Парфюмни размисли и страсти - 273 юни 2022 г.

• 65 206
  • 664
  •   1
Отговори
# 420
Споделете ако знаете хубав, силен и летен нишов
Ориентирай се към Мансера и Монтал. Прочети всичко и набележи за проби.

# 421
Момичета, кой парфюм да си взема, харесвам и трите но не мога да реша. Моля за вашето мнение.

Versace Crystal Noir edp
Versace Bright Crystal
Narciso Rodrigues Musc Noir edp
A drop dissey myake edp

# 422
  • Бургас
Те са четири, аз залагам на Брайт Кристал, Musc Noir edp също е хубав парфюм, но при мен е тих.

# 423
Момичета, кой парфюм да си взема, харесвам и трите но не мога да реша. Моля за вашето мнение.

Versace Crystal Noir edp
Versace Bright Crystal
A drop dissey myake edp
A Drop d'Issey не познавам. От останалите, ако ще се носи през лятото, и аз съм за Bright Crystal, макар че другите два много повече ми харесват като аромат.

# 424
От септември натам, че имам да доизхабя Eau tendre edt. Който ми харесва по-малко от bright crystal...

# 425

Versace Crystal Noir edp
Versace Bright Crystal
A drop dissey myake edp
Много са различни.
За лятото - A Drop d'Issey.
За студено - Musc Noir.

Кристалите на Версаче не препоръчвам, особено Bright e доста главоболен.

# 426
  • The Evergreen State
От септември натам, че имам да доизхабя Eau tendre edt. ..

Не бързай тогава, до Септември може да си смениш мнението много пъти..

# 427
Здравейте!
В диоровска тема да питам нещо за Ланком... Simple Smile
Някой, ако познава аромата на ролковия дезодорант от картинката, да може да ме упъти към парфюм, предпочтително на Ланком, със сходен аромат? Абсолютно очароваща нежност и благородна и мека свежест (момина сълза, мента, люляк, бергамот.... ако не си въобразявам Simple Smile ).

Иначе, любимите Диор аромати за мен са Tendre Poison и Midnight Poison

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 10:20 от Селма

# 428
В такъв случай Crystal Noir, харесвам го за есента.

# 429
Bright Crystal даже ми идва лек. Musc Noir ми трае доста на кожата и ми допада много, но имач около 10 мл останали и или ще поръчам пак него или друг. Не съм носила само черния кристал. Но го тествам редовно и ми допада. Та едно от тези трите ще е. Според моя позната на 30г трябва да нося леки и свежи парфюми. Не например като quatre intense. Та затова розовия версаче ми е сред желаните. Ще го мъдря и ми се иска кега около промоциите лятото да взема 30мл.

# 430
  • Sofia

Според моя позната на 30г трябва да нося леки и свежи парфюми.
Според непозната трябва да носиш това, което вдишваш с  удоволствие.

# 431
  • До сърцето...
Момичета и момчета, имам нужда от помощ. Трябва да взема няколко мъжки парфюма за подарък, за неизкушени в тази насока мъже на средна и над средна възраст. Мислех да са от марките Mont Blanc, Bentley, Azzaro, Burberry и този ценови клас, но не ги познавам добре.
Какво бихте ми препоръчали?

# 432
Точно така! Значи дилемата ми е Musc Noir edp или Crystal noir edp.

Радика за мъжки свежи аз харесвам Azzarrp Chrome и Versace Pour Homme. Ако трябва да е аромат на чисто и къпано все едно. Иначе дамите ще препоръчат. Аз харесвам и Paco Rabanne Invictus.

# 433

Според моя позната на 30г трябва да нося леки и свежи парфюми.
Според непозната трябва да носиш това, което вдишваш с  удоволствие.
Подкрепям. Леките и свежите никога не са били моите, не ги харесвам, а понякога изобщо не ги и усещам върху себе си.

# 434
Момичета и момчета, имам нужда от помощ. Трябва да взема няколко мъжки парфюма за подарък, за неизкушени в тази насока мъже на средна и над средна възраст. Мислех да са от марките Mont Blanc, Bentley, Azzaro, Burberry и този ценови клас, но не ги познавам добре.
Какво бихте ми препоръчали?
Ето това Burberry:
https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Men-817.html
Страхотно е, мъжът ми никога не остава без него.
Azzaro Chrome също е чудесен, особено сега в жегите.

Общи условия

Активация на акаунт