Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 681
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
Добро утро.

# 2 311
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
направих си профил във фейса Sad Sad
Sad днес е награждаването на децата, мога да го гледам, но не мога да го запиша ако нямам профил.
то и с профил не съм сигурна, но исках да опитам.
голяма гняс, вече ми предложиха поне сто клипчета на тик-ток, камари реклами на ядене и дрехи. ааа, имаше и една костенурка, но не посмях да погледна само си плува или я ядат накрая.
личи ми, че не съм щастлива, нали?

# 2 312
  • Наблизо
Добро утро

Изпратих голямото и малкото дете.Голямото мрънка,малкото реве.Сега имам половин час спокойствие преди да тръгна за тръстиката.Поне животинската менажерия мълчи и слуша.

# 2 313
  • Варна
Още работя. Докато излязат документите, че братовчедка ми е съдружник във фирмата трябва да съм на линия.

# 2 314
Добро!
Аз приключих на бързо спешната работа у градО и се връщам на хлад. Докато може, че ... няма да се оплаквам повече.

# 2 315
  • София
Добро утро, CoffeeNature Sunny
пък ние ще се пържим в града днес. Simple Smile
Добри, вие кога си идвате насам? Сега ще видиш какво нещо си пропускала без фейса. Да не вземеш да се зарибиш. Satisfied
Приятно гледане на церемонията! Горинича ще ги разбие. Flowers Four Leaf Clover

# 2 316
  • София
Добро утро и от мен!

ДобрЕ, заради Ковид ли вие ще гледате онлайн? Или си е такава политиката там?

Аз съм приготвила две кутии да ги пълня със снощния злополучен ориз. Да си имаме обяд в парка с Пантичката , че вчера 15 лв отидоха за един хот дог, малка чаша сладка царевица и 500 мл. фреш. Отделно сладоледа. Ми то аз така ще фалирам, ако всеки ден се случва. Та ще си носим от вкъщи. кутиите . Малко като катун, ама дреме ми. Искам детето да се възползва от игра навън, а й писна от околните паркове, затова започнахме да обикаляме далечните и за обяд сме навън.

Във всеки парк има групи от занимални. Учителките кажи-речи живот си живеят - на пейка с фрапе или сладолед, децата около тях тичат с топки, федербали и т.н. По обяд ги подбират към помещението на занималнята да хапнат и след час пак са в парка с ново фрапе. По някое време издават команда за четене и хлапетата вадят книгите.

Замислям се догодина и моето да го запиша на такава занималня. Поне ще е с други деца . Кофти, че ще става рано вместо да поспи, но не може да имаме всичко. Само пустата такса не знам как ще я платя, но ще го мисля пак като дойде време.

Успешен ден на всички!

# 2 317
след Испания сме в България за почти месец Simple Smile Simple Smile
след 16 юли. Simple Smile и да не го наградят аз ще си го наградя Simple Smile Simple Smile заслужило си е детето - пребори се с езика, с новото училище, среда, страна... и с мързела су даже. но последното не му го казвам от педагогически съображения Wink да не си навири носа. Simple Smile

# 2 318
Добро ви утро. По изключение ще се похваля. Нахалницата има 94 точки на матурата по математика. Но НЕ се хваля с НЕЯ. Преди няколко дена бях писала за господина ѝ по математика, господин Стаменов от 1АЕГ. Хваля се с него. Знаете ли защо? Защото резултатът на Нахалницата е НАЙ-СЛАБИЯТ в класа. Тя и още 7 деца са с такъв резултат. Този човек е подготвил цял клас за резултати между 94 и 100. Моментално шапки долу!

# 2 319
завиждам ви за учителя. млко останаха наистина отдадените учители.
и нахалницата има заслуга, почерпи я един сладолед Simple Smile

# 2 320
  • София
И Горинич, и Нахалницата заслужават награда! Браво на децата!
Браво на г-н Стаменов! Дано все повече като него да има!

# 2 321
Ще я почерпя. От снощи е увесила нос и квичи, че е с най-слабия резултат в класа. Да поквичи още малко, пък ще я почерпя.

# 2 322
Браво на децата! Има с кого да се гордеете.

# 2 323
уиши, една педагогическа школа сме завършили. Wink

маймуняците наши имат нужда да се пожалят понякога и да получат подкрепата ни, прегръдка или просто някакъв малък жест.щ
сутринта Горинич подложи буза преди да тръгне.
само си ни представете - рошав, брадатомустакат лъв, метър осемдесет и кусур, се присвил на две, подложил буза на мен (1,58 в дъждовна година) и казва едно трепетливо "мамо, няма ли..."
доплака ми се. пак го тупнах по дупето, но след като го целунах там, докъдето стигнах.

# 2 324
Добри, разплака ме, да знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт