Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 999
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
знам, знам... и аз подсмърчам от сутринта.

# 2 326
Добри, аз съм от школата, която оставя отрочето да поквичи, преди да утеши. Сега, не страдам от болни амбиции и съм наясно, че между 90 и 100 точки разликата понякога е разлика в късмета. Но не мога да не си дам сметка, че тя доста охлаби ученето през последните две години и не ѝ е виновно само онлайн обучението. Пусти тийнейджърски мързел и дебелоглавие. Сега се е сетила, че влезе в това училище втора по успех, като само момичето, което беше изкарало тогава 100 точки и на двата изпита беше пред нея. Не ѝ хареса да е на опашката. И се е размрънкотила, че сега сигурно ще падне в очите на господина по математика. Нека пострада - заслужила си го е. После ще има утешаване. После, че все много знае.

# 2 327
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
уиш, може и да го изтрия след малко, но...
...
с всички сили се старая да не я повтарям.
не прави тази грешка. децата помнят и ги боли и след много години.

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 13:41 от st. Dobri

# 2 328
Добър ден. Писна ми от хремата,главоболието и цялата гадост! Няма спане. НО
Скрит текст:
сутринта ми дойде! Юпииии! 🥳
Добри,Уиш,🥰🤗🤗
Панде,и за теб гуш! 🤗

# 2 329
  • sf
Ола, гуапас!  Почерпете се за здравето на синко, днес става на 15.

# 2 330
Добри,и у дома беше така!
Донс,жив и здрав да ти е!

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 12:17 от Sissy

# 2 331
О, не, Добри, не. Аз никога не се карам за оценки и много хваля и гушкам. Ама този път ще я оставя да се повари в собствен сос, защото си го е заслужила. Не е важна оценката. Всъщност оценката ѝ е повече от отлична. Важно е отношението, важни са трудът и духът, който си вложил в работата си. А при нея през последните две години надделява стремежът да претупа работата колкото да не е без хич. В последно време малко се поосвести и то не заради училището, а защото си търси работа за през лятото и внезапно прогледна за простия факт, че работа не се намира лесно, а парите не падат от небето. Ти да видиш!

# 2 332
  • Варна
Донси, да ти е живо и здраво момчето 🙏🥳🥂

# 2 333
Жив и здрав да ти е младежът, Донси! Само да те радва!

# 2 334
  • Пловдив
Да се ядосам за оценка аз-да, ама синкото Rolling Eyes май не помня таквоз нещо...
Направо онемявам от такива амбициозни деца, та темата ми е леко неудобна може би...
На моменти се хващам, че повтарям майка ми дето ми дуднеше, ако нямам 6 и даже си спомням как ревах да имам някога поне една двойка Laughing

# 2 335
Никога не съм имала двойка, нито пък тройка! Срочна оценка различна от шест също! Първите две години в университета също. След това стремглаво надолу!

# 2 336
А, Мисти, моите деца не са амбициозни. Даже обратното на амбициозни са. Аз съм амбициозна, даже свръхмяра, но гледам да не го прехвърлям върху тях. Те затова, като има направя забележка, ми викат: "Ама, ти си луда".

# 2 337
  • Пловдив
Абе аз не съм пък, ама ми става криво като има 3-ка, напр...и не мога да махна с ръка и да кажа - здраве да е! Е, казвам го, ама след като се газирам...
Всъщност ми е болно...искам детето да е любознателно, да чете, да мисли и да се развива, да има поглед напред и цел, които за жалост в момента не виждам и не искам да се успокоявам с всеобщата мантра " ама те всички са така"...Еми не. Имам надежда обаче, което все пак е нещо...

# 2 338
  • София
Донси, здрав и много щастлив да ти е младежа! Flowers HibiscusBlue Heart
И аз много се радвам на амбициозни деца. Според мен е важно всеки да дава максимума от себе си за всичко, с което се захване. Мен не ме задоволява - каквото, такова. Всеки сам си гради съдбата с действия или бездействия.

# 2 339
Донси,жив и здрав да ти е !
Сега ми се обади майката с която работя и каза,че за пръв път от две години снощи детето не се е будило.Тя от две вечери пие вино с мъжа си ,пак за пръв път от две години.Много е мотивирана,а аз много се радвам .След 10 дни ще го местим в леглото му .

Общи условия

Активация на акаунт