скандалче за зарибяване, харесва ми, чакам с нетърпение да почне. Добра идея ще е като се появят участничките да се пусне една анкетка тук коя мислите че ще спечели, но да се спре участието до към средата на предаването, ще е интересно да се види доколко сме познали отначало Hug

# 3 798
Гери, мила, абсолютно си права.
Но клетите продуценти не могат да си представят, че това би ни харесало. За мен това е ограничен ум.
И не бих гледала новия епизод. Трябва да съм много отчаяна за да си го причиня. Но темата ще я чета с удоволствие заради твоите 💖💖💖😘, а и не само твоите 🤗🤗🤗 остроумни коментари

# 3 799
Идеята на Гери не е лоша, ама няма да завърши с ХепиЕнд. Щото и Мария, ако беше в първи сезон щеше да е сдъвкана, изплюта и отвратена от Ергена.
Характерови особености, които във връзката изскачат за година-две, в предаването лъсват за седмица.
А такива особености не липсват, щом си я докарал до там - да се дадеш под наем в подобно предаване.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 10:55 от dariVale

# 3 800
О, още не е започнало и вече скандалче за зарибяване, харесва ми, чакам с нетърпение да почне. Добра идея ще е като се появят участничките да се пусне една анкетка тук коя мислите че ще спечели, но да се спре участието до към средата на предаването, ще е интересно да се види доколко сме познали отначало Hug

Помислих го и аз, че може да е продуцентски фишек за подгряване на публиката.

# 3 801
Гери, ей сега ще ти пиша. 😉

Може ли и на мееен

# 3 802
Гери, ей сега ще ти пиша. 😉

Може ли и на мееен

И на мен , моля!

# 3 803
  • Мюнхен
Ей, и аз чак съм любопитна, някой може ли да пише коя е мадамата с изненадата/спойлера?

# 3 804
И аз ще помоля на лично някой да ми сподели 😁

# 3 805
И аз ще помоля на лично някой да ми сподели 😁
И на мен ако може

# 3 806
Хайде сега 5 страници с един и същ коментар.

# 3 807
На мен НЕ ми пращайте!😉

# 3 808
Аз минавам само да питам 😅 кога се очаква да почне 2ри сезон ?

# 3 809
Аз минавам само да питам 😅 кога се очаква да почне 2ри сезон ?
В началото на март предполагам. Зимата го броят за слаб откъм реклама сезон и затова няма този тип предавания. Всички такива реалити формати стартират март месец през пролетта и септември есента. Защото зимата и лятото са  "сухи" откъм реклами сезони. Все пак с реклами се хранят тези предавания.

Общи условия

Активация на акаунт