Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 820
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 145
  • France
Сисун, има такива моменти, в които сякаш цялата вселена ти подлива вода. Някои успяват да го приемат философски, аз не мога. Приемам го като личен неуспех и се сдухвам. Hug

# 2 146
  • София
О Попи, калимера, завид.
Лела, как сте с малкото мишле?

Сис🍸🐍.
Ние бяхме на чил😂

# 2 147
  • София
Просто вселената ни казва, че трябва да легнем под палма или да се завием през глава, в зависимост от местонахождението.
Сисун, и неизгладен да е ТН, пак можеш да попиеш.

# 2 148
Ех, Лайла, неприятно е това през, което преминавате, но пък хубавото е, че вече се знае какъв е проблемаи ще се назначи адекватно лечение. Ще мине и замине. Храни се, моля те. Напук ако трябва. Момичетата са ти го казали по - нагоре, та няма и аз да натяквам. Гуш.
Сиси, като тръгне един ден каръшката, няма спирка. Ще поправиш оценката, сигурна съм. Стискам сега палчета да се спрат кривините за днес. Казах.

Открай време мрънках на ММ да идем до едно градче, което на мен ми е много симпатично, той пък не го харесва изобщо. Най - накрая склони. От кеф си оправих косата, грим си сложих, рокле, сандалки.. Абе, Убавица. Преди да кажете, че ми умре циганката - не е, бе! Снощи се напила и днес реанимира, та викам да я отменя малко.
Та, на градчето да се върнем. Точно днес се оказа пазарен ден и по центъра имаше всякакви сергийки с каквото се сетиш - от мода за пенсионерки, до рибарски пособия. Ауууу, кеф! Много обичам да си разглеждам. Мъжо не беше очарован, ама ай ся.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 18:24 от Анонимен

# 2 149
Сисе, поправимо е, не се коркай, изяж един сладолед да охладиш страстите.

Селската идилия ми докара плюска на палеца, хем с ръкавици бях в градината. И четири ухапвания от комари тази седмица, странното е че всичките са от едната страна, явно съм като оная приказна ябълка, дето само полоината може да се яде 😁 Много обичам роклички, ама комарите хапят през плата. А после като нахлузя дънките не мога и да се почеша Rolling Eyes

Аз всеки път казвам, че не обичам Узо, обаче като ми сипят повтарям чашката не фразата. Сега мисля едно лимончино да охладя.

Ох, басейнче Hug

И като казах сладолед... Преди малко се карахме за един грах на двора (>ლ) и затова ММ се е постарал да го нареди  естетично. Някои лами може да се умилостивяват с ябълки, но на други действа само замразен яйчен крем и лешников сладолед  Satisfied

# 2 150
  • София
Сис, от мен само прегръдка! Мисля същото като момичетата, затова няма да ги повтарям.

Аз се оплаквам от новата колежка в офиса. Налага се да я моля по няколко пъти за едно и също нещо, което трябва да свършим екипно и аз вече съм готова с моята част. Ще изпуснем срока. Вярно е, че напоследък имаме повече клиенти от обичайното, но аз също имам повече клиенти, не само тя, а си свърших това, което трябваше.
Днес един колега ми каза, че в офиса, от който я пратиха при мен са го черпили, че са успели да се спасят от нея. Не знам дали се шегува, но едва ли, защото аз пред колеги не съм си позволила нито дума да обеля против нея, така че той не знае за проблемите ми.
Иначе се разбираме  с нея, в смисъл, че не се караме, не си подливаме вода и т.н. Но ей такива неща като това със срока понякога ми късат нервите.

# 2 151
От много комари се оплаквам и аз. Направо се замислям за лампа терминатор. Не се седи на вън по това време. И репелентите много не помагат.

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 02:54 от 🧡 Clo 🧡

# 2 152
  • Пловдив
При нас пак заваля...приятно ромоли. Приказка...
19° е.
Рибарите донесоха няколко костура, та обяда за утре е ясен Grinning

# 2 153
  • София
Кло, взимай лампата. Много е ефективна.
Мисте, завидях. Чистенето е гадно, номдано си ги дресирала те да го правят.

# 2 154
  • France
Мисти и аз ти завидях. Точно от това имам нужда. Селски туризъм в планината. Heart много, много обичам. Чистя риба безпроблемно, да се знае Stuck Out Tongue Winking Eye
Калинихта, мацки Kiss

# 2 155
  • София
Фил, аз ловя и пържа. Добър тандем ще сме.

# 2 156
  • France
Хайде Kissing Heart

# 2 157
Аз ям и пия бира.И такъв човек ви трябва.Нали?

# 2 158
  • София
Става, ще гледаш Монсти и Славчо и бебето куче.

# 2 159
Мммм,колко обичам риба! Аз пък ще ям и ще беля домати за салата 🥗!

Не мога да не похваля робота! Справя се по-добре отколкото си представях! Отидохме на кръщенето,изкарахме си страхотно и се прибрахме у дома на чисто и свежо 🥰

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 08:44 от Sissy

Общи условия

Активация на акаунт