Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 770
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 195
Мисти, щот нищо интересно. Не бях на екскурзия, а по работа и си отвисях по летищата. Лудница, закъснения, единият полет беше с тия малките, гадни, клатещи се самолети, дето ми става лошо в тях, на всеки полет имаше поне по половин-един  час отгоре, още не мога да се осеферя.

Напрегнато ми е. Щерката вчера ме подразни на макс с нейното “вие сте ми длъжни”, тъпо ми е след снощната разправия. Чакам резултати и съвсем съм на тръни.

# 196
Ох, Сирос, завидях. ММ поне вече се съгласява като кажа, че нещо трябва да се изхвърли, ама само до там.

Попи, дано са наред резултатите, за тийнката сипи си нещо по-силно Simple Smile

# 197
Хич не ми завиждай. Толкова ме ядосва с това затрупване, сакън да не би някога да се събере в абитуриентската риза. Подмята една чанта с кабели от 15 години поне и три жилища. Днес с такава мъка се раздели с тях. Все едно жива мръвка му късаш.
Попи, палец за резултатите 🍀

# 198
  • sf
Ола, гуапас! Жега ми е, боли ме главата, в цикъл съм, не ми се пие даже. Хубавото е, че чак в понеделник 14ч съм на работа.
Имам един размисъл- купих си трикотажна, спортно-елегантна рокля, цвят горчица, искам да я нося с кецове. Обаче ми е точно до средата на коляното, а на мен колената и прасците, и въобще краката са ми дебели. Та се чудя дали ще е грозно да я нося с клин в подходящ цвят?

# 199
Говори ми. Същата работа, ама кабелите няма шанс да го накарам да изхвърли, щото може да потрябват..

# 200
Сиросче, ТУ и МУ да не са един и същи човек? Или поне близнаци?
Нищичко не се хвърля. Това му било от еди къде си, онова можело евентуално да му потрябва някой ден след емнайсет години. Майка му още му пази някакви ценности, сакън да не вземе да се разсърди, че ги е изхвърлила. На нейно място досега сто пъти да съм ги метнала в контейнера. И на всичкото отгоре помни кое къде му е.

Да не споменавам и че с братовчед ми споделят обща страст - обикалят по битаци и магазини с разни джунджории втора ръка. Моето неодобрение действа при МУ, та вече ходи сравнително рядко и почти не мъкне покупки, ама пък братовчед ми е неконтролируем направо.

# 201
Цял ден мисля за торти, а то имало рожден ден наоколо Cake Наздраве! Cocktail Бях направила една голяма кана лимонада от маточина, лимоните ги пазих за кекс, и такава сънливост ме обхвана, едвам си държа очите отворени. А то маточината била срещу безсъние, сега прочетох 🤣Кекса ще остане да се прави утре за закуска. Сега гледаме един скучен филм, а ММ дудне да се садят едни китки дето ги довлякох онзи ден и вече два дни вятърът ги търкаля насам-натам, скоростно им трябва засаждане на постоянно място. Ама тая маточина направо ме е залепила за дивана Rolling Eyes Ще пробвам да компенсирам с кафе, но то пък после няма да спя.

Бряф, страшни градушки падат на някои места, същинско джепане Open Mouth

# 202
Донси, какъв клин в тия жеги, носи си я така и да не ти пука, малко жени има съвършени крака.

Кло, да ти е здрав и много да те слуша.

Мен след вчерашните нерви, днес хич ме няма.

За натрупани боклуци не ми се и говори ... ММ не дава и старите му тениски да хвърля, какво остава за нещо друго.
Само ще кажа, че пазим една стар, грамаден, квадратен монитор вече 10 години, за да направи някой ден от него къщичка на котката ... мдааа.

# 203
Ваичка, у нас се подмотава стар радиограмофон с идеята да пъхнем в него блутут колонка и да пускаме музика, все едно свири грамофона. Направо гениално Joy

# 204
Ох, Бърди... 🤣

Заплаших го, че той ще подрежда, та тоя път ми се получи хвърлянето.
Инак ме е хващал в крачка. Звъни ми. Знаеш ли къде съм? Аз - не. Той - до контейнера съм. 🤯 Защо си ми хвърлила анцузите?... Разпраните, ама...

# 205
Хех, размя ме Simple Smile Тъкмо си хванала тактиката, ела да поизхвърлиш и у нас.

Уиш, да прошепна, че Havasi ще има концерт в София през ноември.

# 206
Сирос, прави като мен. Хвърлям, когато влезе в банята вечер, защото знам, че до следващата сутрин няма начин да излезе и да мине покрай казаните. А сутринта са ги събрали в ранна ранина. Аз невинен.

# 207
  • Euskal Herria
Сиросче, с глас се изхилих, като те четох. Знам, че на теб не ти е до смях, ама...
У нас Плюшкин е свекър ми.

# 208
‘Сичките недовършени са по калъп. И аз едва хвърлям. И ако не стигна до кофите навреме, задължително се прави ревизия.

# 209
Сирос, разсмя ме Grinning

Общи условия

Активация на акаунт