Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 987
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 340
Браво,Бобчи! 😊

# 2 341
Добри, хайде честит ти профил Simple Smile
Да ти кажа ли, че има програми, които записват екрана и те са ти най-сигурният вариант в такава ситуация. Не му знам функционалностите на фейсбук, ама дано можеш да запишеш.

Честит да е рожденика, жив и здрав!

# 2 342
Windows 10 и нагоре, си има вграденa програма за запис на екрана.

# 2 343
  • Наблизо
Честит да е младежа,Донси!Много щастлив,здрав и успешен!

Много ме е страх от училището да си призная.Страх ме е на какви хора ще попадне,каква среда,дали ще му се учи,как ще го мотивираме.Ей такива неща ме тормозят.

Бобчи,браво!Най-хубавото е да виждаш резултата от труда си!

# 2 344
Донси, жив, здрав и щастлив да бъде младежа!

От години се опитвам да обясня на голямата, а сега и безуспешно на малката, че трябва сами да си изградят богата обща култура и след това ученето ще им е по-лесно. С четене става, не със зяпане по екрани. Но не искат и това е. Толкова съм обичала да чета, а голямата чак в последните години започна да го прави. На мен все по-малко време ми остава. За мое съжаление.

# 2 345
Ей това за богатата обща култура Нахалницата изобщо не може да го схване. Като ми зададе безумно тъпия въпрос "Това къде ще ми трябва?", ми идва да ѝ перна един зад врата. И не успява магарицата да схване, че колкото повече неща знаеш, толкова по-ясно се подрежда пъзелът на света, в който живееш, по-лесно се ориентираш и правиш връзки. Оф!

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 12:16 от Анонимен

# 2 346
Колкото и да не си чел по нещо, ако я имаш все ще скалъпиш нещо, макар и околЬо темата. Друго си е бял лист да предадеш, не че ми се е случвало някога. Ама...

Ени, забравих да те поздравя за курса, както и пропуснах да кажа на Бобчи, че се гордеем всички с успехите ѝ. Браво, момиче!

Вай, гуш и за теб.

# 2 347
Донси, да е живо, здраво и щастливо момчето ти!
Браво на Горинич и Нахалницата!
Моето довечера ще му тегля ушите. Школо днес се побърка да ми праща съобщения. Първо бе забележка за лоша дисциплина в час на класа. После цъфна 3-ка !!!! на писмено изпитване по информатика (профилиращ предмет му е). После изврещя 4-ка по ИТ.... Ай му и мързела, догодина ще съм като 13-чето. Ще се изпитваме е дебнем явно. Сал по двата вида английски е с 6-ци.

# 2 348
Аз съм съгласна с децата, толкова безсмислени неща се учат в училище и толкова ценно време се губи с глупости, че още ме е яд като се сетя.
Изобщо не разчитам на информация и обща култура в тази система от миналия век, та в нея децата дори не се стимулират да мислят.
Болна тема ми е и много гняв съм събрала.
И с тия матури и как се отразяват на себеусещането на децата пък даже не ми се почва.

# 2 349
Училищната система и матурите са малоумни, Ули, но ако нямаш любопитство към света, в който живееш, нищо нямаш.

# 2 350
Така е, Уиш, но любопитството към света се проявява различно у всеки, да не говорим, че няма дете, което да не е любопитно към света. Виж училището успешно се справя със задушаването му.
И като ти и кажат, че само ако четеш книги, произволен пример, можеш да научиш нещо и съвсем отива у ряката конят.
А любопитството е толкова естествено и има нужда единствено да се насърчава и задоволява. Дали ще научи коя е столицата на Бразилия от клипче или от книга няма значение. Ако наистина най-важно ни е ученето и любопитството, няма да се опитваме да го вкараме в нашите коловози си мисля.

# 2 351
Съгласна съм, Ули. Лошото е, когато мързелът надделее над любопитството. Абе, не е апокалиптично положението, ама аз да си мрънна.

# 2 352
  • София
Честито на петнайсетгодишния вече момък на Донси, да е жив, здрав и с късмет!
Браво на Горинич, Нахалницата и всички завършили деца!
И да похваля накрая и моята щерка. Успя да завърши девети клас  в ЕГ с 5.94, т.е. само с една петица. И това при положение, че три месеца е по лагери и оформи успех скорострелно с по четири изпитвания/класни на ден. Ми, като я видя, ще я почерпя, а за довечера ще си отворя розовия джин, дето си го купих заради вас.

# 2 353
Браво на момичето, Бъръльо! Мини по този случай да ти дам кофичка вишни. Ще си ги обезкостиш и сложиш във фризера за ледчета на розовия джин.
Скрит текст:
Пробвам се някой да ми се върже на акъла и да ме отърве от кофите вишни и череши, които още ме чакат в хладилника да се натуткам.

# 2 354
  • София
Дай адреЗа, ще намина направо с бутилката, че ми трябва демонстрация от специалист. Не е хубаво да налучквам как се пие джин със замразени вишни. Трябва водач.

Общи условия

Активация на акаунт