Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 747
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Попи, и аз Ла Рош ползвам ББ.
Ползвам козметика дълго. Не съм имала проблеми с по-стара. За декоративна говоря де, бялата не ми се задържа.

# 166
  • Euskal Herria
Сутрин мацвам малко крем и толкова. Дори не държа и на марки. Случвало се е добре да ми действа крем и от 2 евро.
Спокоен петък, общество!

# 167
И аз като Янчето,с тази разлика,че вечер след баня го мажа.С една поръчка ми бяха пратили мостра на Биотрейд, евтини,май даже и родни бяха.Много добре понесе на чувствителната ми кожа.Мисля като ми свършва сегашния,да взема опаковка от мострения.
Климатика в спалнята не го бъде вече 🤨.Много години ни служи вярно,но баш сега ли 😭.А там е ад,без охлаждане не може да се диша,камо ли спи.
Пп:Не ми било Биотрейд,най- ми било Биотен 😂.Първото е на тийна козметиката за акне,от която сме(е) доволни 😁

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 13:27 от Ренко

# 168
  • Euskal Herria
От вчера премахнаха ограниченията за влизане в Испания за гражданите от ЕС и Шенген. Чаках го, поне няма да мисля за тестове, като пътуваме за отпуската.
Мрачно и леко хладно днес. Сега се чудя дали да поливам цветята, или да чакам евентуалния дъжд.

# 169
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
яне, няма да искат ПСР ли? Simple Smile
две седмици ще съм във Валенсия, Simple Smile  ще пътува от и до училище и трябва да разуча как става с градския транспорт. Simple Smile надявам се да се оправя някак.

# 170
Янче, ти по-добре ли си днес?

Аз не използвам декоративна козметика. Мажа крем сутрин и вечер, евтин на Alverde.
Преди много, много години май от този форум научих за ББ кремовете, пробвала съм няколко корейски, поръчвах ги директно по интернет. Миша ми е познато като име. Но отдавна вече не използвам.

Стана ли време за следобедно кафе?

# 171
  • Euskal Herria
Бърди, подобрявам се. Надявам се другата седмица вече да е отзвучало всичко.
Добри, не. Няма тестове, няма сертификати, свободно влизане. Аз писах и в испанската тема, но още веднъж пускам линка с информацията от Министерството на здравеопазването: https://www.sanidad.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/ale … KQGyRGWjs0_r1o3bg
Намери сайта на общината във Валенсия, обикновено там има абсолютно цялата информация.  Предполагам, че няма да е по-различно от това как е при нас. Имам карта, която зареждам, и се ползва за пътуване в целия градски транспорт - метро, влак, бус, трамвай. Дори и до съседни градчета/квартали, до които пътува обществения транспорт.

Да се допълня:  Ето сайта на кметството, дано ти е от полза: https://www.valencia.es/cas/inicio
Езиците са само валенсиано и кастеяно, избрала съм втората версия.

# 172
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile Simple Smile Simple Smile благодаря, яне. не съм чак толкова добре с езика, но с гугъл транслейт все нещо ще разбера.

# 173
  • Пловдив
ДобрЕ, наче избрахте все пак Simple Smile

Бърд, време е... Simple Smile

# 174
  • София
ЗагубиФ ви...
Явявам се с почти тридневна закъснение, ма в рамките на допустимото. Сега ще дочитам, връщам се от началото. Важното е, че се записах.
Ох!
Моля за палчета, за късмет за три дена.

# 175
Защо бе, защо отидох до Лидл...
защо видях любимите ми пурички на промоция...
защо си купих...
защо си купих не една, а четири кутии..
защо веднага ги нагънах...

и после що съм Animal BearAnimal ElephantAnimal BoarAnimal Panda FaceAnimal PigAnimal Pig2Animal Whale2

Бър, стискам силно...

# 176
  • София
Мързе, ти пурички пишеш, аз печурки чета и се чудя какъв грях има в това да обичаш печурки, хеле пък на прИмоция. 🙃

# 177
  • Пловдив
Аз да кажа от рано Наспорт, че после няма да мога да пусна кадро Wink
п.п днес съм по снимките Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще ходим към свеки, а утре вечер сме на градинско парти-барбекю тайм ще е Smiley Само дето ще съм шофьора и ще наливам безалкохолна бира.
Ей, кат почнат тия жеги и следобяда главата ме почва Confused с ниско кръвно съм и ич не понасям топлото...трябва все хапче.

# 178
Местен, солен айрян.
Блазе ти за тайма, аз ще изнасям боклуци и стари уреди, мебели...

# 179
Почерпете се за здравето на МН. Днес пораства с още една година.

Смея се на О'Рахаля. Мисте става Местен, Бърди е Бързи.

Общи условия

Активация на акаунт