Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 689
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Пловдив
А климатик Кло?

# 2 296
# 2 297
Бойлерът се развали. Не знам, дали ме разбирате. 🤕🤬 😤😵😵‍💫🤐😖

# 2 298
  • France
Изгорих се на фурната. Пак. Боли.

# 2 299
Фил, многу гадну...Редовен номер ми е да се пАрна в горния реотан. А когато дребната беше на месец, ревящо и нон-стоп сучещо човече, от бързане, да заведа голямата на един Хелоуин празник в паузата между кърменията, оставих металната лъжица с все яденето във фурната и по някое време бръкнах да я взема. Брррррр.

# 2 300
  • София
Мм вечеря диня с чедър. Децата супа.

# 2 301
  • France
И аз обикновено се залепвам на горния реотан, този път само се подпрях на вратата. Слав пак не ще да спи Tired Face

# 2 302
Аз в апартамента в градО не съм сложила климатик, пък на вилата....поне на вън е хладно и бързо се охлади.

Сирос, съчувствам ти. Heart Тук изпреварихме събитията и преди месец монтирахме нов.

# 2 303
  • София
Благодаря за съветите, момичета! Последвах този от линка на Мързи. Сега е безсолно 😄  и малко кашкаво, но поне не е в боклука. Обаче явно не ми е бил ден за в кухнята, трябвало е да приема това със солта като знак. Докато слагах тавата с втория ориз във фурната излях водата от нея. Естествено вдигна пушилка от горещата фурна. Наложи се и да бърша пода, шкафовете ... След това докато миех съдове излях още вода по пода. Тогава вече си взех бележка и помолих баща ми да измие, защото аз очевидно повече в кухнята не трябва да се въртя.
За капак Пантата взе да ми се лигави. Аз да съм й измиела зъбите, че тя е уморена. Малко ми трябваше и подпалих. Нахоках я, че и аз съм уморена, но за разлика от нея след разходката не съм си почивала и на всичко отгоре тя вместо да ми предложи помощ , очаква аз  още нещо да правя. Може и да не бях права, ама ... Изми си зъбите сама все пак.

Фил, съчувствам! Аз така от около седмица си нося жигосване от фрайъра. Пантата следи с интерес промените в цвета и релефа и постоянно цъка с език,  че ще ми остане белег. 🤭

# 2 304
# 2 305
Добро утро! При нас днес се очертава да се диша 😂🤣,че предните дни Добри пращаше един вятър като излязъл от фурната!

# 2 306
  • Пловдив
Добро!

# 2 307
  • Варна
Добро утро ❗️
Спи ми се....

# 2 308
  • София
Добро утро ❗️
Спи ми се....
Еми спи докато можеш. После с Бориса ще е зор.

# 2 309
  • София
Добр'р! Жега ми е, не искам на работа, не искам после ОИ, не искам вече да излизам вечер, не искам слънце. Ако някой не е разбрал, станала съм днес от леглото с по-обемните части.
Естелче, с дълга възглавница между краката, спи и мръхти. То малко ти остана.

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 08:23 от бъръльо-бъръльо

Общи условия

Активация на акаунт