Звездни компромати - Юни'22

• 288 982
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 755
Христина беше единствената нормална жена на Благой , най - хубавата . Трябваше с нея да си стои .

Скрит текст:

# 1 756
Николета

Скрит текст:

# 1 757
  • Sofia
Сигурно  има проблем с недостиг на Вит.Д 🤔 ....целогодишно се чекне нейде под слънчевите лъчи 🥺

# 1 758
Тези последните снимки на българските "звезди" са като от бук за компаньонки.

# 1 759
Мали, Благой като млад на нищо не прилича

Лизо защо се пъне да отслабва, нали много се гордее с тялото си?

Под снимката на Андреа има и текст : Аз със сигурност съм продукт на постмодернизма

На Сузанита определно си й личи, че не чете книги и не е завършила училище. Иначе идеите й са хубави, мисля, че наистина ги мисли тези неща. Дано да не се е върнала пак към наркотиците, точно сега, че не ми се струва съвсем на център....

# 1 760
  • Пловдив
Половинката на Рачков...ставала на 23 Simple Smile
Скрит текст:

Митето подпийнал ми се види с тия очи Simple Smile

# 1 761
Христина е гимнастичка и първата жена на Благой, която той остави бременна с второто им дете заради Лияна.

Мисля, че спешно има нужда от една историческа графика кой кога с кого заради кого от кого колко деца и какви, защото вече напълно се обърках Joy а са ми важни тия работи Wink

# 1 762
Христина на Благой беше най- нормална. Обикновено момиче, спортистка. Те в началото доста време бяха двойка. Тя живееше у тях в къщата на родителите му в едно село до София, забравих кое. Само че той беше повече футболист, отколкото селебрити. После покрай славата се започнаха изцепките и от тогава според мен копае дъното. Христина и тя се оперира и тунингова тук там, но тя пък стана приятелка с Алисия. То в тези среди ако не си с устни, скули гърди и зъбаци е все едно не си завършил 8 клас 🤣. Нещо липсва един вид.

# 1 763
Христина е попрекалила с устата, но иначе е красива. Не крещи на силикон от нея. Сега се сещам, че Златка и Благой нещо бяха сипвали по неин адрес във Вип Брадър. Златка май обясняваше, че е злоба или нещо такова. Сега ще видим тя точно колко ще е широкоскроена за следващите изцепки на бащата на детето ѝ.

# 1 764
БАУ!
Скрит текст:

# 1 765
https://www.instagram.com/p/CfEZIl6LlY5/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Клаудия Шифър

Няма ни джука, ни бюст, ни нокът… Тоци е къде-къде по-засукана

# 1 766
Христина е гимнастичка и първата жена на Благой, която той остави бременна с второто им дете заради Лияна.
Не я ли остави бременна с първото дете?! След това се върна, тя му роди още едно и той пак избяга с поредната.

# 1 767
  • София
ПИлинцИто е на лукса във влака😂

# 1 768
Синът на Елон Мъск всъщност иска да е момиче и не иска да има нищо общо с баща си
Скрит текст:

# 1 769
Ох, вчера ми излезе и клипче в тик ток как набиват дюнери на крак пиленцата. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт