Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 785
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 070
Фил,миналата седмица в четвъртък вдигна температура,поддържа я едно денонощие, след тоес започна диарията.В сряда отново вдигна температура и тогава ни приеха.

# 2 071
  • France
Дългичко. Да се оправя вече Буболечето Heart

# 2 072
Ай купил две нови рокли от Зарата 🤪 И аз дан остана по- назад
Скрит текст:

Лудница вчера и днес в Зара. Ходих днес да сменя, че бях си взела един номер по- големи...че не ми се мереше вчера. Ако трябваше да чакам за пробна, сигурно щях да съм още там от снощи 🤣 Одеве смених за по- малък номер, ай доволян съм.

# 2 073
Пу-пу, убавица Heart
Сега да заведеш роклите у някой пияно бар или на воТка/виски с морска гледка.

# 2 074
Пу-пу, убавица Heart
Сега да заведеш роклите у някой пияно бар или на воТка/виски с морска гледка.
Баш натам съм ги запътила, след час потегляме с миУту 😋😊

# 2 075
  • София
13, и после искаш да те харесваме, еми няма как да стане с това тяло на момиченце, аз лично завиждам 😍

# 2 076
  • София
Лейла, разбирам как се чувстваш. Важното е, че търсят причината. За жалост изисква време, но пък сте под наблюдение докато чакате, независимо колко е досадно.
В Софиямед , ако не греша, работи д-р Елени Пападопулу. Тя работи и в Поликлиника България. Носи й се слава на повече от добър детски гастроентеролог и бях водила Пантата при нея когато всички лекари ме наричаха паникьорка. Само тя обърна нужното внимание и назначи адекватни изследвания и лечение. Вярно, платено , но си струваше.
Препоръчвам ти я, ако успееш да се добереш до нея, ако работи там наистина, че може и да бъркам болниците. Частните все еднакво ми звучат.

13, втората рокля е много мой тип! Хубаво да си изкарате!

Още щях да пиша, ама ще оставя и за после , че дълго стана. Няма да го дочетете. 😁

# 2 077
Точно тя го лекува,Панде. Hug

13,роклите са много хубави!

# 2 078
Тринайсетице любимааа, жестока си! Heart Eyes
Ваи, ти си занаеш Kissing Heart
Лейли, ще мине и това Hug
Аз съм фризирана и шпаклована, надявам се довечера да не ме объркат с класната Stuck Out Tongue Winking Eye
После само сменяВам фустанОт, нарамвам воТката и... хей, живот, здравей, здравей Sunglasses

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 16:24 от Caramella

# 2 079
Кармелота, сияешшшш  🤩 Ан тей,няя се излагаме 😚 Само не можах разбера проблемацията със спортните уреди,що тряя ги носите под мишка..но няма значениЙ, важното е, че спорт ще има 🤣😉

# 2 080
Попи, напоследък прегрешаваме с измишльотината ми Текила Сънсет - текила, малко портокалов джин, лимонов сок и сода, а ръбът на чашата - с венец от сол.

Лайла, аз утре се връщам в София. Ако нещо трябва да се донесе до болницата, свирни. За секунда ще подпаля каручката.

# 2 081
Изпуснах Карамел 😕!
На Лайла премеждията ми свиха сърцето! Дано по-бързо оздравява детето и скоро майка му да ни се оплаква колко див и буен е!
Това е, колкото съм учила, толкова! Хлопнах капака на лаптопа и дим да ме няма на работа! Не успях дори да разгледам така чакания робот, който пристигна днес🥳
 Утре сутринта ще имам нужда от вълшебните ви палчета!

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 17:02 от Sissy

# 2 082
  • Варна
Стискам за всички в нужда 🙏😘

# 2 083
Минавам да се отчета с две бутилки винце в хладилника. От обяд са там. Heart Eyes
Ще се отпочвам аз. Кой с мен? И кого вече има да догонвам?

Забравих вчера да похваля испанския пататник на Добри. Heart Eyes Много добре ти се е получил.
Вкъщи много го тачим, но основно му се наслаждаваме, когато приятелка на дъщерята, испанка, ни гостува и майка й по нея ни праща домашно направен такъв, защото знае колко много ни се услажда. Мляс.
И наспорт!

# 2 084
Докато ви стигна и вие сте сменили плочата..
Лайла, бързо да се оправя малчо!
13-че, готини рокли! На такова тяло😍 всичко му стои добре.
Много обичам гащеризони, но това лято не мога да си ги позволя, и част от роклите не мога да си нося, не ми харесва как ми стоят.
Добри, и храната и чантата са супер!
Ваичка, направих воден тест, сварих и пилешки бутчета под налягане, но съм още в чуденка за много неща, най вече за избора на програми. При готвене под налягане се задава само време, нали или трябва да се добавя и температура, ниското налягане е при бавното готвене, или бъркам. Като успея да изгоня тийна от компа ще ти пиша на лично, че да не спамя в темата.

Общи условия

Активация на акаунт