Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 804
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 100
Aбе,баш си е битов алкохолизъм това ама все от нещо трябва да се мре Wink На спорт 🍷

# 2 101
  • София
Алкохолизма е заболяване. Пристрастява се организмът и духа. Не е само до 100 мл. Дневно. Сложен е процесът.
От Дневникът на Бриджит Джоунс много се смях на описанието и на едно парти, на което само алкохолиците били трезви.

# 2 102
Е,хубави новини,ама ... няма.
Салмонела е.

Дали ще стана за резил, ако пуша на прозореца на болница,м?

# 2 103
Рено, трай ся. Малко ли болести имаме, че и без виното да останем.
Уми, не й е наред телевизора. А ма ха!
Тили, пробвай бульон на бавно готвене и с предварително запечени кокали с малко зарзават и подправки. Няма нищо общо с такъв, сварен на високо налягане. Гъст, плътен става. Аз го слагам вечер и сутринта е готов.

# 2 104
  • София
Лайла, пуши където можеш. Милото бебеби ти. Ще му мине. Хубаво е, че са го диагностицирали.

# 2 105
  • France
Запали един фас. И това ще мине. Важното е, че знаете какво е и ще се лекува най-после.

# 2 106
Лайла, защо не попиташ санитарката, къде им е тайното място за тази дейност и не отскочиш, когато младежът заспи след малко. Обикновено са някакви вътрешни стълбища или нещо подобно.

# 2 107
Лейла,ще мине .До няколко дни ще е чисто нов.
Няма ли някоя майка наоколо ,да му хвърля едно око от вратата?Някоя а
тераса може да намериш и да ти отворят,те и персонала пафкат вечер.
Леле,как се надумках с таратор с пресен чесън😋😋😋😋😋

# 2 108
Кло,събирам смелост точно това да направя.

Знам,че мноого бързам,но миналите през това да кажат,задължителен ли е безкрайно дългия престой при тази ситуация?
Просото пак искам да се хвана за нещо..

# 2 109
Лейла,кажи утре на ТУ да ти донесе някой еднократен електронен папирус.
В пловдивската инфекциозна само дето в стаите не пушеха.Ама това, защото го правеха почти навсякъде другаде.
Лейла,не съм запозната с лечението ѝ.Не съм и чела по този въпрос.Но имах колега,даже май двама бяха през годините,които я изкараха.Само помня,че дълго време бяха в болничен.Нещо и за карантина ми се върти в главата.Доагнозата е достатъчна,че да се хванеш за нещо,това е отправната точка.Плюс това сте под постоянно наблюдение,ще е готов за нула време за нови щуротии.

# 2 110
Ама моля ви се, другарки! Какъв алкохол, какви алкохолици ви гонят?
Спорта е здра- ве 😁 Тъй.
Лейла, по спомени отпреди 23 години 👀🥴 ни държаха към 10 дена някъде. Нека сте там. С малко бебче е по- добре в болница. Обезводняват се бързо. Тежко е, ама... ще мине. Винаги се сдушвах със снитарките и съм намирала място за пушене.
Загрявам аз, за същинската част, наспорт!

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 21:33 от Thirteen#

# 2 111
Как 10 ,бре,Тринайсетицееее Cry Tired Face

Не съм яла от 3 дни и половина, 10 не знам дали е издържа..

# 2 112
И аз си сипах.
Радвам се на тъмния коридор и ме е яд, че не бях по - смела за още по - тъмен. Секси байчото бояджията си е оставил на някои места ръцете. Ма няма да се ядосвам. Утре да с е прибира МУ и да се разправя с него.
И като казак секси, посмях се със секса под високо налягане 😂 То тия кукъри всичко могат 😀

Лейля, имам много стаж по болниците с детето и ще ти кажа яж! Това дете му трябва права и здрава майка. Знам какво ти е, знам как залъкът присяда. 🤗
ТУ може ли да те смени, поне за час два?

# 2 113
  • Варна
Лейля, ще издържиш защото си майка! Вдишвай дълбоко и издишвай! В болница сте, в сигурни ръце сте, имате диагноза, ще назначат и лечение, подобрение ще има с всеки изминал час/ден. Стегни се! Не можеш да промениш ситуацията, промени отношението си към нея. Няма страшно, скоро ще има облекчение. Така растат децата. Хапвай, за да имаш сили. Гушкай детето и мисли позитивно.

# 2 114
Пускат го засега,но онзи ден му бяха казали "за 10мин" Flushed
А когато той е тук,е времето да отида да се изпикая и да измия 2 шишета.

Общи условия

Активация на акаунт