Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 875
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 205
Здравейте.
Има осезаемо подобрение детенце,овладяват се нещата,лечението продължава. Тъкмо видях светлина в тунела и БАМ ,от следобед почна да накашля. Ако ми кажете това от къде се взе ...
Аз съм на ръба,едва кретам,само за секунда да можех да се отпусна,ще падна и ще се влача по земята.Психически също едва издържам,много ми идва вече..
Благодаря ви,че ни мислите. Heart

# 2 206
  • sf
Уф, понеделник е утре, първа смяна, бррр. Три седмици до отпуската ми. 🤪
За бартер няма какво да предложа, но приемам подаяния под форма на вишновка, черешовка, сладко и т.н. 😁

# 2 207
  • Пловдив
Лейла, а почна ли да се храниш?

# 2 208
Тук съм, Ренко, ми нещо световните събития взеха да ми идват в повече сякаш. Хем реално погледнато всичко го очаквах и пак.

Има логика в това за играчките определено.

Лайла, прегръдки.

И върхът днес
Скрит текст:
преди малко прочетох мнение от мъж (!), че целият този шум за абортите бил, за да му ограничат тихомълком достъпа до оръжия и честно и безмълвна успях да остана.

# 2 209
Лейла,много ти се събра но важното е ,че овладяхте другото.В момента има доста болни с червени гърла и кашлици.
Ренко,много е интересно това за играчките.Нашата много малко си играе с играчки,само гушка,целува и приспива плюшките и реди конструктор.Но с предмети от бита се занимава задълбочено.

# 2 210
Ренко,тя почти се оправи,но спешно спрях да й давам Инфлуцид,че май от него са пъпките. 🥺😓 А така добре й действаше... Та имаше подобрение,но като го спрях,пак точи сопол,подкашля. Тази седмица ще я оставя. Кофтито е,че ме зарази и мен. Цял ден лежа,пръскам спрейове,смуча разни хапове за гърло... Ще мине де,ама е кофти посред лято.
Курса е за маникюр,да. Интересно е,има доста неща,които не знам и сега научавам. Минус е,че постоянно зяпам нови материали и искам всичко! 😂😆
Лейла,радвам се,че писа. Ще мине и това,не се шашкай. Малее като тръгне на ДГ това дете,сигурно ще откачиш. 🤭 Дано не е от боледуващите,а ти да претръпнеш малко,че иначе не знам. Дано не те обидя,де. Гушкам те. 🤗

# 2 211
Ени,колко време се кара курс?После имаш ли идея как ще се реализираш?Много е хубаво да правиш нещо,което харесваш а и ти се отдава.

# 2 212
Ние не мърдаме от тука 5 дни вече,от де ще се вземе..
Не,не,отказвам да мисля,че още нещо ще се случи,просто нямам сила.
Ени,аз и сега съм откачила,идея нямаш колко.
Даже не мога да опиша как го изживявам и какво чувствам, толкова ме смаза.
Ама вие си ме знаете..

# 2 213
21 дни е курса,после ще имам 3 месеца за "домашните",да ги направя. Иначе аз си се реализирам вече. Онзи ден идва една приятелка,плати ми,въпреки моето нежелание. 😂 Ще видим нататък как ще е.

# 2 214
  • sf
Ени, успех! Дано се реализираш.
Аз навремето 8 месечен курс карах. После тръгнАх с голямата кошница, точех зъби за многото пари, ама бързо паднАх от високо. 😆

# 2 215
О,аз нямам никакви очаквания! Каквото стане,поне ще се пробвам. Като не стане,не пречи да си работя някъде и това да ми е допълнително. Сестра ми ми се хвали как имала 11 клиентки онзи ден,но тя е от 6-7 години. Аз и на една на ден ще съм доволна. 😁

# 2 216
Ени,ще се справиш! Скоро ще ни се оплакваш ,че не смогваш,ще видиш 🤗!

# 2 217
От твоята клавиатура в божите уши,Сис! 🥰❤ И пак да кажа,че си мнооого яка мацка! Малкото Сисунче не знам на кой прилича,но с такава Мама... ще е мадамка и тя.
А и малкото Бобчи видях,напомни ми за моята щерка като малка. И тя беше такава къдрава и рошава. Ама и голямото Бобчи е топ,така че... Все мадами сМе се събрали. 😁 Да се сложа и аз в кюпа. 😂
Пуша още един фас и ще се пробвам да спя. Снощи не ми се получи много,да видим днес. 🫢

# 2 218
  • Пловдив
Спите ли, кво се случва...?
Добро утро!

Лейла, не ми отговори горе, ама пак да кажа...знам, че всеки го преживява резлично, но има къде по-лоши неща...А и в твоето състояние ти Не помагаш на детето. Моля, те...стегни се! Hug

Ени, бравос за решението! Пропуснала съм, че малката е болна...да минава и на вас!

Сиросче, да къде го докара майстора?

# 2 219
Добро утро!
Права си,Мисте..
Просто имам моменти на проблясък,и такива,в които всичко ми се струва черно.
Хапвам по някоя бисквитка,вчера хапнах малко картофи.Стегнала съм се много,вярвай. Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт