Звездни компромати - Юни'22

• 289 031
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 695
Ами то и ел. кола да е, пак е шокиращо щом е за бебе на 2 месеца ...

# 1 696
  • In The Middle Of Nowhere
Аз го прочетох по-рано през  деня това, но пак ми се струва странно и рано за 2 м. количка, която се управлява сигурно от дете на 4-5 г. Как да я кара сега? Може би по-големите деца, ама нали била за него.  😐

# 1 697
Давид Ганди има ли жена до себе си?
Той е на другия бряг.

# 1 698
Ето Кристиян Валентин на 2 месеца кара Ел. Кола.... А Бест още не може.

# 1 699
Такива красиви мъже все на другия бряг, язък. Можеха да зарадват жените.Сега само за гледане стават.

# 1 700
  • In The Middle Of Nowhere
Той кара АТВ 🙃

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 23:40 от angeles

# 1 701
И истински Мерцедес да му бяха купили все тая. Те не че нямат парите да му купят де, просто не са се сетили. Но по-интересни няма да станат. Гущерова ми е най-безинетересното "селебрити" евър.
Щом една "ел кола" на дете измества водещи пикантни новини нещата не са ок.Joy

# 1 702
Мен ми е жал за Гущеров. То краднал, то червени куфарчета, то приватизация и накрая ще се наследи от Светла кремвриша. Майка на Добромира Анелия, Добромир и Кристиян Валентин. Ирония.

# 1 703
Ох, какви са тия имена?!
На училищните тетрадки ще трябва да залепват два етикета един до друг.

# 1 704
  • София
Karma is a bitch.
Мафия Гущерови си я заслужават Светлата изцяло.

Да са живи и здрави децата все пак, те за нищо не са виновни.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 16:25 от Rafiqa

# 1 705
Добре де някой може ли да ме информира колко е годишен Мечо Тоцин? Нито в толкова зает, че да не може да си позволи да тренира, нито е толкова лишен от финанси, че яде само хляб и кремвирши…

# 1 706
Добре де някой може ли да ме информира колко е годишен Мечо Тоцин? Нито в толкова зает, че да не може да си позволи да тренира, нито е толкова лишен от финанси, че яде само хляб и кремвирши…
Дебелее от лобстЕрите по хайдушки

# 1 707
Какво като има времето и парите да тренира. Явно му е в пъти по-приятно да пътува, да си похапва и угажда. Тоца като е по-слаба, да не би да е по-хубава? Пълна трагедия е.

# 1 708
  • София
Нелепо е Тоца да говори за перфектен външен вид постоянно, а мъжът до нея да е зачервил бузите и издул тумбака. Прилича ми на гайдар, който поема въздух да надуе гайдата. Грижата за здравето е важна, но явно в нейния идеален свят не съществуват висок холестерол, високо кръвно и т.н.

# 1 709
Lana Del Rey на 37. Чрд!
Скрит текст:

Chris Pratt на 43. Чрд!
Скрит текст:

Принц William на 40. Чрд!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт