Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 815
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 115
  • France
Ох, не ти е леко. Защо толкова малко дават на мъжа ти да стои? Ковид?

# 2 116
Нямам идея.Никой няма ковид .
Е,да,вярно,че не дойдоха да го пъдят след 10 минути,но седим на страх.

# 2 117
  • France
Имам предвид дали е заради някакви мерки. Ще издържиш, няма къде да ходиш. Cry

# 2 118
Моят племенник преди 26 г.кара салмонела.Беше на около годинка.На втория ден от началото на лечението беше пушка, изяден от комари в инфекциозна, но пушка,а постъпи с температурен гърч и обезводнен ...Абе,ужас беше.Та щом сте започнали лечение,всичко ще е наред! Отивай да пушиш!
Помня,че питах сестра ми,като отидох да ги видя и го видях пъпчив, като краставица :"Шарка? "  и тя отвърна" Не,комари"

# 2 119
Чак сега забелязах, че е петък. Водих каляската на профилактика рано-рано в 08ч, с планове да кацнем някъде за закуска, да направим няколко тегела и после по задачи. Пича на гишето вика, ще е готова в 13ч. Моля? Викам нова ли ще ми сглобявате, та пет часа? А то ново 20 било, онова бързото било вече платена услуга и трябва да си я поискаш. Бря! Тамън приключвам с въртенето на очи и гледам пичът ми подбутва някаква листовка, ако искам обслужването нататък да е на разсрочено плащане, щото щели да вдигат цените. Бря бря! И след като ми загубиха половин ден като се върнах да си прибера возилото се оказа, че са ми загубили сервизната книжка. Бря бря бряяяяя! Всичко де що е услуга напоследък е пфффффффффт.

Стискам, гушкам, сервирам шведски ягодов сайдер, сламки който иска да си носи. Айде, по-свеж уикенд на всички.

# 2 120
Лайла, както си спряла да се храниш, казваш три дена вече, какво ще правиш, когато това дете си възвърне силите, живне и трябва след него да тичаш? Добре ти е казала Сирос, трябва силна и борбена майка, която да се грижи за него. Яж. А за цигарите ти казахме. Питай, все има накъде тераса, на която можеш да се скатаеш да четири, пет минути. И някой да го наглежда в това време разбира се. Сами ли сте в стаята?

# 2 121
Аз пък не бих пушила на гладно,ще вземе да ти стане нещо.Разбирам че си притеснена,но хапвай нещо.Имате вече диагноза и лечение,поуспокои се,на прав път сте.Гуш.

# 2 122
А бе знам,че сте прави,ама Сирочето го каза,хапката ти присяда.Не чувствам глад.
Питах за тайното местенце,ма нямало.Трябва да сляза пред входа на болницата,2 етажа надолу,с асансьори,глупости..Няма да стане.
Сами сме в стая,то това май го водят силно заразно.

# 2 123
  • Сф
Със сигурност е по- човешка стаята от инфекциозна. Там може да полудееш , ама се преживява. Аз запафках чак след като детето се подобри иначе не ми беше спокойно.

# 2 124
Рено, трай ся. Малко ли болести имаме, че и без виното да останем.
Уми, не й е наред телевизора. А ма ха!
Тили, пробвай бульон на бавно готвене и с предварително запечени кокали с малко зарзават и подправки. Няма нищо общо с такъв, сварен на високо налягане. Гъст, плътен става. Аз го слагам вечер и сутринта е готов.

И такъв правя, в крок пота, обаче. Grinning
Но изисква технологично време, а не винаги имам- киснене на кокалите в оцет, после запичане, после в уреда със зеленчуци. Аз зеленчуци и в ИПто слагам винаги, плюс подправки. Но на ИПто го слагам също на слоу кук, просто играя с налягянет. Понякога и на "супа",  пак кокали, зависи.

Лайла, съжалявам, но важното е, че го хванахте, знаете какво е и е назначено лечение.
Няма ли начин с таткото да се редувате, поне уикенда?

# 2 125
Тцъ Тили, съвсем за различни неща говорим. Да не разводняваме тук, ако имаш интерес, на ЛС. Ако не, здраве 🍷
Ех, сега да имаше една шкембе чорба, но с телешки бульон... Няма къде да готвя, тюх. Две седмици, та три,  ям сухоежбина. 🤐

# 2 126
  • София
Чироз, шкембе на центъра има. Кротни се малко, ремонт правиш сама момиче.
Лайла, аз те разбирам. Няма по-гадно място от инфекциозната.  Ама дребосъчето ще се оправи и верно ще ти стопи лагерите.

# 2 127
Добро утро. Традиционно за събота се излюпих почти по тъмно.

Лайла, трябва да ядеш поне нещо. Имате вече диагноза, слагат антибиотици, до няколко дни ще е по-добре дечко, ама и ти трябва да ядеш, за да имаш сили.

# 2 128
  • София
Здравейте!

Нямам много време сега, защото се глася за работа, но Лайла не мога да я подмина просто така. Първо голямо гуш за теб и беб. Имате диагноза, лечение и уникалната д-р Пападопулу. Сега е нужно само време и спокойствие колкото и да е трудно осъществимо това със спокойствието. Знам, че не чувстваш глад и всичко присяда. Помниш ли, че декември лежах в болница с Пантата по друг повод? Тогава не ви писах това, което сега ще напиша, защото ме беше срам от себе си. И аз не ядях в началото.  Не се сещах дори докато в един момент в банята, помагайки на детето да се измие и да даде урина усетих как всеки миг ще се размажа на плочките. Успях да събера сили заради нея - само това й трябваше сега и майка си да види припадаща. Стигнах до стаята и започнах да гълтам сух хляб и вода. Присядаше ми, но другото беше по-страшно от присядането. От този момент всеки път щом давах храна на детето, тъпчех и себе си насила.
Не повтаряй моята грешка. Хапвай когато храниш и него. Пий вода когато пие и той. Така ще е най-лесно да не забравиш да го правиш. С теб сме!

# 2 129
  • France
ДобрЮтро. Лейли, как сте тази сутрин?

Общи условия

Активация на акаунт