Парфюмни размисли и страсти - 273 юни 2022 г.

• 65 144
  • 664
  •   1
Отговори
# 495
Днес  разнасям един zadig Voltaire this is her good vibes.
Затвърди ми се мнението, много нетрайни. Започна с круша изкуствена и шaмпоанеста, но не неприятна, прилича малко на скандала, после се появява жасминче и мнооого лека кремавост, чаках я тази сметана и кестени, не ги дочаках. Първите 30 минути го усещах, после нищо, при все че съм на плажа - слънце, вятър, 6 фъс (обикновено слагам по 2). Изобщо тегава работа.

# 496
  • Бургас
Mini Rebel , не за какво са ти два почти еднакви парфюма.По- добре си купи според мен нещо, което не прилича изобщо на тях, съвсем различно.Аз чакам новият дамски Скандал с голямо нетърпение, мисля да приветствам есента с него ако ми хареса, то и без това има няма още два месеца лято.Нови летни парфюми не желая.И нещо ново Paco Rabanne Fame Smiley https://ifragranceofficial.com/perfumes/paco-rabanne-fame/?fbcli … 2ApeCpGxQwWKzC5yA Пробвахме новият мъжки Фантом, това е едно нищо за мен нито като аромат, нито като трайност става.Изчезна безследно за минути.Дано новият дамски да става за нещо.На плажа срещам все по- често хора с адски тежки парфюми, чудя се те самите не се ли задушават.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 12:24 от Bright Crystal

# 497
За идващия ми рожден ден си избрах и поръчах два противоположни парфюма -  Jour absolu Hermes и Jungle elephant Kenzo.  Днес се разнасяме със слончето, пикантно и подправково е то. Харесва ми, емблематичен аромат е той, ако и да е доста недолюбван от хората. Но аз харесвам силни и трайни , също и подправкови парфюми. Другият парфюм също е   чудесен, но не му е дошъл момента да го пръскам. Нека си поотлежи повече. Но си пръснах на ръката и останах във възторг от трайността му - от едно фъс - 8-9 часа го усещах.

# 498
  • София
Bright Crystal, и аз не знам, на море съм, напекла ме е жегата и само ровичкам какво да си поръчам... направо си ги изсмуквам от пръстите Joy Имам Angel Nova, който още се чудя дали да не разкарам. Хем ми харесва, че е супер траен и e сочен, но има и нещо дразнещо и скърцащо в него, хич не ми харесва и аромата, който остава върху дрехите от него. Обичам топли, меки, сладки парфюми, особено тези с ванилова основа, без остри/мъжки нотки (пачули особено), без натрапчиви бели цветя или рози, и се колебая между тези:
Armani Si Passione
Armani Because It's You
Elie Saab Girl of Now Forever
Приемам и други предложения (Скандалите не ги харесвам) Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 13:42 от Mini Rebel

# 499
Mini Rebel, така, както го описваш, веднага се сещам за Mugler Alien Goddess.
Два пъти съм го пробвала и ми е точно топъл, ванилов и мек. Simple Smile

# 500
Bright Crystal, и аз не знам, на море съм, напекла ме е жегата и само ровичкам какво да си поръчам... направо си ги изсмуквам от пръстите Joy Имам Angel Nova, който още се чудя дали да не разкарам. Хем ми харесва, че е супер траен и e сочен, но има и нещо дразнещо и скърцащо в него, хич не ми харесва и аромата, който остава върху дрехите от него. Обичам топли, меки, сладки парфюми, особено тези с ванилова основа, без остри/мъжки нотки (пачули особено) и се колебая между тези:
Armani Si Passione
Armani Because It's You
Elie Saab Girl of Now Forever
Приемам и други предложения (Скандалите не ги харесвам) Simple Smile

Вземи си Olympea Solar 😁
Или този :
https://www.fragrantica.com/perfume/Sol-de-Janeiro/SOL-Cheirosa- … Parfum-60095.html

# 501
  • София
Мерси за идеите, ще гледам да пробвам Олимпеята (дано този вариант да не прилича на оригинала и другите варианти, че хич не са моите) и Годес като се прибера Simple Smile

