Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 759
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Жив и здрав да ти е и много да те слуша ,Кло 🥳

# 181
Кло,жив и здрав да ти е!
Явно много го обичаш щом почерпката е толкова красива 🥰

# 182
Здрав да е,Кло,и повече да слуша!
Заидва откъм Родопите една буря.Страшен вятър се изви изведнъж.Но почнаха да обстрелват облаците,и притихна,задух,едвам се диша вън.Вчера и днес са добри дни за земеделците,доста гърмяха по градоносните облаци.Че ,в понеделник ли беше,бая ниви заминаха.
Майстори са се навили да дойдат да прегледат климатика.Дано е поправимо,пък и по-скоро да дойдат,че ще изпукам от жега в спалнята.Как ме е яд,че не им казахме миналата седмица още, когато монтираха другия 😤

# 183
  • Euskal Herria
Кло, да ти е здрав рожденикът! Да се водите и обичате!

Ренко, направо не вярвам, че са стреляли. Че в Садово помля всичко, изгоряха хората. Нали забранили да се изстрелват ракети заради учение...

# 184
Ренко, дано разбият облаците и да не стане като в Садово, от края на май. Благодаря, дами, намерих си повод да кача красива картинка.

Имало е самолет във въздуха. И миналата година така се получи, но край Графа. Сега Чешнегирово.

# 185
В Садово са забранили да стрелят заради прелитащ самолет. А самолетът е бил пренасочен от София заради бурята. Тогава и аз виснах на летището, наистина се изваля безподобен потоп. Ето тази бяла пелена се виждаше само.
Скрит текст:
Задържаха ни повече от час бординга, докато не премине фронтът. А кацащите по това време явно са ги пренасочвали.

# 186
Стреляха,Янче,даже вчера повече от днес.Много загуба на реколта, много нещо.Ха,сега пак почна да гърми.Сестра ми живее  в садовския район, долната част на къщата им е в дупчици от последната градушка.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 22:58 от Ренко

# 187
  • Пловдив
Ужас са тия бедствия...

Попи, що не казваш ти де скиташ, м? Wink

Сиросче, спорна да е работата! Ще пробвам с айряна.

Кло, да ти е жив и здрав убавеца! И да поперпи! Simple Smile

# 188
Доста стреляха вчера надвечер. Днес не съм чула.
При мен валя към 14:30-15, след един час градинката на двора беше чисто суха. Сега пак вали, не силно.

Кло, жив и здрав да е ТМ!
Мисте, завид, завид. Моето ниско кръвно го лекувам с айрян със сол.
Сиросче, на теб изобщо не завид. Спорна и лека да ви е.

Едно питане към варненки - кои квартали да гледам за настаняване около Червения площад? Като гледам, май се намира точно в центъра, та искам да избягам леко по-встрани. Да става пеша до въпросния площад или да има удобен градски транспорт.

# 189
Кло, честит да е ТМ!

Ох, много ми е рано да става жега отсега.

# 190
Пъшшш... много вървят тия пурички с розенцеее...

# 191
  • USA
Бърди- Чайка, Левски, а може и в посока Окръжна болница. От тези става и пеша за около 30 мин. до Червения площад, а има и подходящ транспорт също.
 Може би Бобчето или Естелка ще се включат.
Кло, да ти е честит ТМ!

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 23:04 от SkyBlue

# 192
Кло, да е честит! Много да те слуша!

Малко почивка. Сипах си чаша бира, МУ прави пореден тигел до контейнера. Одеве тържествено обеща, никога да не изрича - остави го това, прибери го, може да потрябва. Всичко щял да хвърля 🤭

# 193
Хах, Сиросче, ха дано. МУ трябва лично да видя с очите си как изхвърля, за да повярвам. И пак ще се ощипя за по-сигурно.

Скай, благодаря!
Ще изчакам и другите момичета да се включат. Моята информация също е леко оскъдна в момента, на този етап само проучвам.

# 194
Невероятен полуфинал на Ролан Гарос- Зверев срещу Надал, който обещаваше да бъде един от най- зрелищните мачове за последните години, приключи с усукване на глезена на Зверев. Рева от болка на корта. А аз с него от яд, че този иначе така обещаващ мач и развой от него бяха предрешени по този начин. 3 часа и все още във втори сет.  Излезе с патерици да поздрави съдията и да се прегърне с Рафа, комуто бе достоен съперник.
СипАх си. Винце.

Кло, жив и здрав да ти е!!!

Общи условия

Активация на акаунт