Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 870
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 190
Неделя, лято,всички са на плажа. Само аз работя!
И аз работих днес...
Кло,първоначално ще ти е кофти,но ще се адаптираш.Ходи ли ти се на работа?

# 2 191
А, споко, Сиси, само Попи е на плажа Grinning

Уиш, кандидатирам се да бера, ама не и след това да махам костилки и да ги правя нещо Simple Smile
Малко вишнап да хапна и за вишновка и толкова Simple Smile
Пък ти си направи черешово чътни непременно тъй и тъй си се хванала на туй хоро Simple Smile

Лайла, как сте? Успокои ли се малко ти?

# 2 192
Ули, лоша жена! Как гледаш да ми намериш още работа!

# 2 193
Наспортттт!
Звери е само за нацелуване и намачкване!
Лайла, дано да сте по-добре!
Уиш, казвай де е шатото отивам да се катеря по дърветата, вишнапа може и да го прескоча леко, но на черешите се хвърлям по клоните отмах. Скоро си припомнях времето, когато бях малка и се катерех на черешата - прегръщам си клонче, бера и ям, няма миене, оглеждане за протеини/червейчета/, еххх славни времена бяха.
Днес уморих пенка с пране и пак останаха два парцала неизпрани, но на простора място няма. Дрехите съхнат бавно, че цял ден е облачно.
Готвих ориз с бутчета в пота, стана малко разкашкано. Явно и времето за готвене и водата ми дойдоха в повече, следващият път ще се коригирам. Макарони варих за закуска - пак там, ама няма да повторя.
Имаше и нещо друго в главата ми, нооо избяга, ако се върне ще споделя. Flushed

# 2 194
  • Пловдив
Привет-мривет! Grinning у дома сме, ама ся подвивам крак, щото му дръпнах бръз ОИ. 5 перални чакат.
Разхладихме се, освен костурчетата днес и манатарки намерихме, ягодки тук там имаше вече. Добре беше, ама утре тръстикаааа...та, Кло, ще ти е нанагорно, ама няма как.

Ре, МУ я дере тая рибка и пържим до хрупкаво. Мноу е фкусно Simple Smile

Сиско, не те видЕх, ама Kissing Heart

Малкото Бобчи е бонбонче!

Пускам 3,4 фотки...
Скрит текст:

[\spoiler]
Лека вечер!

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 08:23 от mystic woman

# 2 195
Заети сме, храносмиламе.

А и Даяна Рос тамън се качи на сцената в Гластънбъри облечена с десет кила завеси, атракция.

# 2 196
Уинди, в края на Кюстендил, в подножието на Осогово е шатото. Съвсем място за череши. Най-най-най-последната къща под Хисарлъка. Точно селско шато си е - съседите отглеждат кози, идилия. По тоя случай, я и аз да ви пусна една снимка на малките раптори, които се излюпиха преди месец. Четири са, но едното рядко подава човка. Много е яко да погледнеш от прозореца и да ги видиш.

# 2 197
Заваля. За сега кротко и тихо, но поне е хладно.

# 2 198
  • USA
Заети сме, храносмиламе.
A ние тепърва ще почваме.

Уиш, много яка снимка.
Аз пък си мечтая за сладко от вишни върху палачинки. Може и вишновка. Тук вишни не съм виждала да продават защото.

Видях Сиси и малкото Сисунче- разкош Sparkling Heart
И Бобчето е много сладичка Heart Eyes
Лейла, обади се, как сте днес?

Голяма жега при нас, ще взема да си сипя, че не се издържа Tropical Drink

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 16:53 от SkyBlue

# 2 199
Скай, предлагам бартер - двата стека от снимката срещу кофа вишни.

# 2 200
И аз ги мисля Лейля и малкото. Дано са се успокоили нещата.
Скайче,онзи ден направих "бутиково" сладко от вишни! 2 бурканчета от средните и едно мъничко,от лютивка ли беше,не помня. 😆 Вишновката отлежава,още малко и тя ще е готова,така че можеш да наминеш. 🤪 После ще ме вземеш с теб. 🤭😁

# 2 201
И аз на работа -втора смяна. Frowning Петък ,вчера ,днес . Утре и вдругиден са ми събота и неделя Smile

# 2 202
Скай,доста вишновка заредих.Нямам идея колко и дали ще я пия изобщо.Като идваш към България,може да ти дарувам,барабар с вишните от нея.С домашна 47-8 градусова ракия я правя.
Ули,чудех се,де се губиш.Още нещо интересно за детските играчки видях.
Скрит текст:
Ени,оправяте ли се със Синеочка? Курса интересен ли е?За маникюри ли в крайна сметка?

# 2 203
  • USA
ПриемВам на секундата 'сичкУто бартер. И най-добре идвайте да ми носите де що имате вишни във всякаква форма.
Щото ей ме на, само си представям, че е вишновка, па то е с малини...скука.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 16:54 от SkyBlue

# 2 204
  • Пловдив
Ооох, Скай, ще се телепортна да знайш! С вишни или не - ида! Sunglasses

Уиш, съчувствам за костилкомахането, ама после ще е Фкусотия!

Лейла...?

Общи условия

Активация на акаунт