# 502
Мерси за идеите, ще гледам да пробвам Олимпеята (дано този вариант да не прилича на оригинала и другите варианти, че хич не са моите) и Годес като се прибера Simple Smile

Не прилича. Simple Smile

# 503
Olympea Solar за мен няма нищо общо с първообраза. Нямам дар слово, за да описвам както някои момичета тук, но е много свеж и наситен аромат.
Аз съм си го набелязала за покупка, но вече за другото лято или като го хвана на по-сериозна промоция. Simple Smile
Като цяло той и Olympea оригинала са ми следващите в списъка. 😅

# 504
В Ателие 84 вчера беше пълно с кашони нова стока, свежия аромат който много ми хареса преди няколко седмици го пръснах отново, младата дама беше запомнила - Bonne Fortune е парфюма, продължава да си е така свеж и хубав, но го усетих по-мъжки, останалите три на марката не ми допаднаха, но няколко аромата на Moresque ми харесаха, зимата ми бяха силни, сега е друго.

# 505
  • София
Al Georgieva, а Scarlet Rouge Moresque  дали е зареден в Ателие 84?

# 506
Не зная, не обърнах внимание на кое шишенце какво пише

# 507
  • Germany

Не прилича. Simple Smile
Хващам се за тези думи, и потвърждавам всичко казано вече за Olympéa Solar Paco Rabanne. И аз идвах да го дам като предложение, но KristinaZ вече ме е изпреварила. До сега не съм харесала нито една Олимпея, а този си го купих на минутата след първото пръсване и страшно ме радва. Добре, че не бях гледала пирамидатата му, защото никога нямаше да го пробвам дори с тези бели цветя. При мен този парфюм е всичко, което харесвам в един парфюм за лятото - секси жасмин и тиаре, които на жегата са просто феноменално красиви и привлекателни. И уникално красива плътна дървесна подложка, много карамел, много бензоин, чудна ванилия, прасковено сладко и шус кокосов ром. Сладък, но в точната доза. Цветен, но точно, колкото трябва. Мирише на лято, на щастие, на пясък, на коктейли и ми е чудно в жегата с него. Бутилката е просто истинско бижу Yellow Heart Много лесен за носене, модерен, щастлив парфюм. Към покупката получих подарък и 10 мл. травъл спрей, и изненадващо и за самата мен, съм похарчила повече от половината, за по-малко от месец. Чудесна трайност и излъчване, със сигурност ще бъде от любимците за това лято. Остатъчния аромат върху дреха е пристрастяващ, иска ти се да се гушкаш в него, и да го вдъхваш непрекъснато.

Новият парфюм на Били Айлиш също е интересно предложение за ваниломаните. Eilish Billie
Парфюмът е топъл, вкусен, много гурме. Топъл шоколад, гъст лешников крем, карамелено тофи, бисквитки, лъжичка портокалово сладко, и две шипки едра морска сол. Много хубаво и комфортно стои в горещо и влажно време, показва и доста прилична трайност. Прилича доста на Лира, но е с повече присъствие и характер от него. Флаконът е безумно неудобен за пръскане, капачката е твърде голяма за затваряне, но пък парфюмът ще се хареса на всички гурме-маниаци, и на феновете на ванилията. На мен ми е твърде гурме, но го оценявам положително. Deetron, чакам коментарът ти за него Stuck Out Tongue Winking Eye, мисля, че е много твой.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 22:17 от kovatcheva

# 508
Ковачева, винаги с удоволствие те чета! Sparkling Heart

SOTD: Prada Infusion de Mimosa, в по-топло време го усещам по-осезаемо. Действа ми успокояващо, носи ми усещане за уют.

# 509
Знам, че сега тепърва започва лятото, но аз майче събрах достатъчна колекция с аромати за този сезон.
Може ли някакви предложения за есенно/зимния сезон? Бих искала от сега да се ориентирам.
В момента разполагам с: Roberto Cavalli EDP и VCA Bois D'amande.

Общи условия

Активация на акаунт