Кралски работи и клюки- юни 2022

• 123 311
  • 2 132
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ееееее, ако кажете че не са се координирали двете снахи на Чарлс...едната в бяло и тъмносин акцент, другата в тъмносиньо и бял акцент - великолепно!
Прекрасна Мегън, много елегантна!

# 151
Бабет изглежда много добре и тоялетът е чуден. Един въпрос - снимката й с филтри ли е, че цветовете на нея изглеждат особено?
Да тази последната която качих е с филтър. Така беше в иг.
Ясно. Май и доста от снимките са филтрирани, цветовете стоят леко нереалистично. Но това синьо без значение дали изглежда точно така е чудесно на снимката. Че и ярко червилце има баба😄

# 152
  • София
Всички на балкона са един кралски разкош. Включвам и децата на Кейт и Уилям. Този малкият е голяма фурия. Не застана мирен за секунда. Много искаше да си говори с прабаба си.
Като гледам Мегън и тя е с летяща чиния.

# 153
Ееееее, ако кажете че не са се координирали двете снахи на Чарлс...едната в бяло и тъмносин акцент, другата в тъмносиньо и бял акцент - великолепно!
Прекрасна Мегън, много елегантна!
Възможно е, да.
И двете са с летящи чинии на главите. Но пък аз нямам против този тип шапки, красиви са.

# 154
Нищо особено на Балкона. И Кралицата, и децата бързаха да се приберат. В много хубаво небесно синьо е Кралицата, но очаквах по-друго и по-ярко синьо, особено до ярко червено-златистите мъжки униформи. И Камила с това рае не ми хареса, Катрин беше най-хубава от дамите на балкона, но пак - палто с подплънки.

Чакам по-спонтанни кадри да видя.

# 155
  • Glasgow
Аз ъпдейтвам постоянно да видя няма ли снимки на децата на Хари и Мегън Simple Smile  Хубави са всички.

# 156
И двете летящи чинии ми харесват, наистина координирани изглеждат тоалетите им Joy

# 157
Чудесен контраст в цветовете на снахите.

Жокер, не чакай. Малки са за такива събития.

# 158
Аз имам въпрос - ще видим ли Арчи и Лили? На 4 малката има рд, дано пуснат нещо.

# 159
Много е шик Мегън. Кралицата е свежа, но след смърта на Филип изведнъж грохна и се състари.

# 160
  • Пловдив
Свърши ли показването...?

# 161
Wow

Дивчо- беше му шумно

# 162
Ее, на снимката без филтри съвсем различно изглежда баба, и прекрасният син цвят също ми е различен.

# 163
Открадна вниманието малкият Луи. Много ми харесва как непринудено се държи с прабаба си Simple Smile

# 164
Разтърсих се за символа на синьото, още не съм го намерила, но попаднах на статия за символите в официалния портрет, където смятат, че ясно е указано, че Чарлз ще застане на трона и то вероятно по-скоро отколкото по-късно, защото за фон е избрана статуя на крал Чарлз II Simple Smile малко разочароващо за искащите да го прескочат вероятно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт