Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 792
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 085
Каталясах
Сутринта дойдоха две приятелки с деца на двора кафета,фасове,игри.Спа мойто,стана и пак се размрънка да излизаме.Обиколихме махалата,три площадки,сега подвих крак.Да си идва МУ да си почина малко 😋

# 2 086
Ваичка, направих воден тест, сварих и пилешки бутчета под налягане, но съм още в чуденка за много неща, най вече за избора на програми. При готвене под налягане се задава само време, нали или трябва да се добавя и температура, ниското налягане е при бавното готвене, или бъркам. Като успея да изгоня тийна от компа ще ти пиша на лично, че да не спамя в темата.

Ще му свикнеш, трябва малко пракитка просто.
Аз ако знаете, що време се чудех, защо на Соте като сложа херметическия капак, не тръгва. Joy

Иначе за готвенето под налягане- време и налягане, аз винаги задавам високо, защото го ползвам основно да си правя месни бульони и някъде бях чела, че ниско не е ок в този случай, обезсмисляло се/ или трябва много часове да се зададат, не помня вече (аз стандартно задавам 240 минути). Но съм със стария модел, сега при вас, ъпдейтнатите, не зная как е. Stuck Out Tongue Winking Eye

Лейла, прегръд!!!

Ваичка, на теб браво!

А на Бобчи- завид!

13 я видях, то момиченце. И на нея завид!!!

# 2 087
Срам, не срам не знам от къде се задава ниско налягане. 😶 Като избера готвене под налягане, пише в книжката, че трябва да натисна и поддържане на топла храна/keep warm/ и минутите нагласям. Ракетата/извънземното (галено тъй му казвам на пота) си изписва само hi и след достигане на необходимата температура, поплавъка изскача и джаждата започва обратното броене. За 20 минути сварих бутчетата, зачудих се дали да бутна вътре ориз, но нямах време за експерименти, освен това остана доста течност, ако го пусна на печене дали ще изври, гледах видеа, но там се набляга на продуктите, а мен ме човърка избор на програма, време и т.н Какви съдове мога да слагам вътре, какво излиза, че кекса трябва да е да речем в метална форма, да се пъхне вътре в съда и да се пече. Може ли порцеланови форми, огнеупорна стъкло -въпроси, въпроси ....

# 2 088
Срам, не срам не знам от къде се задава ниско налягане. 😶 Като избера готвене под налягане, пише в книжката, че трябва да натисна и поддържане на топла храна/keep warm/ и минутите нагласям. Ракетата/извънземното (галено тъй му казвам на пота) си изписва само hi и след достигане на необходимата температура, поправка изскача и жаждата започва обратното броене. За 20 минути сварих бутчетата, зачудих се дали да бутна вътре ориз, но нямах време за експерименти, освен това остана доста течност, ако го пусна на печене дали ще извори, гледах видео, но там се набляга на продуктите, а мен ме човърка избор на програма, време и т.н Какви съдове мога да слагам вътре, какво излиза, че секса трябва да е да речем в метална форма, да се пъхне вътре в съда и да се пече. Може ли порцеланови форми, огнеупорна стъкло -въпроси, въпроси ....
🤭🤣🤣🤣,Не се сдържах 🤣🤣🤣

# 2 089
😂😂😂 Коректора иска секс, не кекс. Видях, та се връщах да го замажа.

# 2 090
Аз съм със стария модел, както писах, при мен явно е различно.
Дори подгряма по подразбиране след края на програмата, а налягането са ми три хоризонтални малки дисплейчета под таймера. Тук не мога да помогна.
Иначе за съдовете, които са съвместими именно за да си спестя подобни въпроси, си взех направо такива на Инстант пот, да не ги мисля и тях- стъкло като стъкления капак са сякаш, може би подобно на йена глас?

# 2 091
Сега, ако ми кажете, че в тези съдове и секс се прави, сигурна съм няма да мога да си купя скоро. Ще има списък с чакащи за инстант потове.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 22:25 от 🧡 Clo 🧡

# 2 092
Уинд Simple Smile

Скрит текст:
Ако натиснеш втори път бутона под налягане минава на Ниско налягане, но аз никога не съм го ползвала него, само високо. Соте се ползва без капак. С него можеш и да извриш излишната вода от бутчетата, или на мусака, преди запичането, примерно, на Соте си задушавам дробчета, пържа миш-маш, чушки с яйца, запечатвам месо преди основното готвене. Всички съдове, които можеш да сложиш във фурна, можеш и в пота, стига да влязат като размер. Аз примерно крем карамела си го правя в йенска купа под налягане. Почти всичко правя под налягане. На Соте вече казах. На пара може картофи и зеленчуци, за картофи е примерно 7 минути. На ейр Фрай "пържа" картофи, на Роуст запичам мусака, чушки пълнени и правя кюфтета. На Бейк пека кексовете. И на слоу кук готвя джолани по поне 6 часа и после запичам за 20 мин на Роуст.

# 2 093
Сотето си е пържене, задушаване и за моя модел си има отделен, стъклен капак, който си идва с ИП- та.

# 2 094
Приятелка - сестра по съдба ми беше на гости, наприказвахме се на воля, ама ми е малко...  явно ше трябва паааааак Satisfied

Пия и гледам новия сезон на едно симпатично сериалче... Аз други чакам да пуснат, но като няма риба, и ракът е риба...

# 2 095
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
разходихме се до едно молче, че трябваше поръчка да взимам. а там... бзарче, злата, сребра, метали, масла, дрешки... свят да ти се завие.
миУто ме ядоса и се обзаведох с масло, лосион за тяло и един пръстен, ама ПРЪСТЕН!
като монета от десет лева, ако имаше такава. и с надпис на арабски.
падне ли ми пердето съм неспасяема.
но поне не си купих гащеризони, защото и това беше опция.  пу-пу...

# 2 096
Лайла,малкият да се оправя бързо. Всички те разбираме добре! Оплаквай си се на воля,но не ни спестявай и хубави новини. 🤗 😗
13,ти не ядеш ли,бе жена?!
Днес обяснявам на една колежка,че въпреки стриктният режим на хранене,който спазвам заради предиабет, вечер пия вино 🍷. Тя ме пита" Всяка вечер ли? 😱" ...
 Сега се чудя в чий телевизор е грешката,а?!

# 2 097
Че какво лошо има да пиеш вино всяка вечер?

# 2 098
  • София
Принципно нищо, но се създава навик. Аз съм адиктивна и умишлено се ограничавам.

# 2 099
Уми, в нейнят! Малко алкохол, особено качествен/домашен може де само от полза. С какво ще навреди 100-150 мл вино на вечер. Алкохолик няма да станеш, макар че някъде бях чела, че прием дори 20 грама алкохол всеки ден било алкохолизъм.😈

Общи условия

Активация на акаунт