Звездни компромати - Юни'22

• 288 642
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 400
  • София
Джесика Частейн .... прекрасна е.
Скрит текст:
Барби и Кен. Безумни са, предполагам, че филма ще бъде страшна тъпотия.
Скрит текст:
Джена Дюън
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Крис и Елза
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Джейсън Момоа...какъв свежарски маникюр си е спретнал.
Скрит текст:

# 2 401
Тина и Венсан са много готини по отделно, но заедно ми приличат на баща и дъщеря.

# 2 402
Нито Тина, нито Венсан ми харесват. Ама никак не ми харесват.

# 2 403
  • Glasgow
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10958157/Harry-Meghan-s … home-weekend.html Хари и Мегън забелязани до имението на Опра, май ще има вторo интервю Grinning

# 2 404
Ръкавите на сакото на кума са му въздълги 🤪
Все едно не е негово...
За да влезе коремчето обикновенно ръкавите са им дълги и трябва да се коригират.
Купил е човека каквото е имало и с тази бърза сватба не му е останало време да изчака корекцията. Simple Smile

# 2 405
В Камарг, Франция е ревюто на Жакмюз. Джорджина с черна рокля и бели чехли… Но аз не харесвам как я обличат така или иначе. Или е натруфена с де що Ермес и Диор има тип наша Тоца, или е с клин и тениска.

Абе къде е Тоци? Да не влезе да ражда новото дете-чудо?

# 2 406
  • София
Така се случи, че виждам няколко пъти на живо и съвсем отблизо Батинкови. Даже си разговарям с тях.
Батинков обожава жена си, буквално. Следва я навсякъде, обгрижва я. Изключително симпатичен, мил и ерудиран мъж. Много и завиждам на госпожата, честно.

# 2 407
Колко изключително силен ген има Лиза Боне - момичето им с Момоа ѝ е пълно копие, както и Зоуи с Кравиц де.

# 2 408
  • Варна
Меган Фокс и гадже
Скрит текст:
Пинко, розовата пАААнтера!

# 2 409
Каква жена мечта е Тина? Просто е млада. Пълно е с момичета като нея.

# 2 410
  • София
Точно като Тина не са много момичетата Grinning.

# 2 411
Всички млади мулатки ми изглеждат точно като нея на мен.

# 2 412
На мен Тина на Венсан ми е адски секси. Не толкова красива, колкото хот! Направо излъчва секс.

Райън Гослинг как се е навил да играе Кен, аз го свързвам със сериозни роли и филми, а този ми се струва страшна простотия.

Хейли добре, че има божествени крака. В лице е заспала скумрия.

# 2 413
Аз Райън Гослинг го свързвам винаги с Брейкър Хай : на гребена на вълната Grinning

# 2 414
  • София
Така се случи, че виждам няколко пъти на живо и съвсем отблизо Батинкови. Даже си разговарям с тях.
Батинков обожава жена си, буквално. Следва я навсякъде, обгрижва я. Изключително симпатичен, мил и ерудиран мъж. Много и завиждам на госпожата, честно.

Последно,бременна  ли е или не!😊

Общи условия

Активация на акаунт