Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 755
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 280
Как си мечтая за едно новичко Вито с много екстри... Purple Heart

# 2 281
Панде,картофа принципно "издърпва" солта.Но идея нямам,как може да се направи в твоя случай, защото ще се разкашка ориза.Майка готви картофи с ориз на фурна,ако ти дойде идея от това.

# 2 282
Аранчини. Малко е пипкаво, но е вкусно. Оризът трябва да е вчерашен и максимално сух. Добавят се 1 яйце, гъст бешамел, нарязаното пилешко. И бешамелът, и пилешкото трябва да са безсолни. Оформят се топчета, които се панират в разбито яйце и се пекат върху хартия във фурната или се пържат (мързи ме да пържа). Освен пилешко, може да се добавят настърган кашкавал, парченца гъби, шунка и подобни. В млечно-чеснов сос са ОК.

# 2 283
Според мен, тоя солен ориз, няма оправия. Само ще се изхабят още продукти. Панди, аз бих го прежалила.
Ахой, общество!

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 19:53 от Сирос

# 2 284
https://gotvach.bg/tips/a-4176-%D0%9A%D0%B0%D0%BA_%D1%81%D0%B5_% … D1%80%D0%B8%D0%B7

Панди, ей това казва чичо Гугъл...

От събота бяхме без нет, чак тая сутрин дойде ттехник...

# 2 285
Панди, и аз като Сирос мисля, че е по-добре да го прежалиш ориза. Не знам колко сол си изтървала вътре, де.

# 2 286
  • Варна
Бобчи, помоли някоя служителка просто да ти смени номерата на колите и ще стане, ние така направихме.

Панде, не си сама и аз съм го правила, ама хвърлих ориза.

Лейля, цункай детето от лелите му, ще му мине по-бързо.

Днес ми беше много напрегнато, от 4.30 сутринта ММ е заохкал, прищипал нерв, в 6.30 звъннах на моя док и го оправи, ама дотогава....сега е малко по-добре, утре пак е на иглотерапия.

# 2 287
  • sf
Пак сътворих едни бели на работа. Утре пак мъмрене, то дано и само с това се отърва. Нещо започнах да ходя с нежелание на работа. Обмислям да се върна на предното стъпало, по-малко пари, но по-спокойно.

# 2 288
  • София
Попи знам си, че сме една кръвна група. 😋

# 2 289
Днес ми дойде музата за готвене. Пилешка супа,боб на фурната и крем нишесте. 🤭 Така и така ще съм дебела за морето,та... Да апнем. 😂
Търся такава кърпа:

# 2 290
Ени, метни една супа. Душата ми плаче за манджа.

# 2 291
  • Пловдив
Аз и месец мога да карам без манджи Simple Smile МУ обаче е кат Сиросчето..ей ся му топля бурканЯ зел.фасул от свеки Wink

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 21:51 от mystic woman

# 2 292
И аз супа правих, топчета, ама с кайма само без топчета Simple Smile
Хем знам какво сложих и пак ми мирише на супата от детската градина, пффф.

# 2 293
Мятам веднага един буркан. 🤗
Мисте,аз заради Синеочка я направих,не че на мен ми се яде. 😂 И аз мога да не пипам лъжица с месеци,но за нея си трябва.

# 2 294
Ние сме пристрастени към таратора, откакто почнаха жегите. Киселото мляко все липсва в хладилника. Пекох на фурна мариновани свински гърди и сварих картофи за гарнитура. Но в кухнята стана поне 55° от печката и сега лекувам главобол.

Общи условия

Активация на акаунт