Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 844
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 175
Не, нищо не пръскам. Макар че всяка година си обещавам да започна да пръскам сливите, защото по плодовете се появява нещо като капчици смола и голяма част падат.

# 2 176
  • София
Мен червеите ме дразнят. Не че като дете не съм изяла огромно количество. Май по сивите това е пак от червейчета.

# 2 177
Аха,значи и ракия варите .

# 2 178
Не, Бобч. Мразя ракия, а и е гигантска хамалогия. Каквото успеем, изяждаме, друга част - във фризера или подаряваме на приятели и толкова.

# 2 179

Голяма игра с тестове за бременност .Тези са ми от нея и си ги пазя ,но ги изрови маймуната.Още помня последователността с която ги правих .

# 2 180
  • София
Много коса има това дете бе 😘.

# 2 181
Мм да, нещо са разменили юни и февруари, липсват ми дни ThinkingА работата ме преследва дори нощем. Много обичам ММ да се излюпи пръв и като стигна до кухнята кафето да е на масата, обаче тая сутрин заедно с кафето и една голяма пратка цветя за садене, намерил ги навън като изхвърлил кошчето. Снощи поливахме и не сме чули кога са пристигнали, седяли са си отвън цяла нощ. А тази сутрин имам да пазарувам, размразявам, мараиновам, режа, да редя шишчета и въобще съм хала на кънки с реактивен двигател, само цветя ми липсваха, 10 мои плюс 10 лавандулки са добавили бонус Scream  Rocket

Прекрасни сте всички лежерни дами и госпоици, приятно играйкане, разхождане и оползотворяване на неделята по предназначение Hug

# 2 182
  • София
Ми то си е интересно за едно дете с тази част, която се мърда напред-назад. Малка сладка буба е тя! Heart Eyes И аз за косата се замислих, Бобчи, как се разресва тази коса на малко дете?

# 2 183
Панде,с тангъл тийзър четка.От Нотино я взех и изобщо не скубе .Баща й е къдрав ,не му личи,защото се носи първи номер,но има същата коса .

# 2 184
  • France
Ей сега ми цъфна в класифай, че една от учителките на Монсти е позитивна на ковид Tired Face Утре ще му правим тест и ще видим дали цялата седмица или само половината няма да ходи на училище. Даже не се изненадвам. Пак има много опашки за тестове.

# 2 185
Фил ,и при нас се заговори отново за Ковид! Има много заразени и обсъждат връщането на маските на закрито!

# 2 186
  • France
Аз съм за. Поне тези в транспорта. Въобще не е ок да си в препълнено метро/бус и да ти кашлят отгоре.

# 2 187
Няма ли кой да свири сбор, днес?

# 2 188
Неделя, лято,всички са на плажа. Само аз работя!

# 2 189
Загубила съм всякакви трудови навици. В петък ще ми бъде първият работен ден от три месеца насам. Weary Дано не съм забравила кое как.

Общи условия

Активация на акаунт