🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 357 256
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 3 810
# 3 811
В края на февруари започва пролетния ТВ сезон, аз залагам на пилотен епизод за Ергенът в дните около Св. Валентин Simple Smile

# 3 812
  • София
Ще е много мило.

# 3 813
Подкрепям предположението на Clouded mind. Даже предполагам, че Ерген N2 , ще направи специален инструментален поздрав за жените на 8ми март. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 814
Оня ден видях Витя да излиза от магазина, в който Марчето работи. В края на работния ден беше дошъл явно да я вземе. Аз просто си продължих, явно е свикнал да се прехласват по него като минава, защото се заоглежда кой го гледа.

# 3 815
  • София
А Марчето в какъв магазин работи? За медал е това девойче, как се живее с такъв нарцис, бляк.

# 3 816
Мария на Виктор работи в магазин?
Не беше ли мениджър нещо си във фирма дистрибутор на скъпи вина?
Дето занесе празна бутилка при Розмарин?
Но пък иначе да работи в магазин по обяснява скромните и повтарящи се облекла по снимки и видея.

# 3 817
Работи във фирма вносител на китайска спиртна напитка, Маутай. Между другото, пробвах я на един фест, доста гадна, все едно пиеш спирт. Имаше и евтини видове, само един е скъпият. Жалко, че Марчето не беше там да презентира, обикновено ходи.

# 3 818
  • earth
Те всички са мениджъри сега. Инфлация навсякъде и на всичко.

# 3 819
Точно в магазина на Маутай я видях. Минавам оттам често и един ден забелязах, че тя е вътре в магазина. Чудех се първо откъде ми е толкова позната и после ми просветна. 😀 Няколко дни по-късно, към края на работното време минах и Витя видях там. Чакаше я да затвори и излезе отвън пред магазина. Витята много елегантно се беше спретнал както обикновено и наблюдаваше дали бива забелязван.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 12:17 от daisy12

# 3 820
Ох, сладурът ми, Витя, той 🤭
"Много съм известен..." стана "Още помнят ли ме?"/"Някой забеляза ли ме?" 😅

# 3 821
Ох, сладурът ми, Витя, той 🤭
"Много съм известен..." стана "Още помнят ли ме?"/"Някой забеляза ли ме?" 😅
Ама гордо стои на тротоара нагласен  и се оглежда. През това време Мимето още в магазина. Сигурно чака някой да поиска да се снима с него. Grinning

# 3 822
Е, дават го по телевизията, тийновете му са фенове... Определено има все още известност.... Само, че за целта трябва да се разходи около училищата 🤭

# 3 823
  • Вестерос
Все повече ми опротивява Grinning

# 3 824
  • София
Сега като захладнее - Виктор дали ще си слага чорапи? Да не настине? Че с тия голи глезени….

Общи условия

Активация на акаунт