Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 818
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Пловдив
Добро!
Лейла, абе как няма да ядеш? Вземи се в ръце...знсеш какво е, ще го лекуват. Има къде по-страшни неща.
Ние не бяхме в болница, та незнам колко държат. Питай....но трябва след АБ да има 2 отрицателни резултата, за да го обявят за здрав.
Питай ги за хубав пробиотик. Навремето тъкмо изкараха Био гайа, помогна ни.

Ние сме в балкана...15° е Simple Smile ей така ми е, ама слънчево...

# 2 131
Добро!
Лайла, дано да сте по-добре, малчо ще се оправи, а на теб ти трябват сили да го гледаш, тъй, че яде ти се, не яде трябва да хапваш. Щом вече се знае какво и и е на антибиотик бързо ще му се възстанови батерията, хем ще е пълен с енергия, хем ще е капризен заради дискомфорта от боледуването и ако ти не се храниш и нямаш сили, как ще го гледаш.

# 2 132
Добро утро е за мен, щото сега се излюпих Simple Smile Снощи си изкарах невероятно! Беше една емоционална, зареждаща, анти стрес вечер. Обаче има и катран в кацата с меда, требе да се отразя до каторгата, но ще го преживея.
Мисти, искам и аз в балкана Heart
Хубав уикенд, общество любимо!

# 2 133
Всеки го е напекло някъде слънцето, ние също избягахме по-далеч. Друго нещо си е селската идилия.

# 2 134
  • Пловдив
Тук леко заръмя...ама скарата пуши Simple Smile
Наспорт!

# 2 135
Каквото можеше да се обърка се обърка 😕!
Такъв ми бил късмета!

# 2 136
  • София
Какво стана Сисун.

# 2 137
Не съм доволна от резултата ми на изпита! Първо нета спря,после лаптопа не искаше паролата на хотспота ,след това без да искам изтрих един от проектите и трябваше да го правя на ново и накрая не ми стигна времето! Две и половина от три решени задачи и наложително явяване на повишителен! Всичко отново,демек 😡!

# 2 138
  • София
Милото. Кога е повторното явяване?
Просто си почини малко. Много кофти, но поне имаш опция за повторно явяване.
Направи си коктейл и не го мисли няколко дни.

# 2 139
Сисче, съжалявам. Малшанс, разбирам колко си разочарована, прегръд! Португалците имат една поговорка, която много харесвам - Не съжалявай за разлятото мляко. Следващият път ще ги разбиеш. Сега послушай Ре и си забъркай нещо отпускащо. Heart
Живи мощи съм аз, бях до каторгата за два часа само, ми как да работя, като се прибрах на разсъмване? Прилегнах и ще се пробвам да дремна.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 16:37 от Caramella

# 2 140
Лятото тепърва започва, а мен вече комарите ме хапят всеки ден. И то ми се накачулват по няколко. Сякаш само ме чакат да изляза. Целите ми крака от коляното надолу са нашарени, а сърбежът е просто убийствен. Не помня друго лято да е било така. Имам някакъв предпазен стик и слагам от него, но не мога да сложа навсякъде, а гадинките хапят и през дрехите. Възможно най-скоро трябва да се сдобия и с със спрей или нещо подобно за облекчаване на сърбежа, който е наистина адски, когато те надупчат няколко комара наведнъж.
Ако някой случайно може да ми препоръча някакво облекчаващо спрейче, охлаждащо, срещу ухапвания от комар?

# 2 141
  • София
Кара Миа, като принцеса си.
Аз преядох с миди. Сега ще плащам. Допи ми се узо с таратор. Това веднъж на две години ми се случва. Мързи ме да правя таратор обаче.

# 2 142
Калимера и наспорт!
Скрит текст:

Чакам децата да кротнат и кучето да спре да реве, че децата са в басейна, а той не е, за да си чуя мислите.

Обхванали са ме философски мисли, а дори не съм започнала да пия още. Joy

# 2 143
Попи,не си ми приятелка! 😭😭😭😭

# 2 144
Моята каръщина днес продължава! Де да можех да се пльосна някъде с чаша вино в ръка 😕
Канени сме на кръщене! Гладя преди малко ризата на ММ и изведнъж ютията спря да пуска пара. Тя умряла в ръцете ми 😢. Роклята ми и тази на Беболина минах с една четка на пара,ама ризата и панталона на ММ ... Иде ми да се затворя някъде и да не пипна нищо повече!
Аааа,и закъсняваме за църквата 🤕

Общи условия

Активация на акаунт