Кралски работи и клюки- юни 2022

• 123 343
  • 2 132
  •   1
Отговори
# 1 950
Честита да е Алексия!
Но и тя с тази пижама прилича на лелка.

# 1 951
Жива и здрава да е.
Редно ли е да обсъждаме буксуващите проекти на ХиМ?

# 1 952
Тоалетът на Летисия трябваше да бъде върху голямата й щерка, а роклята на малката малко по-дълга. Все пак не е излязла на разходка с приятелки, а на събитие с родителите си, като член на кралското семейство.
Обувките изглежкат тромави и като да са им големи. За провисналата рокля до средата на прасеца въобще мълча 😀

Рожденичката е хубаво момиче. Както и сестрите й. Само с килцата да се преборят.

# 1 953
И според мен тази дължина на пеньоара не е за Леонор, дължината на сестра й е идеална за тийнейджър, за разлика от обувките й Grinning
Странно съчетание на дрехите им тук. Виж Летисия е супер, ако и дъщерите й бяха облечени подобно на нея, щяха да са перфектни.

# 1 954
Испанските монарси са върхът на кралската гилдия!
Фелипе е много красив!

# 1 955
  • София
Мафалда, на парти на Картие в двореца на Алба, Лирия в Мадрид

Някой ако види близка снимка на обеците на Дейзи, моля да пусне

Честита да е Алексия! Приликата с Максима все повече личи.

# 1 956
Мафалда на майка си прилича повече. Баща й е (беше) по-хубав.
Роклята е интересна в полата, пада хубаво драпирана, макар всичкото прахоляк по пътя да обира, но горе е уДжасТ 🙄
Жената плоска, деколтето голямо, тип "дръж ме, че ще се смъкна"... 😂
А и ми се струва, и тук имаме почерняване по потник, като приятелката на баща й в Норвегия.

# 1 957
Мафалда, на парти на Картие в двореца на Алба, Лирия в Мадрид

Някой ако види близка снимка на обеците на Дейзи, моля да пусне

Честита да е Алексия! Приликата с Максима все повече личи.

Тези рокли не стоят на плосък бюст (и отворената уста не помага). Просто си има базови правила за съчетаване на дрехи на фигурата и това е.

# 1 958
  • Някъде там
Лана нови  с маргаритки ми се струва че са.Ако ги видя някъде ще ги сложа.
Една страхотна ежедвена и морска София в Ибиса. Страхотна е.

Датчаните са взели решение да спрат Крис и Изабела от училището, след доклади на съвета по образование излезли вчера,  че тормоза над ученици наистина е факт и то в големи мащаби.След ваканцията ще съобщят къде ще учат.
https://www.instagram.com/p/CfRPXqwjH3F/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 1 959
  • София
Лана нови  с маргаритки ми се струва че са.Ако ги видя някъде ще ги сложа.
Една страхотна ежедвена и морска София в Ибиса. Страхотна е.

Да, май са маргаритки - увеличих колкото можах, но ми се иска по-голяма. Много са хубави!

София е много хубава! На мен и с онази чувалеста златиста рокля преди 2-3 седмици хареса много, но кежуъл обикновено е страхотна.

Тя, Изабела още не е ѝ почнала в това училище, но за Кристиян ще е трудно, казват че му харесва и се чувства добре.

# 1 960
Днес племенникът на една от жертвите в Тексас, Джон Мартинес е качил в профила си в инстаграм, че херцогинята на Съсекс се е свързала с майка му (сестра на Ирма Гарсия, която е починала в престрелката), за да си поговори с нея и да предложи емоционална подкрепа. Тя е останала в контакт и с другите членове от семействата на жертвите.
 "тя е наистина прекрасна и мила и това значи страшно много за тези семейства."
"Миналият месец херцогинята пътува лично до Тексас за да посети мемориала на жертвите, да дари храна за кръводарителите, както и да се срещне със семействата на убитите и да предложи да покрие разходите за погребенията.
Прекраскрасно е това, че тя не просто оказва помощ на общността, но и остава в контакт с тях, също като с Гренфел общността. Това говори много какъв човек е."

https://www.instagram.com/p/CfAWwMUs7K_/?igshid=MDJmNzVkMjY=

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 20:45 от Анонимен

# 1 961
По Диема фемили почна филм с Меган 😀
"Искри в небето" или нещо такова.
Не съм я гледала никога досега, ще се пробвам 🙂
Дублиран за съжаление.

# 1 962

Рожденичката е хубаво момиче. Както и сестрите й. Само с килцата да се преборят.
Тихо сега! Тази, мисля, е най-слабата.

# 1 963
Скрит текст:
По Диема фемили почна филм с Меган 😀
"Искри в небето" или нещо такова.
Не съм я гледала никога досега, ще се пробвам 🙂
Дублиран за съжаление.

Да🙂 ето този

Типична романтична комедия на Холмарк от далечната 2014 - сватби, нови тръпки към бивши гаджета и предсватбени драми и решения в последния момент😄 И една красива Меган сред цялото нещо.

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 20:27 от Анонимен

# 1 964
Скрит текст:
Днес племенникът на една от жертвите в Тексас, Джон Мартинес е качил в профила си в инстаграм, че херцогинята на Съсекс се е свързала с майка му (сестра на Ирма Гарсия, която е починала в престрелката), за да си поговори с нея и да предложи емоционална подкрепа. Тя е останала в контакт и с другите членове от семействата на жертвите.
 "тя е наистина прекрасна и мила и това значи страшно много за тези семейства."
"Миналият месец херцогинята пътува лично до Тексас за да посети мемориала на жертвите, да дари храна за кръводарителите, както и да се срещне със семействата на убитите и да предложи да покрие разходите за погребенията.
Прекраскрасно е това, че тя не просто оказва помощ на общността, но и остава в контакт с тях, също като с Гренфел общността. Това говори много какъв човек е."

Не е било днес, а на 19 юни. Не е било в Инстаграм, а в Туиър. А най-интересното е, че вече е изтрито...

Общи условия

Активация на акаунт