Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 842
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
Сисун, мини копие ти е малкото Сисунче. Много сте хубави и двете.
Защо белиш доматИто? Фибри си трябват 🤣 да не казвам за какво.

# 2 161
Аз ям и пия бира.И такъв човек ви трябва.Нали?
В това скъпо време предпочитам гости дето са на диета и трезвеници Triumph

Утре правим барбекю и се чудя дали може да минем тънко само с картофи и цвекло 🤣

# 2 162
Сис, прекрасни майка и щерка! Беболина наистина ти е одрала кожата, прекрасници и двете.

И аз искам тихо да ромони дъжда, като при Мисти, но си е направо е порой, щом от барабанене по киримидите се събудих. Сега се радвам, че съм взела якетата в багажа. Моля се да заспя отново.

Ефи, не бой се, няма да ти дойдем на гости. Пък и нали знаеш, тези дето най-говорят, никаква не я вършат.
Цитат
Ааааа, в темата дето пият е по-весело Satisfied

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 06:14 от 🧡 Clo 🧡

# 2 163
Добро утро, с вече второ кафе.
Сис, е това е каръшки ден, но виждам, че е завършил много добре Simple Smile

Лайла, как сте?

# 2 164
  • София
Добро утро!

Сис, много сте хубави!

Днес пак съм на работа. Вчера ми стопиха лагерите.

Още малко и юни ще отстъпи на юли. Кога мина и този месец!

През отворения прозорец нахлува миризма на готвено. Някоя работна булка от рано в неделя се е развихрила.
Което ме подсеща да се оплача от друга работа булка . Живее в отсрещния блок и всяка сутрин като стана за работа, отваряйки прозореца , е неизбежно да я зърна. Ми рано-рано тя вече простира, разправя се с пълна торбичка от прахосмукачка, значи и прахосмук е пуснала. И Бог знае какво още е успяла да свърши вътре, което аз не виждам. В същото време аз току -що съм се излюпила, мислейки, че в 6.30 ч е безумно рано и дори кафе не съм пила още. Ми много ме депресира тази булка! 🤪 Една такава мързелива ме кара да се чувствам.  Друго, което съм видяла е, че има поне две котки, а май и куче. Явно заради космите е цялата хамалогия , ама толкова от рано започва, че ми събира очите в една точка от изненада.

# 2 165
  • France
Хубаво е да се събудиш и да е неделя.
Лейла писала ли е? Явно съм пропуснала снимки, жалко.

# 2 166
Защо белиш доматИто? Фибри си трябват 🤣 да не казвам за какво.
Мразя небелени домати от дете! Гади ми се от кожата им и няма да ги ям изобщо ако не са белени. Краставиците също! Странното е,че пък ябълките точно с кожата ги ям само,белени не са ми вкусни 😂🤣😅

Благодаря ви,дами 🤗! Истината е,че Беболина е одрала кожата на баща си! И характера също. Най-близките ни приятели казват,че съм спала , когато сме я създавали, защото няма нищо от мен 😕

Панди,не ми казвай,че искаш да си като тази булка?!

Това беше на моето място вчера на кръщенето!
Цитат от малкият принц! " Ще трябва да изтърпя две три гъсеници,ако искам да видя пеперуди! "
Колко точно,нали?!

# 2 167
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ей ме и мен, ида с кафето Simple Smile поне на цвят на косата са ме докарали.

да ви напомня ли, че днес ми е понеделник?
и че остава само седмица до голямото пътуване?
мрънннн

но пък вчера си направихме супер разходка с едно семейство колеги Simple Smile първо им показах църквите, после се возихме на метрото, накрая се разходихме из Земелек, минахме и по лъвовия мост...
Simple Smile ама мног ожега брахме!

сис, обичам малкия принц. имам усещането, че с всяка година "виждам" повече в него. Simple Smile

# 2 168
  • София
Сис, никак даже не искам да съм като нея. То нейното малко и на ОКР ми прилича, което хич не ми е ОК. Но някак се чувствам като лентяй когато я видя рано сутрин колко работа е отметнала, а аз в същото време се опитвам да не позволя на очите ми да се затворят отново , за да успея да си направя кафе.

Малкият Принц ми е любим. Има толкова много мъдрост в изречените с детска невинност фрази.  И ДобрЕ  е много права като казва, че всяка година вижда повече в него. Наистина с натрупването на нов житейски опит прочитът става различен. Понякога се обогатява, а друг път изцяло се променя смисълът, който виждам в думите на принца.

# 2 169
Малкият Принц ми е любим,най-вече срещата му с лисицата и опитомяването.

# 2 170
Разглобих се. Три кофи череши и една - вишнап домъкнах от шатото. Следва обезкостяване на това, което не изплюскаме и мушкане във фризера за сладолед с банани. Това само от едно черешово дърво и един вишнап. Остават още по две дървчета от всеки вид. Кой каза, че може да яде? Моля, да отива в шатото по-бързо и да е гладен!

# 2 171
Уиш,ръгай захар и водка или ракия.Га стане ликьора,първа идвам.Ще гледам Нахалницата обещавам!

# 2 172
Искаш да кажеш, че ще браниш ликьора от Нахалницата, нали? Trollface

# 2 173
Мързи меееее! Искам да си имам вишни за сладолед през зимата, ама ме мързиииии! И кой в този сюблимен момент пак е в командировка? Благоверният, ъфкорс. Нарочно го е направил! Гад!

# 2 174
  • София
Уиш, чръскаш ли черешите?

Общи условия

Активация на акаунт